מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא טוב לי עם אישתינשוי לא מאושר17/08/2009
שלום
אני נשוי שנתיים לאישה שהייתה חברה טובה שלי 3 שנים אני התאהבתי בה וחיזרתי אחריה עד שהיתה שלי לאחר חצי שנה של חברות זוגית התחתנו ולפני 10 חודשים נולד לי ילד.
חודשיים לפני שנולד בני התחילו מריבות וחילוקי דעות שנמשכות עד היום אין לי רגע של שקט נפשי כל הזמן מתווכחים וממש נמאס לי מזה אני רוצה להתגרש ופוחד לעשות זאת בגלל שאני רוצה להיות קרוב אליו מה עלי לעשות?ת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשוי לא מאושר
תמי אורן18/08/2009שלום לך,
ראשית לא כ"כ מהר מתגרשים בוודאי כשיש ילד כ"כ קטן. חילוקי דיעות הם חלק מתהליך הגדילה שלכם כזוג. יתכן שאתם עדיין צריכים ללמוד איך לריב ואיך להותיר מקום גם להתפייסות ולדאוג לחלקת אלוהים קטנה של הזוגיות. בנוסף המעבר מזוגיות להורות הנו משברי ולא קל. לכן ממליצה בחום לפנות לטיפול זוגי . תשתף את אשתך ברגשותיך ותציע לה טיפול.
בהצלחה
תמי אורן מטפלת זוגית 0545510509* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי בכל דרך לשכנעה ללכת ליעוץ
נשוי לא מאושר18/08/2009שלום לך תמי
פנינו בעבר לייעוץ זוגי וזה עזר נקודתית והיום כאשר אני מציע זאת היא פוסלת על הסף את הרעיון ללכת שוב לייעוץ
אינני יודע עוד באלו כלים להתמודד עם כל המריבות והמתחים הללו
אני לא יודע אם אני אלך לבד לייעוץ האם זה יעזור יש לך אולי איזה רעיון?ן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשוי לא מאושר
תמי אורן18/08/2009שלום לך,
בהחלט כן ניתן לעבור טיפול פרטני באוריינטציה זוגית. הטיפול המערכתי מאמין שאם חלק אחד בפזל משתנה התמונה כולה משתנה. לכן ממליצה בחום על טיפול פרטני כדי לקבל תובנות, כלים להתמודד/ לחילופין לקבל החלטות ממקום מעובד.
מאחלת לך הצלחה
תמי אורן פסיכותרפיסטית ומטפלת זוגית מוסמכת 0545510509* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נשוי לא מאושר18/08/2009אקח זאת לצומת ליבי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?