מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה?netat02/07/2009
שלום,
אני יוצאת עם בן זוגי קצת יותר משנה
החודשים האחרונים היו קצת קשים לנו אבל שוחחנו ארוכות ואני מקווה שנפתור את העניינים בינינו
למרות שההקלה שאנו כל כך מייחלים לה עדיין לא הגיעה..
לפני מספר ימים קיבלתי מייל אנונימי מבחור שאינני מכירה וגם לא מצאתי עליו אף מידע ברשת על כך שבן זוגי בוגד בי בוודאות
אין לו אפשרות לתת לי פרטים אך זה וודאי - כך הוא אומר..
אחרי זמן מה הצלחתי להוציא ממנו מספר טלפון של הבחורה כך הוא טוען.. את השם הוא לא מוכן למסור והמספר לא מופיע ברשת..
כך שאין לי אפשרות לוודא שזה נכון
אני רוצה לציין שאני ממש ממש לא חושדת לזה מצד בן זוגי ואני עם עיניים פתוחות כל הזמן - זה ממש לא מסתדר לי איתו
איך עלי להגיב ?
האם לדבר איתו ולספר לו?
האם להתקשר? - אולי מישהו סתם מותח אותי? אחרת מה האינטרס של אדם זר??
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
א.דרוזית04/07/2009שלום
אני מקווה שהתעלומה תפתר!
אבל עד אז אני מציעה שתעשי סריקה במוח על התנהיות או מילים או העלמות לא מוסברת, הצלבת מידע לא נכונה .
תנסי להתנתק מהרגש .
ותדעי ומנסיון דברים קטנים מנבאים על דברים גדולים
חוץ מזה אין מה לעשות.
אסבר לך קצת עליי .שספרו לי על בעלי " שהיום הוא בוגד סדרתי" לא האמנתי אמרתי קנאים.
שיהיה לך בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העצה:)
netat05/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין מבולבל..
יהודה05/07/2009לגבי טיפול פסיכולוגי, פסיכיאטרי או תרופתי אין לי כסף או זמן להרשות לעצמי..
לגבי אובססיביות לגביה- יש שני דברים שאני רוצה לרשום על זה- אני לא עורב לה מתחת למרפסת בבית, אני לא מתקשר אליה בכל יום- לא הרמתי לה טלפון כבר חודש וחצי, ואני לא מציק לאנשים שמסביבה.. אני רק מתגעגע נורא, ואני יודע בלב שלם שאני אוהב אותה..
אני מפחד לשכוח אותה, מפחד לשכוח את ההרגשה- מצד אחד זה מכאיב לי, ומצד שני- הכאב הזה הוא כאב כיפי- אם זה בכלל הגיוני- מלא בזכרונות שמחים, מצבים מרגשים וחדשים, ואותה- כל חיוך או מבט או חיבוק מלא בכל מה שרציתי שהוא יהיה מלא- חום, אהבה, ביטחון והבטחה שיהיה טוב בהמשך..
גם אם היה לי כסף לטיפול תרופתי או דיאלוג לשחרור כל מה שיש בתוכי- אני לא בטוח שאני רוצה לעשות את זה במטרה לשכוח את הרגשות שלי כלפיה..
את באמת חושבת שעדיף לי לנסות לשכוח ממנה ולהמשיך הלאה? למצוא מישהי אחרת יהיה פשוט בלתי אפשרי- ואני מפחד שכל אחת אחרת שתחלוף על פניי תהיה.. אכזבה לעומת מה שהיה לי..
פפפ אני עדיין מבולבל..
יש מישהו מומלץ באיזור עכו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
תמי אורן05/07/2009שלום לך,
כאשר הספק נכנס קשה מאוד לגרשו . לכן ממליצה בחום לדבר בפתיחות על המייל האנונימי שקיבלת למען הסר ספק שיכרסם באמון ובמערכת היחסים בפרט.
בהצלחה
תמי אורן מטפלת זוגי מוסמכת 0545510509* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?