מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמיכה נפשיתמזי31/07/2009
שלום, אני נשואה 31 שנים ולאחרונה נקלעו נישואי למשבר והקרע עמוק ובלתי ניתן לאיחוי.אין מדובר באלימות או בגידה,פשוט הקשר נגמר.החלטתי סופית שאני מתגרשת אבל מעולם לא חייתי לבד ואני לא יודעת איך מתחילים.יש לי 4 ילדים 3 גדולים וילדה בת 14. אינני רוצה לחיות אתם רק עם הקטנה אבל לא רוצה להפריד אותה מאחיה. אינני בקשר עם משפחתי המורחבת. אין לי בעיות פרנסה.אני מחפשת פתרון מגורים דחוף עד שאמצא דירה .אני מתגוררת ביבנה ואין בסביבה מלון דירות איך עושים את הפרידה,מה עושים?יודגש כי אינני זקוקה ליעוץ משפטי רק תמיכה נפשית לצעדים הראשונים. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחיל מחדש
דליה שוורץ01/08/2009מזי שלום,
אכן לא פשוט להתחיל מחדש אחרי כ"כ הרבה שנות נישואין. אם החלטת שאת אכן רוצה להפרד עלייך להכין לעצמך תוכנית עבודה. לחפש מקום מגורים חלופי (אין מלון דירות אבל אולי תוכלי למצוא אופציות אחרות), בררי עם עצמך אם את כבר יודעת איך תמלאי את שעות הפנאי שלך.
מצאי לך את החברה המתאימה שאיתה תוכלי לדבר בשעות הקשות יותר שבהן תצטרכי אוזן קשבת.
ארגני לך רשימה עם מטלות ומשימות ובצעי את המשימות שלך בכל יום לפי סדר הדחיפות.
אימון אישי יוכל מאוד לעזור לך למצוא את הדרך להתארגן מחדש...
אשמח לעזור,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?