האם אשתי בוגדת בי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם אשתי בוגדת בי?
    מלי
    12/07/2009

עם ילד ראשון בן חודשים ספורים ותלאות רבות שעברו עלינו אנחנו כמעט ולא עושים סקס.
    בעבר אשתי היתה פונה אלי לסקס, מאז הלידה (קיסרי) היינו שוכבים אחת לחודש, או שבועיים. בתקופה של החודשים האחרונים זה לא כך.

כאשר הייתי שוכב איתה הייתי מרגיש שהכניסה דורשת הכנות בגלל ירידה בתדירות השימוש.. היא היתה מבקשת לובריקנטים וזהירות בכניסה הראשונה.

בפעמיים האחרונות שבהן שכבנו זה לא היה כך. שכבנו בשני סופי שבוע עוקבים והכניסה אליה היתה חלקה וקלה מאוד. למרות זאת אשתי ביקשה בצורה רפה וסמלית (וללא צורך) שאזהר בכניסה.

אני חושש מהאפשרות שחדרו אליה בתקופה האחרונה. כלומר ששכבה עם גבר אחר.
    עם חברה מימי הצבא היה לי סיפור דומה וכך עליתי על בגידתה.

יש לציין שככלל אנחנו זוג אוהב, פתוח, אמין וכנה. אין להבנתי ומהאינטראקציה בינינו בעיות גדולות ביחסים ואשתי משדרת לי את המסרים הללו גם כן.

מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם אשתי בוגדת בי?

הוספת תגובה

• אני חושב שאתה טועה.

איל
    12/07/2009

כל מה שאתה מתאר לא קשור, בשום צורה לבגידה.
    בכלל, מה זה, "הכנות בגלל ירידה בתדירות השימוש" ?על מה אתה מדבר, על שימון של שעון ישן וחלוד?
    אם הכניסה אל אשתך חלקה, זה אומר שמישהו כבר חדר אליה?שבוע קודם?
    אתה צוחק עלינו, או שאתה לגמרי לא מבין איך המנגנון הנשי עובד.
    זה שהיא מבקשת שתיזהר בכניסה, זה לא חריג, הרבה מבקשות זאת, ואם זה נעשה בלשון רפה, או בצורה מודגשת, אין לזה שום קשר לכלום.
    בקיצור מטוב, לך שתתמוך בה בתקופה הזאת, עם הילד הראשון, זה לא פשוט בשביל שניכם, וכדאי שתהיה תומך, מפרגן, מסייע בבית ובסידורים, ותחזרו לפעילות מינית בהדרגה, שכח את כל מה שכתבת פה, כי זה על גבול הקומדיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו