גרוש טרי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרוש טרי...
    אייל
    30/07/2009

שלום לכולם ,

קוראים לי אייל ואני גרוש מזה 4 חודשים אחרי שנה וחצי של פרידה שבו עזבתי את הבית.

הזוגיות שלנו מעולם לא פרחה , נתתי מעצמי המון הן כאבא והן כבעל לא כדי לתפוח לי על השכם

אלא להציג את העובדות כמות שהם , והתאכזבתי מאוד.

היינו חברים + נשואים 12 שנה בסך הכל , והכל החל בערך לפני 3 שנים.

גרושתי , אשתי דאז החלה לצאת בממוצע פעמים בשבוע או שלה עד 3 לפנות בוקר

מבלי לעדכן אותי לאן ועם מי ואני מתאר לעצמי שניהלה רומן גם אם לא מיני אז לפחות רגשי.

ניסינו לחזור להיות יחד אבל זה היה מלאכותי כי מאוד נפגעתי , ניסינו גם טיפול זוגי למרות

שהיא הגיעה לטיפול מבלי כל רצון לתקן לשפר ולייעל ולכן זה נגמר.

אם לומר את האמת הרגש מנוגד לשכל , אני עדיין חושב עליה , אוהב אותה , רוצה לחבק אותה

ולהיות בקירבתה בקיצור עדיין אוהב אותה למרות שלא מגיע לה.

אני בוכה לעיתים כי זה מאוד קשה לי והייתי שמח לקבל ממכם כלים איך להוציא אותה מהראש שלי

ולהמשיך הלאה....

נתתי מעל ומעבר ולא היה לי פרטנר שידע לקבל את זה וזה כואב לי מאוד....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרוש טרי...

הוספת תגובה

• אייל שלום

א
    31/07/2009

אייל שלום
    אני חושבת שהפתרון הכי טוב זה פשוט למצוא אהבה חדשה ,.
    גרושתך היא אם ילדייך אין ספק שיהיה ביניכם קשר אבל אתה חייב לצאת לדרך חדשה משלך.. צא להכיר בחורות חדשות,דייטים, מועדונים וכדו'. לא חסר..
    אתה תראה גם שהזמן היא התרופה הטובה ביותר... עוד כמה חודשים אתה תתגבר על זה יהיה בסדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי א

אייל
    01/08/2009

היי,

אין ספק שאת צודקת .... , רק שצריך לתרגם את זה הלכה למעשה...

בליין גדול מעולם לא הייתי אבל אני יוצא לבלות עם חברים למועדונים , פאבים וכדו'

גם התחלתי לצאת עם בחורות לדייטים...

אבל עדיין זה לא זה ,הדייטים הם קרים אני לא מרגיש כלום , זה קר מידי כמו מכונה

כי גרושתי עדיי שם בראש שלי , הייתי בטוח ששנה וחצי של פרידה + 4 חודשי גירושין

יפתרו את הדבר אבל מסתבר שאת צודקת ואני צריך עוד זמן.

זה בסדר שאני חושב עליה עדיין ומתגעגע אלייה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גרוש טרי

תמי אורן
    31/07/2009

אייל שלום,
    תהליך הפרידה אינו רק פיזי לוקח זמן להפרד ריגשית בוודאי כשלא רצית להתגרש. אין כלים לעקור אותה מראשך הדרך היא לתת מקום לכאב, לאבל על הטוב שהיה כי בוודאי היה גם טוב. זה לוקח זמן. במידה והנך מרגיש כאב בלתי נסבל שמפריע לך בתפקוד או לא אני ממליצה שתשקול אפשרות לפנות לטיפול. זו תיהיה גם בשבילך הזדמנות לעבד את התהליך , ללמוד ולהעצים.
    מאחלת לך רק טוב
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע טוב תמי

אייל
    01/08/2009

אייל שלום,
    תהליך הפרידה אינו רק פיזי לוקח זמן להפרד ריגשית בוודאי כשלא רצית להתגרש. אין כלים לעקור אותה מראשך הדרך היא לתת מקום לכאב, לאבל על הטוב שהיה כי בוודאי היה גם טוב. זה לוקח זמן. במידה והנך מרגיש כאב בלתי נסבל שמפריע לך בתפקוד או לא אני ממליצה שתשקול אפשרות לפנות לטיפול. זו תיהיה גם בשבילך הזדמנות לעבד את התהליך , ללמוד ולהעצים.
    מאחלת לך רק טוב
    תמי אורן

היי,

מאוד לא קל לשכוח 12 שנה של יחד , למרות שנפגעתי והתאכזבתי מאוד....
    הלוואי והייתה נוסחאת קסם כזו שיכלה להוציא אותה מראשי.
    את האמת אני מתפקד בסדר , שכרתי דירה קניתי לי רכב,
    אני משתדל למלא את חיי בתוכן , יוצא עם חברים , קורא , מתעמל , יצאתי גם למספר דייטים למרות שזה לא זה עדיין כי זה מאוד קר כזה אני שם בדייט ולא שם.
    אני חייב לספר לך שאני מתגעגע אליה לפעמים ורוצה לחבק אותה ולומר לה שהיא חסרה לי
    בכלל לפעמים מעציב אותי שביתי רוני במוקדם או במאוחר תיחשף לגבר אחר ( חבר של אמא )
    אני אשמח לדעת אם יש לך המלצות בשבילי לחוגים , שיחות או כל פעילות אחרת שתוכל לסייע לי לעבד את התהליך ולעבור את התקופה מחוזק עם כלים לדרך ולהעצים את עצמי כך שכשראה את גרושתי היא תהיה אם ביתי בלבד !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייל שלום,

תמי אורן
    01/08/2009

אייל שלום,
    קשה לי מתוך הכתוב להמליץ לך על חוגים. חשוב מאוד להקיף את עצמיך בחברים ומשפחה כפי שהבנתי שאתה עושה לפחות עם חברים.כמו כן ממליצה בתקופה זו לעבור תהליך טיפולי כדי לעבד את הפרידה באופן שיעצים אותך. ניתן לעשות זאת פרטנית או קבוצתית.תחפש באזור מגורך , יש היצע גדול.אני יכולה להבין מדוע הדייטים עדיין לא מרגשים כפי שחשבת בד"כ יש איזה שהיא פנטזיה שמערכת יחסים חדשה תשכיח את הישנה אבל זו רק פנטזיה צריך לעשות את הדברים בקצב הנכון לך ולא תמיד כפלסטר לכאב והגעגוע הבלתי נסבל. יבוא יום שאתה תדע שזה נכון לך.
    מאחלת לך רק טוב.
    ממשברים צומחים אם יודעים להקשיב פנימה ולהתבונן מבלי לפחד.
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אייל

אלה
    02/08/2009

אני כבר כתבתי כאן בעבר. אני עצמי בתהליך גירושין שכמובן שלא רציתי לעשות (לא חלמתי שכך נישואיי יראו לאחר שנתיים.. ו6 שנים סהכ של חברות ונישואין). יש לי ילד קטן ואני ממש חששתי מלהיות אם חד הורית והייתי שמחה - כנראה כמוך- אם דברים היו נראים אחרת...
    בעלי פגע בי ועדיין ממש פוגע בהרבה תחומים והעיקרי בהם אנ יחושבת זה ניפוץ הפנטזיה שלי על נישואין ומשפחה ...
    אני כותבת כאן כדי לומר לך שעליך לזכור שלא אהבת איך שהיא התנהגה ולא יכולת להמשיך כך. היית אומלל. לא מגיע לך (ולי זה מה שאני מנסה לזכור) לחיות עם אדם כזה. גם אנ י מפנטזת שהוא יגיע ויתנהג כמו שחשבתי וכמו שהיה בהתחלה אבל זה לא קורה וגם לך זה לא קרה אז כנראה שהיא לא מי שאתה צריך.
    אני מקווה שעזרתי לך לפחות תדע שאתה לא היחיד שזה קרה לו
    אלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אלה

אייל
    02/08/2009

ערב טוב אלה ,

אין לך מושג עד כמה את צודקת ,
    אני מאוד מאוכזב במיוחד לראות את כל חבריי ואחיי נשואים עם סיבוב שני של ילדים
    אני לא יודע אם לך נותר רגש לבן זוג שלך ואני מאמין שכן לי בכל אופן נותר
    שום דבר לא ממש ממלא אותי ואני מאמין שהזמן יעשה את שלו ואין ברירה כי זה מה יש.
    אני לא יודע באיזה נסיבות את התגרשת אבל ממש פלא פלאים איך בחורה שהייתה משוגעת עלי
    שבשבילה הייתי כל החיים השתנתה בכזו דרסטיות.
    אני מאמין מאוד גדול בעצמי ואני חושב שיש לי המון מה להציע כפרטנר וההפסד שלה והגדול
    רק ימים יגידו.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אייל

אלה
    03/08/2009

בדיוק אותו דבר אצלי. הוא היה אדם מקסים שמת עליי ורדף אחריי במשך שנה עד שהסכמתי שנתחתן. לעיתים אני מרגישה כאילו שיש לי רגש כלפיו אבל אני יודעת שזה לא אליו אלא למי שהוא היה לפני כמה שנים ולמי שחשבתי שהוא יהיה. וגם תדע לך שלא כל אלה שאתה רואה שנשואים חיים טוב, הרי עד לפני מס חודשים גם אתה היית נשוי ועובדה שלא כולם ידען את האמת שאתה ממש סובל... לא כל מה שנוצץ זה זהב...
    מקווה שעזרתי לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערב טוב...

אייל
    03/08/2009

היי אלה

אני אשמח להתכתב איתך יש לך אולי כתובת מסנג'ר ?

שלי : [email protected]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אייל

אלה
    04/08/2009

אין לי מסנגר עדיין, האם נוכל במייל בתור התחלה? גם אני מאד אשמח לשוחח (להתכתב) נראה לי שנוכל ממש לעזור אחד לשניה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אלה

אייל
    04/08/2009

היי ערב טוב

כן יכול להיות נחמד

המייל שלי הוא : [email protected] למסנגר זה מאוד קל , אני אוכל לעזור לך ואז נוכל להתכתב ברצף...

נשתמע בקרוב....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילה טוב...

אייל
    04/08/2009

היי אלה

במהלך היום אני זמין במייל בעבודה : [email protected] - עובד בבנק בשם סיטי בת"א

מכירה ?

בשעות הערב זה במייל : [email protected] חופשי לכתוב :)

נשתמע...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב הבגידה

עמית
    08/08/2009

היי, אייל
    גם אני לצערי גיליתי לאחרונה שנבגדתי.
    הכאב הוא עצום ואין לתארו במילים, זהו לא רק המגע שהיה בינהם אלא היחסים שנרקמו ולדעתי אפילו אהבה, בעלי מכחיש בכל תוקף אע"פ שיש הוכחות מוצקות, "כנעלב" הוא עזב את הבית
    ואני יודעת בוודאות שהוא לא איתה. לדעתי הוא אינו יודע כיצד להתמודד עם זאת שהוא נתפס
    מתבייש לא בטוח שבמעשה אבל לפחות שהוא נתפס.
    הנך פרוד כבר מספיק זמן מאישתך ועדיין לא התגברת על אהבתך אליה וגעגועים הם מנת חלקך
    אני כ"כ מבינה ללבך, שכן גם אני מרגישה כמוך אפילו שזה די טרי אצלי.
    מאוד אוהבת ומתגעגעת ומאידך כועסת ולא רוצה או יכולה לסלוח. הלוואי שידעתי מה עושים.
    ההיגיון הבריא אומר להעיף לכל הרוחות שכן גם אם נשלים כל טלפון או הודעה ירטיטו את ליבי.
    מקווה בשלביך שתצליח להתגבר, אם תמצא את הסוד גלה לי אותו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ישירה וחד משמעית המשכיות

חזי
    17/02/2010

אני עדיין לא גרוש אבל פרוד שחושב לעשות צעד לגירושים מאוד אוהב את אישתי שלצערי מכרתי בשבילה את אימי על מגש זהב אני מתבייש בעצמי מאוד והיא לאומת זאת לא מוכנה לוותר ולו לרגע על משפחת שמייעצת לה גירושים על בצע כסף בתקופה האחרונה שלושה ארבעה חודשים היא להישתנות רק מריבות צעקות ועל כלום והכול בנוחכות ילדים מה שמיבחינתי לא בא בחשבון כיום אנחנו פרודים מזה שבוע לא נישמע הרבה אבל זה מאוד הרבה מבחינתי אז אומרים שהדשא של השכן ירוק יותר אצל גרושים הדשא של השכן שחור יותר אני אב ובעל שיודע לפנק החל מפרנסה נקיונות הבית בישולים גם גבר וגם אישה ואישתי עובדת ולרוב אצל משפחתה אז ניתייחס יותר לתשובה שלך תבין בחיים יש יותר טוב אבל יש גם יותר גרוע אני מניסיון חיים למדתי שהכול שאלה של הרגל רגיל לשתות קפה קולה לעשן סיגריה וכו"ל ואותו דבר זה עים נשים וגברים רק שפה צריך להיזהר באופן ברור איך לבחור שבוחרים מישהו חדש חושבים הינה זה הרגע שלו חיכיתי אני יתן לה הכול והופ נתפסת ברשת אני מדבר בלשון זכר כי זה מה שאני למרות שיש גם גברים שלא צודקים לא במיקרה שלי אז התשובה המאוד ארוכה מבחינתי החיים קצרים תכיר מישהי אחרת וזה לוקח זמן וקשה מאוד כי החור שיש לנו בראש קטן והאהבה שיש לנו בלב גדולה מה שמצריך קצת זמן אבל בסוף היא יוצאת ובאה חדשה במקומה ותאמין לי שתישכח את הישנה לא לגמרי אבל תישכח ותידאג לצאת הרבה לאוויר הצח לא בריא לנו להיות סגורים ברגעים של משבר וצער אני מאחל לך כול טוב עים הרבה מאוד הצלחה מימני חזי לצערי עוד ניכשל!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו