מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגועה מהמצבחנן18/07/2009
שלום.
אני נשואה לגבר שיש לו 2 יחדים מנשואיו הקודמים ולנו יש עוד 2 ילדים קטנים .
בעלי קיבל ירושה מהוריו (אביו נפטר לפני שהתחתנו ואמו נפטרה לאחר שהתחתנו ) ורשם אותה על שם ילדיו מנשואיו הקודמים ולא חילק אותה בין כל 4 ילדיו .
אותי צעד כזה מאוד מכעיס כי הוא עושה הפרדה ביו ילדיו , כי ילדיו מנשואיו הקודמים יקבלו גם את הירושה של הוריו וגם את הירושה שלו וילדינו המשותפים יקבלו רק את הירושה שלו .
האם אני צודקת והאם אוכל לעשות משהו ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא חושבת שיש לך ממה להיפגע
נחמה18/07/2009הוריו של בעלך הם סבא וסבתא של ילדיו מנישואיו הראשונים, שבי עם עצמך רגע וחשבי אם המצב היה הפוך, האם היית מחלקת את הירושה שהורישו הורייך לך לילדיו מנשואיו הראשונים ? דרך אגב, גם אם הייתם מתגרשים, לא היה לך יד ורגל בירושה זו. הייתי מבינה אם היית נפגעת לו היה עושה הפרדה כזו לגבי הירושה שהוא ישאיר. אולי הסבא והסבתא שהלכו לעולמם ביקשו שיעשה זאת, אלה נכסיהם והם יכולים להורישם למי שירצו. ואולי זה הפיצוי הראוי שהוא חשב לנכון להעניק לילידיו על גירושיו? ובשורה התחתונה למה שלא תשאלי אותו מה היה השיקול שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעברת הודעה לפורום אחר
מיכל פאטל19/07/2009לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=192 id=link]טיפול משפחתי, קשר משפחתי[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא, את לא צודקת.
איל20/07/2009יש לכם ילדים קטנים משותפים, ומה שמטריד אותך זה הירושה שלהם?
אולי בגלל שבעלך יודע עם יש לו "עסק" הוא עשה כך, וטוב שעשה.
מה הקשר בין הוריו שנפטרו לבין ילדייך שלא ראו אותם ולא הכירו אותם מעולם?
חוץ מזה, אם בעלך ואת תכינו צוואה, אפשר לוודא שילדיכם המשותפים ירשו אתכם, ולא ילדיו הקודמים, שכבר זכו לירושה אחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגועה מהמצב
תמי אורן26/07/2009הירון שלום, על פניו אפשר להבין את פגיעותך כפי שזה נשמע ממך. אבל אני ממליצה לפתוח את הנושא עם בעלך בפתיחות ולשמוע את סיבותיו להחלטה. יש מצבים שהסבים מראש בצוואה הורישו את רכושם לילדיו מנישואים ראשונים אני מבינה שעוד בטרם נולדו ילדכם המשותפים. בנוסף יש פעמים שאבות ממקום של רגשות אשמה מוצאים זאת כדרך לפצות את ילדיהם על הסבל והקושי בעקבות הגירושין. לדעתי משמעותי לא פחות להבין , לשמוע את הלך רוחו של בעלך בנושא. וכמובן יש מקום לשתפו בפגיעותך.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?