בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה
    אובדת עצות
    26/07/2009

אני נשואה כ-30 שנה, לפני כ-20 שנה בעלי בגד בי,גיליתי זאת, דיברנו על הנושא וכמובן שבעלי התחרט ונתתי לו הזדמנות נוספת ונראה לי כי לא היו בגידות נוספות.
    אציין כי הסיבה העיקרית לבגידתו של בעלי היא שאינני מעוניינת בקיום יחסי מין בתדירות שהוא רוצה, אני עובדת בלחץ, עבודה מאוד אחראית וכשאני מגיעה הביתה הראש עדיין ממשיך לעבוד, כך שאין לי בכלל חשק וכח לחשוב על מין.
    בחצי השנה האחרונה ממש לא בא לי על בעלי, והתחמקתי בכל דרך מקיום יחסי מין,בעלי העיר לי על כך ותמיד התחמקתי בכל מיני תשובות שכמובן לא שכנעו אותו, הוא אמר לי שאם זה ימשך כך, יאלץ לחפש בחוץ, אמרתי לו שיחפש וזה לא מעניין אותי, הייתי בטוחה שלא יעיז כי הוא סובל מעט מבעיות אין אונות, אציין כי בעלי מעל גיל 50 אך נראה טוב לגילו.
    לפני כשבועיים גיליתי כי הוא בוגד בי(שיחות טלפון, הודעות sms, אמצעי מניעה וכדורי ויאגרא),
    מאז שגיליתי זאת יחסי השתנה אליו, אני מקיימת איתו יחסי מין מתי שהוא רק רוצה ומאוד מוטרדת מכך, לא דיברתי איתו על כך, אך בגלל שיחסי השתנה יתכן כי הוא מרגיש משהו אך אינו בטוח.
    אציין כי בעלי תמיד אמר לי בואי נלך ליעוץ, ננסה לשקם את המצב ואני זאת שתמיד לא רציתי.
    בעלי הוא אדם טוב וישר ואני מאוד אוהבת ומעריכה אותו, אני יודעת שאני האשמה היחידה בבגידותיו.
    שאלתי היא האם להגיד לו שאני יודעת שהוא מנהל רומן ולשוחח על כך, קשה לי לעשות זאת כי זה משפיל אותי שאני יודעת שהוא בוגד בי ואני שוב מוותרת ורוצה להתחיל דף חדש, מצד שני הכתובת היתה על הקיר, זה נעשה וצריך לשים לזה סוף, אני אובדת עצות, אבקש תשובה משכנעת בעיק איך
    לא לפגוע בכבוד העצמי שלי. אני יודעת שתגידי לי שהדרך הטובה ביותר היא לשוחח על הנושא, השאלה איך עושים זאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• בגידה

תמי אורן
    26/07/2009

אובדת עצות שלום,
    מדברייך אני לא רק חושבת שנכון לחשוב רק על איך לשוחח על הנושא אלא חשוב לא פחות להבין מה קורה לך ומדוע את חושקת בבעלך כשיש צלע נוספת כי אני מבינה שעד אז לא היתה תשוקה והעבודה היוותה תירוץ לריחוק ולקרירות המינית.ממליצה לך לפנות לטיפול פרטני או לחילופין טיפול זוגי.ראי זאת כהזדמנות לטפל בבעיה שכנראה עד כה בחרת לא לטפל בה.בידקי בטיפול את נושא הכבוד העצמי שתופס מקום גם בזוגיות ולהערכתי משפיע על היכולת להיות באינטימיות בכל המובנים.
    בהצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו