בגידה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה?
    netat
    02/07/2009

שלום,
    אני יוצאת עם בן זוגי קצת יותר משנה
    החודשים האחרונים היו קצת קשים לנו אבל שוחחנו ארוכות ואני מקווה שנפתור את העניינים בינינו
    למרות שההקלה שאנו כל כך מייחלים לה עדיין לא הגיעה..

לפני מספר ימים קיבלתי מייל אנונימי מבחור שאינני מכירה וגם לא מצאתי עליו אף מידע ברשת על כך שבן זוגי בוגד בי בוודאות
    אין לו אפשרות לתת לי פרטים אך זה וודאי - כך הוא אומר..

אחרי זמן מה הצלחתי להוציא ממנו מספר טלפון של הבחורה כך הוא טוען.. את השם הוא לא מוכן למסור והמספר לא מופיע ברשת..
    כך שאין לי אפשרות לוודא שזה נכון

אני רוצה לציין שאני ממש ממש לא חושדת לזה מצד בן זוגי ואני עם עיניים פתוחות כל הזמן - זה ממש לא מסתדר לי איתו

איך עלי להגיב ?
    האם לדבר איתו ולספר לו?
    האם להתקשר? - אולי מישהו סתם מותח אותי? אחרת מה האינטרס של אדם זר??

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה?

הוספת תגובה

• שלום

א.דרוזית
    04/07/2009

שלום
    אני מקווה שהתעלומה תפתר!
    אבל עד אז אני מציעה שתעשי סריקה במוח על התנהיות או מילים או העלמות לא מוסברת, הצלבת מידע לא נכונה .
    תנסי להתנתק מהרגש .
    ותדעי ומנסיון דברים קטנים מנבאים על דברים גדולים
    חוץ מזה אין מה לעשות.
    אסבר לך קצת עליי .שספרו לי על בעלי " שהיום הוא בוגד סדרתי" לא האמנתי אמרתי קנאים.
    שיהיה לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על העצה:)

netat
    05/07/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין מבולבל..

יהודה
    05/07/2009

לגבי טיפול פסיכולוגי, פסיכיאטרי או תרופתי אין לי כסף או זמן להרשות לעצמי..
    לגבי אובססיביות לגביה- יש שני דברים שאני רוצה לרשום על זה- אני לא עורב לה מתחת למרפסת בבית, אני לא מתקשר אליה בכל יום- לא הרמתי לה טלפון כבר חודש וחצי, ואני לא מציק לאנשים שמסביבה.. אני רק מתגעגע נורא, ואני יודע בלב שלם שאני אוהב אותה..
    אני מפחד לשכוח אותה, מפחד לשכוח את ההרגשה- מצד אחד זה מכאיב לי, ומצד שני- הכאב הזה הוא כאב כיפי- אם זה בכלל הגיוני- מלא בזכרונות שמחים, מצבים מרגשים וחדשים, ואותה- כל חיוך או מבט או חיבוק מלא בכל מה שרציתי שהוא יהיה מלא- חום, אהבה, ביטחון והבטחה שיהיה טוב בהמשך..

גם אם היה לי כסף לטיפול תרופתי או דיאלוג לשחרור כל מה שיש בתוכי- אני לא בטוח שאני רוצה לעשות את זה במטרה לשכוח את הרגשות שלי כלפיה..

את באמת חושבת שעדיף לי לנסות לשכוח ממנה ולהמשיך הלאה? למצוא מישהי אחרת יהיה פשוט בלתי אפשרי- ואני מפחד שכל אחת אחרת שתחלוף על פניי תהיה.. אכזבה לעומת מה שהיה לי..

פפפ אני עדיין מבולבל..
    יש מישהו מומלץ באיזור עכו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

תמי אורן
    05/07/2009

שלום לך,
    כאשר הספק נכנס קשה מאוד לגרשו . לכן ממליצה בחום לדבר בפתיחות על המייל האנונימי שקיבלת למען הסר ספק שיכרסם באמון ובמערכת היחסים בפרט.
    בהצלחה
    תמי אורן מטפלת זוגי מוסמכת 0545510509

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו