נבגדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נבגדת
    א
    04/07/2009

לפני כחודש וחצי גיליתי שבעלי חיפש בגוגל "הכרויות לנשואים", רועדת כולי חיפשתי במחשב שלו אם יש יותר מזה וגיליתי כי הוא פרסם את עצמו באתר 'מקושרים' כגבר נשוי שפנוי לקשר ומחפש בחורות זורמות, גם לבילוי וגם לקשר רציני. העידכון האחרון בפרופיל שלו היה לפני שנה וחצי, והתמונה היתה תמונה שצולמה בתקופת הנישואין שלנו.
    ביום שגיליתי (כ3.5 חודשים לאחר הלידה השניה) הייתי מאוד נסערת והחלטתי שאני מתגרשת. אח"כ ועד היום אני כבר לא בטוחה לגבי מה אני רוצה. לאחר 3 ימים אמרתי לו שאני יודעת שהוא בוגד בי, והוא כמובן הכחיש ואפילו גיחך, סיפרתי לו מה ראיתי וגם את זה הוא הכחיש, אמר שפרסם את עצמו רק לפני הנישואין, רק לאחר שהטחתי בפניו את העובדות כמו תאריך העידכון והתמונה, הוא אמר שאולי והוא לא זוכר, ומה פתאום אני באה אליו עם זה אחרי שנה.
    ביקשתי ממנו פירוט שיחות של שני הפלאפונים שלו, אמר שאין בעיה, אבל כבר חודש וחצי עברו וכל פעם יש לו סיבה אחרת. הוא כועס שאני לא מאמינה לו ואני מצידי מרגישה שיש לי את כל הזכות שבעולם לכעוס ולא להאמין לו.
    לפני מס' ימים מצאתי אצלו ברכב מצת של בחורה (ורוד עם לבבות) היא היתה בתא כפפות מוסתרת, שאלתי אותו של מי זה והוא התעצבן "די עם השטויות שלך, שלי, של מי זה..." היה לי ברור שהוא משקר. הוא לא יקנה כזו מצת, ואיזו סיבה יש לו להחביא אותה?
    מאז גיליתי עוד כמה דברים כמו רכישות בדולרים ובאירו שהוא ביצע באינטרנט בכרטיס האשראי שלו בלי להביא לידיעתי, מדובר בכ 4000 שח ומצבנו הכספי לא טוב בכלל. הוא לא משתף אותי בכל פעולותיו הכספיות, מושך הרבה מזומנים ולא מספק הסבר לאן הם נעלמים. למרות שאני מרוויחה קצת יותר מחצי ממה שהוא מרוויח, ההוצאות הגדולות כמו שכ"ד והגן של הילדים יורדות מהחשבון שלי. בנוסף כ4 ימים לפני שגיליתי שפרסם את עצמו חתמתי לו על הלוואה של 100 אלף שח בכדי לסגור חוב משכנתא שלא שילם בנישואיו הקודמים.
    אני כעוסה כולי, פגועה עוד יותר ומרגישה מנוצלת נבגדת ומושפלת, לא מסוגלת להסתכל לו בעיניים, בוכה המון, אני לא יודעת איך להתמודד עם הכאב הזה ולא יודעת מה לעשות, הקרובים אלי מזהירים אותי שגירושין הם תהליך כואב וקשה שלא מבינים עד כמה עד שנכנסים אליו, אני לא בטוחה שיש לי את כוחות הנפש לעבור את זה, במיוחד עם שני הילדים, מצד שני לא יכולה לחיות עם בעל שמשקר לי בעניני כספים ובטוחה שגם בוגד בי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נבגדת

הוספת תגובה

• נבגדת

תמי אורן
    05/07/2009

א שלום,
    לפני כל החלטה חשוב שתפנו לייעוץ נישואין יש כאן מחד חשד ומנגד הכחשה והם הפכו לדיירי הבית שלכם ולכן כדי לגרשם חשוב לטפל בהם נכון.כמו כן חשוב בגלל שמעורבים כאן כספים להוועץ עם עו"ד מה לעשות כדי לא לגלות שכספך עובר לחשבון לא ידוע.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן 0545510509 מטפלת זוגית מוסמכת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שותפה לכאבך

מורן
    28/07/2009

הרגשות שלך מובנות בהחלט.....
    גם אני גיליתי שלבעלי יש פרופיל במקושרים והוכחתי אותו על כך.... ברור שהוא לא אודה.......
    ההרגשה הזו מגעילה וקשה.... משפילה......

אבל יותר מהכל מאז אני תמיד חושדת ודימיון שלי עובד שעות נוספות........
    שותפה לכאבך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו