שלום זו אלה - כתבתי בעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום זו אלה - כתבתי בעבר
    אלה
    09/07/2009

זו שוב אני. אני עם הבעל שהחל נגדי בתביעת גירושין איומה, לא משלם מזונות מאז שעזב את הבית (מעל חצי שנה) גנב לי כסף ואת כל החפצים וכו. הקטע הוא, שכל הזמן הוא גורם לי להרגיש אשמה שכל הגירושין האלה הם בגללי. היה דיון ראשון בביהד והוא טען שאוהב אותי ורוצה שלום בית ולגור איתי. אבל הוא לא (עברו חודשיים) טרח להביא לי כסף או אוכל או לחפש איתי דירה כפי שאמרו לו. מאחר שאני מאד לא מאמינה בו פחדתי גם לתת לו לישון בבית השכור שלי כדי שלא יגנוב לי שוב הכל (קניתי חדש-לא היה לי כלום). אני לא עובדת ועם ילד והוריי וחבריי משלמים הכל ואמרתי לו שיתחיל לעזור אז הוא אמר לי שאני משחקת בו ומתנהגת כמו כלבה ושלא מתחשק לו לעזור לי ושהוא לא היו-יו שלי. בקיצור, כל פעם שאני אומרת משהו הוא הופך את זה כאילו שאני אומרת דברים נוראים. מה עליי לעשות. אני כל הזמן בוכה וחושבת שהכול באשמתי, עושה הכול לבד מגדלת את הילד לבד והכול באחריות שלי ומרגישה אשמה והוא מרגיש סבבה. אני רוצה שתאמרו לי מה דעתכם , האם זה באמת אשמתי? האם אני לא אמורה לומר לו שאני רוצה שיעזור ואחרת הוא לא יכנס? אציין שכבר נתתי לו לישון לאחר שרב המון על זה (אצלי ואיתי-כן אני סתומה) ואחכ הרגשתי ממש מנוצלת ושזה לא צריך להיות ככה. אני ממש זקוקה לתגובות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום זו אלה - כתבתי בעבר

הוספת תגובה

• אלה שלום

אישה
    11/07/2009

אני מרגישה כמה אדם זה עושה לך רע ומוריד לך את הבטחון העצמי שלך.,
    את לא אשמה בכלום , את לא אשמה על הייתו באשיות כזאת .
    אני חושבת בלי שום קשר הוא חייב במזונות. תוציאו אותו מהחיים ותפתחי לאופציות אחרות.
    את לא הזכרת למה את לא עובדת?
    הרבה כח אפשר לקבל מהעבודה מלבד הכסף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אישה

אלה
    12/07/2009

תודח רבה על תגובתך. אני לא עובדת כי היתה לי בעיה שבעלי יצר לי ולא הצלחתי להתגבר עליה בזמן (הוא למעשה הרס לי את העבודה). ומרוב שהיה ועדיין אכפת לי ממנו ומכל מה שקרה לא הצלחתי להתגבר .את צודקת הוא עושה לי רע אבל אני מפחדת מהפירוק למרות שממילא אני לבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלה יקרתי

אישה
    12/07/2009

כל שינוי הוא מפחיד, תנסי להעזר בבעל מקצוע אפשר לקבל מקופת חולים (במכבי נותנים בספסוד)
    גם הרבה סטודנטים ישמחו לעזור.
    ואז עם ההכוונה והתמיכה תצליחי להתקדם.
    את לא צריכה להיות לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מישהו מקצועי יכול לענות לי?

מיכל
    24/07/2009

אני זקוקה לעיצה גם ממישהו מקצועי, אני ממש לא מבינה למה את כל הרוע שלו הוא מפנה כלפיי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלה

תמי אורן
    25/07/2009

אלה שלום,
    כל עוד לא תעברי תהליך אישי קרי טיפול בו תכירי בסיבות שאת לוקחת על עצמך אשמה גם אם אינך אשמה אזי לא תצליחי להשתחרר ממעגל ההשלכות של בעלך שמותיר אותך לא בסדר כדי לאפשר לעצמו להיות כאלו בסדר. ביחסים קיימים הסכמים לא מדוברים כמו מדוברים כמובן שבמקרה שלך את מהווה מקום להפקדת הלא בסדר של בן זוגך כדי שהוא יוכל להסתובב בתחושה שהוא בסדר ולהתעלם מהעובדה שגנב, שאינו עומד במחוייבות בסיסית של תשלום מזונות לילדיו. אז מי לא בסדר ?אלה ממנו לא תקבלי אישור על הבסדר שלך. ממליצה בחום לפנות לטיפול ע"מ להתחזק ולראות את הבסדר שלך.רק אז להערכתי תוכלי לקחת החלה נכונה לך.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו