מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נבגדת באופן קבועא.דרוזית04/07/2009
פניתי לאחר משברים חוזרים בתקווה לקבל הכוונה , עוד לפני שהגענו ליום הנשואין הראשון היה עם משהי אחרת, תפסתי אותו הגעתי להחלטה על-פי הנתונים והעובדות של החברה והתרבות שאני חייה לשאר איתו זאת ההחלטה בנכונה.
אבל לכאורה הבגידות חוזרות עם כל אופציה מזדמנת, היום9 שניםשל נשואים ממורמרים ,אני עם 3 ילדים ,אני מורה לחינוך מיוחד .ומרגישה שהחיים עוברים על ידיי ללא סיפוק מיני ולא רגשי.
כאשר הוא עם אחרות מקיים איתי יחסי מין פעם בחודש אם בכלל.
לאחר שאני חושפת אותו נהיה דו קרב קשה בבית מול הילדים.
אני מבקשת את עזרתכם??..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרו לי
אישה06/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את מסכימה לחיים כאלו?
איל06/07/2009למה את מסכימה לחיות חיים המבוססים על חוסר אימון, חוסר משיכה, חוסר אהבה, חוסר כבוד, חוסר התחשבות וחסר באינטימיות?
היית צריכה להעיף אותו לפני תום השנה הראשונה, אבל מרגע שקיבלת החלטה להשלים עם חוסר נאמנות, שידרת לבעלך שהדלת פתוחה לרווחה, והוא יכול לחגוג, את כבר תחכי לו, ותסתפקי בפירורים שהוא יזרוק לך.
אם את לא מתייחסת לעצמך בכבוד, למה שהוא יעשה זאת?
אם את לא חושבת שמגיע לך גבר שיהיה שלך בגוף ונפש, למה שיהיה לך אחד כזה?
אספי הוכחות על בגידותיו, ולכי לפתוח תיק גירושין הכי מהר שאפשר.
נסי לקבל יעוץ משפטי מקצועי, או בנעמ"ת וקדימה, עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.
"טוטאל לוסט" מוחלט, בעלך מזמן , מזמן כבר לא בבית, עכשיו נשאר רק להסדיר את הפרידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיל תודה
אישה06/07/2009תודה שפניתי לי מקום למחשבה .
בדיעבד לזרוק אותו בשנה הראשונה זה נכון. גלגל לא מחזירים אחורה. אני חייה בחברה לא פשוטה ולא מקלה ראש עם גרושות . ומעמד ילדיי יהיה נחות. וכלכלית איני יכולה לפרנס אותם לבד.
אולי מה שמקל שהוא רוב הזמן בעבודה או בלימודים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמדינת ישראל האבא חייב במזונות,
איל07/07/2009עד גיל 21 .
לכן העניין של לכלכל אותם לבד, לא רלוונטי. אין דבר כזה, ואם הבעל מתחמק מתשלום מזונות, אז ביטוח לאומי מסייע לנשים כאלו.
אל תתני לעניין של החברה בה חיה, להשפיע עלייך, בסופו של דבר אף אחד לא חי את חייך חוץ ממך,
וחיים כמו שתיארת ,אף אחד לא צריך לחיות, בשום חברה.
אסור לתת לפחד להשתלט עלינו, חיים פעם אחת, ונכון אי אפשר להחזיר את השעון אחורה, אבל את בטח עדיין צעירה, וכל החיים לפנייך, וכל מצב עדיף בהרבה על מצבך הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיל שלום
אישה07/07/2009מהנסיון והמקרים שראיתי מדובר על 1000 שקל לכל ילד.
הבית משותף הוא יכול להתעקש למכור אותו , לסגור משכנתא וממה שנשאר לחלק לשניים.
הסיכויים לבנות משפחה מחדש עם שלושה ילדים קלושים ביותר לא משנה מה הם הקרטריונים שלי.
אתה מבין!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספיק
רוי07/07/2009פשוט או לא . תחזירי לו, לפחות יהיה לך קל נפשית. מבעל ניסיון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל נסיון תודה
אישה07/07/2009אני מבינה למה אתה רומז , גם התסריט הזה עבר לי בראש אבל אם יתגלה משהו כזה אני אאבד הכל.
לא קלטת לגברים בחברתנו מותר הכל לנשים אסור הכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי דרוזית יקרה,
איל07/07/2009אם העניין הכלכלי משתק אותך , ואת פוחדת שלא תוכלי למצוא בן זוג, ואת גם חוששת מהמוסר הכפול בחברה שלך, וכל האופציות להשתחרר מבעלך נופלות אחת אחרי השנייה, אז למה את כותבת "עזרו לי בבקשה"?
האם את מצפה לאיזו תרופת פלא, "הוקוס פוקוס" שתהפוך את בעלך לבעל נאמן ומסור?
אני מאוד מבין, שאת חיה בחברה שחיה כמו בימי הביניים, אבל יש אנשים, שמוכנים לגור באוהל ולהתקיים על לחם ומים, אבל להיות חופשיים, אדונים לגורלם.
כנראה שאין לך ברירה, אלא לאכול את ה"ח**" שבעלך מאכיל אותך, ולהיות אומללה כל החיים.
אגב, לך אין משפחה שתוכל לעזור לך?
בכל אופן, מאחל לך מכל הלב הצלחה, בכל החלטה שתקבלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעדינות אייל
אסף08/07/2009רוב הפעמים אהבתי את התגובות שלך אבל הפעם אני מתפלא עליך. לא תמיד כשפונים לפורום מחפשים באמת פיתרון. כשאין עם מי לדבר ואין מישהו קרוב שאפשר לסמוך עליו ולהוציא את כל המועקה מהלב אז פונים לפורום. לאנשים זרים שלא מכירים ולא מזהים. החברה הדרוזית היא לא החברה המוסלמית.שם זה באמת כמו בימי הביניים. יחד עם זה לחברה הדרוזית כמו לכל חברה אחרת יש מנהגים וכללים משלה. אני לא חושב שאנחנו חברה יותר טובה. תסתכל סביב ותראה מה יש בחברה שלנו.
אז אחי כשאתה מביע דעה תשתדל קצת יותר בעדינות. אל תשכח שיש בצד השני אדם עצוב שמחפש להתנחם ולקבל תמיכה כדי להחזיק מעמד בחיים שלא תמיד ניתנים לשינוי.
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק. אני לא כתבתי שאצלם מותר הכל,
איל08/07/2009לגברים ואסור לנשים, ואם היא מתגרשת ילדיה במעמד נחות, זה מה שדרוזית כתבה, ואם זה לא ימי הביניים, לא יודע מה כן.
לגבי העניין של לנחם, אני מעדיף לטלטל את הבן אדם, ולהציב לו ראי מול האף, ואולי אפילו לתת לו סטירה וירטואלית כדי לאפס אותו, לדעתי יש פונים שממש זקוקים, לטלטלה רצינית.
לנחם וללטף את הראש, לא נראה לי תגובה הולמת, שתקדם את מצבו של הפונה שנמצא במצב קשה , להיפך, היא תנציח את חוסר התקווה וחוסר האפשרות לשינוי ותיקון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה המחיר?
אסף08/07/2009חשבת פעם מה מחיר התיקון שאתה מדבר עליו? יש אלפי נשים וגברים שבוגדים כי אצלם לא הכל בסדר אבל מחיר השינוי כבד מדי.ואני לא מדבר על אלה שיש להם בני/ות זוג "מקסימים ונהדרים" ( או בעברית -משעממים). אתה שולח אותה לגור באוהל העיקר שתהיה אדונית לגורלה. חשבת פעם מה עם הילדים? איזה מחיר עליהם לשלם כדי שאימם תהיה אדונית לגורלה? כמה השפלות הם צריכים לעבור? שלא לדבר על הצד הכלכלי. זה מפחיד להתגרש אפילו בחברה היהודית. הסטירה הוירטואלית שאתה נותן לה לא במקומה. יש כל כך הרבה שיקולים בדרך לגירושין שאתה לא מביא בחשבון. גם לגבר גרוש הרבה יותר קל להתחיל חיים חדשים מאשר לאישה גרושה עם ילדים. על אחת כמה וכמה בחברה שמרנית שבו היא חיה. היא מודעת שהיא אוכלת קש מבעלה. אם לא היא לא היתה כאן. אז ככה שאין צורך להפוך את הקש לחרא ולהזכיר לה את הטעם מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק. תודה
אישה08/07/2009את\ה מאד נמקת את הבעיה במציאות מכאיבה ונכונה . תודה על ההתייחסות אשמח לקבל ממך תגובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק. דברת ללבי
אישה08/07/2009את צודקת לא תמיד מחפשים פתרונות אלא להתנחם ולקבל קצת כח, וגם לראות אנשים במצבי אך מתמודדים.
מהתגובה אני מבינה שק זאת אישה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער . אבל לא . אני גבר
אסף08/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי שאלה אלייך
אסף08/07/2009כשגבר בוגד הוא בוגד עם אישה. השאלה היא מאיפה הנשים האלה? הן נשואות? מאזור מגורייך? איך הן נראות בעיני החברה?את יודעת מי הן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל תרשה לי להגיב
אישה08/07/2009השאלות לא רלוונטיות. ולטנגו צריך שניים. המגזר ,המין ,החברה וסטטוס , זה ממש לא העניין הם מוצאים אחד את השני כי שניהם מחפשים או נמצאים בווקום רגשי מסויים.
כי הרבה פעמים המוסר נחלש או אינו קיים.
אנשים כאלה ישארו ויתחלפו, הבעיה שיש יצורים חסרי ישע שסומכים עלינו ואני לא יכולה לפגוע בהם.
אם כבר הביאתי אותם לעולם הם בסדר עדפיות לפניי. וכל פתרון אני שוקלת אותו לטובתם .
אני קבלתי החלטה שאני משלמת מחיר אומנם כבד , הילדים שלי לא אמורים לשלם את המחיר איתי.
תמיד הם היו ויהיו השיקול הראשון והאחרון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר ק
אישה08/07/2009סתם כי יש לך מחחשהב" נשית" אם אני אסתמך על גברים ממדים ונשים מנוגה . דפוס מתן פתרונות הוא דפוס גברי , ונשים משתפות לא בכוונה לקבל פתרון.
בגלל זה או שאתה מבין ללבן של נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא נשי אבל...
אסף08/07/2009אני סתם גבר. מגברים שמוגדרים על ידי הנשים " משעממים". מאלה שתומכים בנשים שלהם ברגעי משבר ואחר כך אוכלים אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצר לי ל-ק
אישה08/07/2009לא הייתי מצטערת על מעשה אציל. כנראה שהייתה עם המשהי הלא נכונה.
אני מקווה שתהיה בקרבת אנשים ונשים שיעריכו אותך. אני שמחתי להתכתב אתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדרוזית אם פנית רק כדי לשפוך את הלב,
איל09/07/2009ואין לך כוונה לעשות שינוי, היית צריכה לכתוב זאת בהתחלה, והייתי מכבד זאת.
אבל תיארת מצב מסויים, וביקשת עזרה ותגובה.
מצטער, אם התגובות שלי פגעו בך.
שיהיה לך כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל
אסף10/07/2009אני לא חושב שאתה צריך להתנצל בפניה. זה דווקא טוב שהיא תשמע כמה דעות שונות. חוץ מזה אני לא חושב שהיית בוטה מדי או שאמרת משהו מעליב. ראית את המצב לפי זוית הראיה שלך והגבת בהתאם. אני מאמין שהיא מבינה את זה.
יש מקרים שדווקא הגישה שלך יכולה לעודד אדם לקחת את עצמו בידיים. משום מה היתה לי הרגשה שזה לא המקרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמומחים למה אני לא זוכה בתגובה
אישה11/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?