בגידות ואהבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידות ואהבות
    גבר בבעיה
    15/08/2009

שלום לפורום, אני גבר בן 35+ נשוי + 3. מעולם לא בגדתי, מאוהב באשתי עד מעל לראש. לפני מספר חודשים, התחילה איתי בחורה בת 35+ במעין מסכת של מיילים המעידים ללא כחל ושרק על כוונותיה. הסברתי לה כי האהבה מהווה אצלי תנאי לקיום מערכת יחסים. כל מערכת יחסים וכי מגע מיני אינו יכול לבוא בצורה סתמית וללא מעורבות הרגש. החלה ביננו מסכת של מיילים בה הוכחתי את טענתי. היא בשלה, בוגדת מזה מספר שנים טוענת את טענותיה. חשפתי אצלה סוד אפל מאוד מהעבר ולאט לאט קילפתי אותה מכל מסכותיה. בקיצור, האשה, שמאוד נשית וסקסית, למדה כיצד להתאהב, מהי אהבה, איך צריך להתייחס לאשה, כיצד אוהבים אשה. שלחתי לה שירים, התאהבתי בה מעל לראש וכשאני אוהב מישהיא זה עד הסוף. זה לא רק לשם הסקס. תקופה ארוכה מאוד סירבתי לשכב איתה ורק התגפפנו. כיוון שאני רק בן אדם (לא מחפש צידוקים) שכבתי איתה וזה היה הסקס בכי טוב שהיה לי בחיים. מאז אנחנו במערכת יחסים שנייה ובזוגיות מדהימה בה היא למדה ונאהבת על ידי. לעצם העניין, יש לי המון נקיפות מצפון כלפי אשתי וילדיי אותם אני אוהב יותר מכל. מצד אחד, אני לא רוצה לעזוב את המאהבת בשדה הקרב לבד במיוחד לאור מה שהיא למדה וקיבלה ממני ומצד שני, חיי עוברים טלטלות, יחסין המין עם רעייתי לא מי יודע מה, אני מוצא את עצמי חושב על המאהבת בכל רגע נתון שבו אני ער וחולם עליה כשאני ישן. היציבות שלי נפגמה.
    ברור לי מה צריך לעשות, השאלה איך עושים זאת? אני לא אפקיר את אהובתי בחיים לבד, אני אוהב אשתי. מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידות ואהבות

הוספת תגובה

• דעתי הי

רואי
    17/08/2009

שאתה פחות או יותר מקשקש ללא תוחלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

משי
    04/09/2009

רואי אני לא מסכימה איתך, לפעמים יש גם גברים אחרים, גברים טהורים, שיודעים להתייחס לאישה כמו שצריך, שיודעים לאהוב אותה לפרגן ולדאוג לה. ואתה, גבר בבעיה, אתה אכן בבעיה רצינית נשמע שקשה לך ושאתה קרוע. מקווה שתוכל למצוא את השלווה שאתה מחפש. תזכור.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזכור?

רואי
    06/09/2009

מה עלי לזכור ומהיכן שאבת את את התאוריה בנוגע אלי ומה זה קשור לכך שלטענתי הבחור מקשקש
    "והתזכור" הזה.... את מה????? 32007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נדי פעמוני

רואי
    06/09/2009

מעניין איך הצלחת להשכיח מעצמך את הזיכרון ולחיות עם נדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה והתאהבות

דליה שוורץ
    05/09/2009

גבר בבעיה,
    אם ברור לך מה אתה צריך לעשות אז יש רק פתרון אחד: עשה זאת! אם רת יודע מה צריך לעשות מדוע חשובה לך דעתם של הגולשים בפורום? הפתרון הטוב ביותר עבורך נמצא אצלך אתה רק צריך להגיע אליו באמצעות ההבנה מהי הדרך בה אתה צועד לעבר המטרה שלך.

אשמח לסייע יותר,
    דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעיה חבר

ש
    06/11/2009

שמע על תסתכל על זה בתור בעיה.
    הכנסת את הראש שלך למיטה חולה על תדביק את כולם.
    אתה רוצה להבריא תחזור לאישתך וספר לה,
    לא קיבלה ועושה בלאגן מגיע לך ,לך למאהבת ,תרצה אותך חצי נחמה לא תרצה אכלת אותה.
    זה הבעיה בגבר שבוגד פעם אחד .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור מה צריך לעשות

טל
    06/11/2009

כתבת שברור מה צריך לעשות. נו? מה צריך לעשות? אני עדיין סקרן.
    חוץ מזה, אני לא חושב שאתה באמת יודע מה אתה מרגיש. כתבת על אשתך שאתה מאוהב בה מעל הראש (זמן הווה) אבל כתבת גם שהתאהבת במאהבת שלך עד מעל לראש (זמן עבר). אתה כותב שאתה מאוד אוהב את אשתך ומשפחתך אבל גם מאוד אוהב את המאהבת שלך.
    אז מה הסיפור שלך בעצם?
    למי אתה משקר, לנו או לעצמך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל

נו מה....
    06/11/2009

הבחור לא יודע מה לעשות כי אם כן הוא לא היה משתף פה ,כוונתו מבחינת החברה כולנו היינו "יודעים "מה לעשות במצב כזה-"לזרוק את המאהבת ולחזור לאישה" אבל... אני מבין אותו הוא נמצא במצב של שיגרה עם אחת שהוא אוהב לעומת ריגוש עם חדשה.
    ובקשר למה שהוא רשם בהמשך אין פה שום סתירה-מצד אחד יש לו את הדבר הקבוע בחייו שזו אשתו והוא אוהב אותה בתור אם ילדיו,החבר הכי טוב שלו, זו שהוא בנה איתה בית וכו'-
    מצד שני יש את זו שגורמת לו להרגיש שוב את האהבה של גיל 17 שבה אין מעצורים ובה הוא משוחרר וחופשי ללא דאגות ,שמרטיטה אותו כל פעם שהוא חושב עליה ולא רק מהבחינה המינית אלא גם מהחינה של תקשורת והבנה ,אשת שיחה וכו'.
    אז כן -קשה לו לוותר על זו שהוא בנה איתה בית וכן קשה לוגם לוותר על זו שהוא מרגיש איתה חי וכן זו החלטה לא פשוטה והשנייה היא לא סתם מאהבת אלא בחורה שהוא מצא בה נקודת אחיזה חדשה מבחינת חייו.
    אדם יכול לאהוב יותר מאישה אחת בו בזמן במיוחד כשזו אהבה כמו בין שני ידידים טובים או אחים (שזה בעצם מה שקורה הרבה פעמים אצל נשואים) וזו אהבה שמסעירה ך את החושים שלוקחת אותך למקומות חדשים.
    אני לא אומר פה מה הוא צריך לעשות ואני לא יודע מה הולך אצלו בראש אני רק נותן פרספקטיבה שונה על המצב-אז במקום לתקוף וסרס אותו ישר עם-"אל תעשנ את זה ואת זה" או דברים כמו-"נו מה -אתה יודע מה אתה צריך לעשות" אז כן היא באמת לא יודע מה לעשוצת הוא נמצא בלבטים קשים וכן היה נחמד אם מישהו באמת היה עוזר לו להגיע לנקודה שבה הוא יכול לחשוב ולהגיע להחלטה האמיתית.
    אגב אני לא מנסה להשתלח בטל אני רק מבקש שתחשוב איך אפשר לעזור לו במקום לשפוט אותו(כמו שאותך אף אחד לא שפט)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלתי

טל
    06/11/2009

אני מקבל את הביקורת. אכן לא ראיתי את הדברים מהפרספקטיבה הזו. נכון לעכשיו אני עדיין רואה את הדברים מהזווית של אשתו (כלומר הצד הנבגד) ולכן קשה לי לגלות אמפתיה. אבל הדברים הם הגיוניים ולכן אני חוזר בי ממה שאמרתי קודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטל

נו מה....
    07/11/2009

מצטער על שגיאות הכתיב פשוט כתבתי את זה בלהט הרגע. ושוב אני לא מאשים אגב מצטער אם פגעתי במה שאמרתי ומקוה שאתה מרגיש טוב יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגיש טוב יותר

טל
    08/11/2009

הי, תודה על ההתעניינות. אני באמת מרגיש קצת יותר טוב, אם כי יש לי נפילות מדי פעם (לפחות פעם ביום). ממש לא נפגעתי, להפך. הפרספקטיבה שהצגת היא חשובה ואמנם קשה לי לראות את הדברים מהזווית הזו, אבל אני מנסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידות ואהבות

מון
    10/11/2009

שלום...

אני מרחמת עליך איש בוגד אישה שבוגדת בבעלה יכולה גם לבגוד בך למה מי אתה בכלל אפילו שלמדת אותה להיות נאהבת ומאוהבת זה לא אומר שום דבר תיזהר שכל זה לא יתגלה לאישתך ואז אתה תצטער על היום שנולדת בו .
    תחשוב על אישתך והילדים שלך חבל להרוס הכל כי משפחה זה דבר קדוש
    אם זה היה הפוך היתה סולח לאישתך לא נראה לי תחשוב ........ טוב......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו