תמיכה נפשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה נפשית
    מזי
    31/07/2009

שלום, אני נשואה 31 שנים ולאחרונה נקלעו נישואי למשבר והקרע עמוק ובלתי ניתן לאיחוי.אין מדובר באלימות או בגידה,פשוט הקשר נגמר.החלטתי סופית שאני מתגרשת אבל מעולם לא חייתי לבד ואני לא יודעת איך מתחילים.יש לי 4 ילדים 3 גדולים וילדה בת 14. אינני רוצה לחיות אתם רק עם הקטנה אבל לא רוצה להפריד אותה מאחיה. אינני בקשר עם משפחתי המורחבת. אין לי בעיות פרנסה.אני מחפשת פתרון מגורים דחוף עד שאמצא דירה .אני מתגוררת ביבנה ואין בסביבה מלון דירות איך עושים את הפרידה,מה עושים?יודגש כי אינני זקוקה ליעוץ משפטי רק תמיכה נפשית לצעדים הראשונים. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה נפשית

הוספת תגובה

• להתחיל מחדש

דליה שוורץ
    01/08/2009

מזי שלום,
    אכן לא פשוט להתחיל מחדש אחרי כ"כ הרבה שנות נישואין. אם החלטת שאת אכן רוצה להפרד עלייך להכין לעצמך תוכנית עבודה. לחפש מקום מגורים חלופי (אין מלון דירות אבל אולי תוכלי למצוא אופציות אחרות), בררי עם עצמך אם את כבר יודעת איך תמלאי את שעות הפנאי שלך.
    מצאי לך את החברה המתאימה שאיתה תוכלי לדבר בשעות הקשות יותר שבהן תצטרכי אוזן קשבת.
    ארגני לך רשימה עם מטלות ומשימות ובצעי את המשימות שלך בכל יום לפי סדר הדחיפות.
    אימון אישי יוכל מאוד לעזור לך למצוא את הדרך להתארגן מחדש...

אשמח לעזור,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו