בגידה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה.
    אלמונית
    24/07/2009

קשה לי מאוד עם סיטוטציה שקרתה מלפני חצי שנה ועדיין מטרידה אותי ,
    אני וידיד שלי שהיה שכבה מעליי היינו ידידים ממש טובים סיפרנו הרבה דברים אחד לשני וכ''ו.
    לאט לאט התאהבתי בו ואני חושבת שגם הוא הוא היה אחד הבנים המקובלים בבית הספר ותאמת שגם אני.
    עד שהרבה בנות משכבה קינאו וריכלו עליי והייתי בדיכאון קשה ועמוק.
    מה שהן עשו הן השתרללו עליו והוא כנראה "זרם" עם אחת הבנות.
    נפגעתי קשות כי הן פשוט הפרידו אותי ממנו במיוחד היא.
    הוא היה הידיד הטוב ביותר שלי והן פשוט הרסו את הקשר.
    הקשר שלנו נפגע וכרגע הוא כותב לה מה קורה מאמי וכאלה בפייסבוק להתחשב בכך שהיא בעניי ממש לא יפה סתם עוד בלונדינית .
    חברות רבות סיפרו לי שהיא אומרת עליי דברים מאוחראי הגב ומפלרטטת עם אותו הבן.
    ואפילו שאלו אותו לא אכפת לך שהפרדת בניהם? והיא ענתה שזה ממש לא מעניין אותה ואפילו הודתה במעשייה.
    מה כדאי לי לעשות אני פגועה קשות וקשה לי להמשיך הלאה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה.

הוספת תגובה

• בגידה

תמי אורן
    26/07/2009

שלום לך אלמונית,
    מדברייך אני לא מבינה עם מה קשה לך יותר הבגידה של חברותייך או הבגידה של ידידך שהתאהבת בו. נראה שמשני הדברים גם יחד. כנראה שאף פעם לא קל להתפכח ולגלות שמאבק כוחות על חבר מוציא מאנשים חלקים רעים וכנראה היתה לך ציפייה שחברותייך תיהיינה יותר נאמנות לך אבל אני תוהה לגבי ידידך הקרוב האם הוא ידע שהתאהבת בו? האם ההתאהבות היתה הדדית? אם הוא ידיד טוב כפי שציינת מדוע אינו נלחם על הקשר איתך ,האם הקשר היה משמעותי לשניכם באותה מידה ? נראה שאת כועסת על חברותייך ומשליכה עליהן אחריות שבעצם צריכה להיות מופנית כלפי ידידך. אני ממליצה לך בחום לבדוק את הנושא שגרם לך כאב כ"כ גדול ואף דיכאון בטיפול.
    בהצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו