פגועה מהבעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגועה מהבעל
    שאלה
    04/07/2009

אני ובעלי מקיימים יחסים בערך פעם בשבוע. לבעלי יש צרכים מיניים יותר צפופים משלי. אני עובדת מאד קשה ובערב מתמוטטת. השבוע, כשדחיתי את בעלי מלקיים, שמעתי אותו פולט מהפה קללה: "תתפגרי", ובעבר זרק גם מהפה: "הלוואי שתעופי כבר מהבית..." כשהוכחתי אותו למחרת בבוקר, הוא אומר שהיה חצי רדום ולא זוכר שאמר. לי נשאר הטעם המר וכנראה זה יחרט חזק בזכרוני. אני מאד פגועה וקשה לי אחרי מילה "רומנטיקאית " זאת לקיים איתו יחסים מלאים. מה גם שאני לא מי יודע מה נהנית איתו בגלל שהוא סובל מעודף משקל והמבין יבין.... . אך נהנים מלטיפות ומגע אחד לשני. איך להתנהג אחרי משפטים חמים כאלו????. כך יש בינינו תקשורת טובה, והוא בעל טוב ועוזר ואבא נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגועה מהבעל

הוספת תגובה

• אנא מכם תגובות. - תודה.

שאלה
    05/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמרת לו ש..

אסף
    05/07/2009

אמרת לו שמפריע לך העודף משקל שלו? אולי הוא לא יודע שזה מפריע לך. ניסית להסביר לו מה עובר עלייך ביומיום? שאת ממש ממוטטת?סתם סקרנות.
    לגבי הקללות אז תראי. אני ממש נגד זה אבל לפעמים יש פליטות פה כאלה מתוך עצבים של תסכול מיני. אל תייחסי לזה הרבה חשיבות. אני יודע שזה פוגע. אבל היה יותר מדאיג אם הוא היה מקבל את הסרוב שלך בשקט והולך להשלים את זה במקום אחר. תאמיני לי שזה לא בעיה. אפילו לאדם עם עודף משקל. זה שהוא מתוסכל זה ,לדעתי, אומר שהוא לא רוצה לחפש בחוץ. הוא רוצה אותך וזה מעצבן אותו שהוא לא מקבל. יחד עם זה קצת הבנה מצידו לא תזיק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ל- ק'

שאלה
    05/07/2009

תודה על המענה. כן, הוא יודע שאני מאד עייפה, אבל שבא לו , כנראה שזה לא מעניין אותו, נראה לי שאוהב את עצמו עד מאד. והבהרתי לו לא פעם שלא יעיר אותי מהשינה, זה עוזר לזמן קצר, ואחר שוכח. אומר, שאני מושכת אותו וזה לא בשליטתו. ואותי כשמעירים אותי מהשינה אני מאד עצבנית, אז איך יבוא לי אחרי זה????. יש גם מה שנקרא גזל שינה, זה איסור. אני בחיים שלי לא יוציא מילים אלו מהפה, הוא אמר שזה היה בתת ההכרה בלתי רצוני, מתי שהוא חצי רדום ועיף הוא פולט דברים מהפה מתוך עצבים כי אני לא פעם דוחה אותו. הוא אפילו לא יודע שתשעים אחוז אני מקיימת איתו יחסים רק בשביל לרצותו כי הוא מאד מאד כבד, איזה גדולה זאת שאני נותנת לו שיהנה ואני לא, הוא צריך להעריך. השבוע אני חוגגת יום הולדת, הוא רוצה לקחת אותי לבית מלון, ממש אחרי דבורים כאלו שפגע בי לא בא לי, בעל צריך להחמיא, לחזר ולהגיד מילים יפות לאישה. זה החולשה שלו, שהוא לא מסוגל, הוא רק מפעיל ידים וכמו אילם במיטה. ואני אוהבת דיבורים. אנו מאד שונים. מעולם לא שמעתי מילות חיבה, כינוי חיבה, או שאוהב אותי, מעולם לא שמעתי, אבל לפי העזרה שלו בבית והתמיכה, יכולים להבין שאוהב רק זה לא בלקסיקון שלו ולא האופי שלו להוציא מילים שמחממות את הלב. אז אם הוא שתקן, לפחות שלא יקלל??? איך היה מרגיש אם אני הייתי מקללת אותו???? . האם עלי להסכים ללכת איתו לסוף שבוע בית מלון למרות שאמר מילים חריפות, שאתפגר.??? איך אפשר לאהוב אותו אחרי זה ? איך????? . תודה על התמיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרית

אסף
    06/07/2009

כל מה שאמרת לי את צריכה להגיד לו. ובלי ליפות מילים. תזרקי לו את זה בפנים. חוסר הידיעה זה הכי גרוע. תגידי לו הכל. תני לו לדעת מה את באמת מרגישה. הוא ייפגע. הוא ייעלב. הוא יעשה פרצופים .אבל בסוף הוא יתמודד עם מה שאמרת לו וילמד להבין אותך יותר טוב. הוא יודע את המצב אבל כנראה שלא ממש מבין אותו. אם הוא שמן תגידי לו את זה. תסבירי לו שזה דוחה .תגידי לו שאת רוצה לשכב עם גבר ולא עם ממוטה. תגידי לו שבזמן הסקס איתו את יותר מוטרדת מכמות החמצן בריאות מאשר מגירוי מיני. יש אנשים שהסברים עדינים לא חודרים להם למוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגועה מהבעל

תמי אורן
    05/07/2009

שרית שלום,
    מאחר והעלית שני נושאים משמעותיים כמו תגובתו של בעלך לדחיה ופגיעותך ותחושת הדחיה בשל מראהו אני ממליצה בחום לפתוח ברגישות אבל בכנות את הנושא ולראות זאת כהזדמנות ליצירת מערכת יחסים אינטימית כי להרגשתי בעלך מגיב לדחיה שלך וממקום פגוע פוגע.
    במידה ושיחה כו אינה מתאפשרת ממליצה על ייעוץ זוגי.
    בהצלחה
    תמי אורן 0545510509 מטפלת זוגית מוסמכת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו