האם לחזור לאחר פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לחזור לאחר פרידה
    אני
    15/07/2009

נפרדתי מבן זוגי , יש ילד משותף, לאחר 5 שנים יחד, ובעקבות תחושות קשות בקשר, שהתעוררו בעקבות התנהגויות שלו, כמו שקרים, הסתרות, פלירטוטים באינטרנט, התפרצויות כעס ואובדן שליטה שמגיעם לאלימות מילולית, חוסר אחריות כלכלית נוראי, ועוד.
    מצד אחד ההחלטה להיפרד נראית טובה ובריאה והמצד השני הפרידה קשה מאוד ועדיין קיימת אהבה הדדית ומשיכה. אני עושה טיפול כדי להתמודד ויחד עם זה מדי פעם חושבת על האפשרות לחזור להיות ביחד אפילו כזוג ללא חיים משותפים, וזה למרות שאני יודעת שקשה לי מאוד להבליג על העלבונות והאיומים ששמעתי ממנו.
    הוא כמובן מעוניין לחזור, הוא תמיד מתנצל אחדי שקורה משהו, אבל אני מרגישה שאני לא פה ולא שם. המחשבה על זה שהוא יהיה עם מישהי אחרת לא נעימה לי והמחשבה על זה שהוא יהיה איתי במיטה נראית כרגע בלתי אפשרית.
    מה עושים?
    יש גם ילד משותף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לחזור לאחר פרידה

הוספת תגובה

• הודעה של:אני

מיכל פאטל
    15/07/2009

שלום לך,אני מאוד מבינה את הקושי שבו את מצויה, אך יש לעשות כמו שאומרים 'סדר בבלגאן'....
    כיוון שאת מתארת התנהגויות המצריכות בירור לבדיקת הרקע שלהן יותר לעומק כגון: איומים, עלבונות,אלימות מילולית וכד'- אשר סביר להניח כי כי הן מבטאות תיסכול וכעס, אך זאת לא הדרך הנכונה לבטאן. וכיוון שמצד שני יש לך עדיין רגשות כלפיו וגם לו כפלייך,ויש וזה הכי חשוב-ילד משותף-נחוצה כאן פעולה התערבותית של איש מיקצוע, שיוכל לסייע בידייך ובידי האב של ילדך בנושאים כמו: תהליכי תקשורת אפקטיביים,ניהול קונפליקטים התמודדות עם כעסים וכד'.הטיפול הפרטני שאת עוברת הוא טוב אך,מאוד יעזור לכם כהורים לקבל טיפול זוגי.
    בהצלחה!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית:050-5475155.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש דברים שאי אפשר לתקן

אני
    16/07/2009

למשל: האם גם לאחר טיפול זוגי או טיפול בדפוסי תקשורת בעייתיים או למשל אם הוא יעבור תהליכים משמעותיים ויהיה אדם נעים ואחראי וישר ולא תוקפני, האם ניתן יהיה למחוק מהזכרון את הפגיעה והפציעה שגרמו התוקפנות שלו, הבוגדנות, המילים הקשות, האיומים, התחושות הרעות. האם בכלל ניתן לחיות באהבה עם הזכרונות האלו אי פעם או שאולי זה אבוד מראש, וגם אם יתרחש תיקון הוא לעולם לא ישכיח וירגיע את הפצע הרגשי והעלבון?
    האם חיים עם אדם כזה לאחר כל מה שקרה הם לא סוג של מסר שמה שעשית זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו