איך נפרדים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך נפרדים?
    עינב
    18/08/2009

הי, אני רווקה, בקשר מזה שנתיים עם המנהל שלי, גבר נשוי . הרגשות קיימים אך אנו מציאותיים. הוא ביחסים לא טובים עם אשתו וחושב על גירושין. אמר שבמידה וזה יקרה- הוא רוצה להיות איתי. אני, מבחינתי, לא מעוניינת להיות עם גבר גרוש + 2 ילדים עם כל האהבה שלי אליו. ואני בהחלט מאוהבת בו. ניסיתי מספר פעמים להיפרד ממנו. הסברתי שאני אוהבת אבל צריכה להמשיך בחיי, שהזמן בורח לי. הוא אומר שהוא מבין אבל אחרי מס' ימים, בדרכו שלו חוזר לתקשר איתי ואני כמובן נמסה. מה גם שאנו עובדים בצמוד אחד לשני . אני מפחדת "להיתקע" בחיי ולפספס את הרכבת... השאלה- מה עושים? איך אני נפרדת ממנו מבלי שהוא ימשיך? מה יכול לעזור לי לסיים את זה אחת ולתמיד? איך אני גורמת לו להרפות? לעזוב את העבודה זו לא אופציה כרגע. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך נפרדים?

הוספת תגובה

• עינב

רואי
    18/08/2009

מבקשים יפה לקבל פיצויים ועוזבים למקום אחר. האמת אין אופציה אחרת. אני משער שאתגם יודעת את זה. כך שאם את באמת רוצה להמשיך את חייך, אבל באמת ובתמים, זאת הדרך היחידה.
    בהצלחה רבה, זה לא קל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך נפרדים

תמי אורן
    18/08/2009

עינב שלום,
    אין ספק שלהפרד בתנאים הנוכחיים שלכם קשה יותר. העבודה המשותפת שלכם מקשה על הפרידה ותדרוש ממך יותר מאמץ. אם ברור לך שאינך מעוניינת במיסוד היחסים איתו אחרי גירושיו עלייך להיות חזקה ולעיתים נכון להעזר בתמיכה חברית, משפחתית או טיפולית. במידה ואינך מצליחה ועל אף אי הנוחות ואני מבינה שהיום קשה מאוד למצוא עבודה חלופית לעיתים אין ברירה אלא לעזוב את מקום העבודה. כפי שאמרת ,לך יש הרבה מה להפסיד. מניסיוני המקצועי זה מזמין להתקע ביחסים מהסוג הזה ולמצוא את עצמך מתבגרת ושעון הזמן פועל לרעתך. להזכירך לו אין מה להפסיד נהפוך הוא.
    חיזקי ואמצי
    תמי אורן פסיכותרפיסטית ומטפלת זוגית מוסמכת 0545510509

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו