מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופהמיכלי24/08/2009
שלום,
מעולם לא כתבתי בפורום, אך אני אובדת עצות... אני נשואה מזה 3 שנים. יש לי ילדה בת שנה וחצי. בעלי בגד בי מרגע שנכנסתי להרין ועד לפני חודשיים(כך הוא טוען). הוא בגד בי עם אלמנה וילדה בגיל של הילדה שלי, כך שכל תקופת ההריון, לידה וגידול הילדה היתה מלווה בבגידה שלו. תמיד ידעתי , אך רק שהילדה היתה בת חצי שנה פוצצתי את הנושא, הוא הבטיח להשתנות ולהפסיק איתה את הקשר, אך כל פעם מצא דרך חזרה לזרועתיה, וכל פעם שנתפס נתתי לו עוד הזדמנות, היינו גם בטיפול ביחד. אני מאוד רוצה לשקם את הזוגיות, ולהרגיש כבר שזה מאחורי, לסלוח ולשכוח. אבל אני לא מצליחה, מצד אחד לא רוצה להתגרש, ומצד שני בעלי מכור לריגושים ומאוהב במישהי אחרת.... מה לעשות? ללמודולהבין שתמיד אני אהיה במקום השני? להתגרש?האם לתת לזוגיות הזו הזדמנות?? הלב שלי שבור ופצוע כלום לא מרפא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכלי
אסף24/08/2009איך את יודעת שהוא מאוהב בה? הוא אמר לך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירתי
אסף25/08/2009את נשואה לטיפוס בוגדני. אני לא חושב שהוא ישתנה. זה אחד הטיפוסים שלא יכולים בלי הריגוש הזה. יש גברים כאלה וגם נשים כאלה. חיי נישואין עם כל הטוב שבהם פשוט שגרתיים מדי עבורם. אני יכול להבטיח לך שהוא לא מאוהב בה. הוא משתמש במילים האלה כדי להרגיש שוב גבר וגם לקבל קצת דבש.
עכשיו זה תלוי בך. או שאת מקבלת אותו כמו שהוא( ותאמיני לי יש המון נשים שמודעות לבוגדנות של בעליהן ומוותרות כי הן יודעות שזה הטיפוס. הוא לא ניתן לשינוי. הוא יזיין ואחר כך יתחנן שיסלחו לו וזמן קצר אחר כך הוא ישוב לסורו ולא יעזור דבר) או שאת מפרקת את הזוגיות ומחפשת לך מישהו שיהיה רק שלך. האמת? אני לא מאמין שתמצאי אחד כזה. אבל ...אולי בכל זאת ישנם גברים נאמנים? או נשים נאמנות?
בכל מקרה מריבות לא יעזרו לך כאן. גם אם הוא יבטיח לך הרים וגבעות אני די בטוח שמהר מאד הוא יבטיח למישהי אחרת אבנים מהירח.
בשלב כלשהו תצטרכי לקבל החלטה.
תצליחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכנסת לרחוב ללא מוצא.
איל25/08/2009ברגע שאת משדרת ואומרת שאת לא רוצה להתגרש, ולכן את נותנת לו עוד הזדמנות ועוד הזדמנות ועוד הזדמנות, וכאשר יש לך בעל שמכור לריגושים ולא סופר אותך ממטר, כי הוא הוא יודע שתמיד תקבלי אותו ותסלחי לו, אז תגידי לי את איזו סיבה יש לו להשתנות ולהיות נאמן?
גם אני במקומו הייתי נוהג כך, וממשיך להנות מכל העולמות.
כל זה בנישואים קצרים של שלוש שנים, שברובם בעלך בוגד בך, אז איך את רוצה בכלל להמשיך לחיות איתו?
איזה עתיד את יכולה לתכנן עם גבר שמעל באימון שלך פעם אחר פעם, תקופה קצרה אחרי הנישואים כשאתם עוד בתקופת האופוריה וירח הדבש?
אילו חיים יהיו לך, כשתכנסו לשגרה ,ותתמודדו עם בעיות כלכליות, משפחתיות וכו'?
עצתי היחידה לך, קחי את הרגליים ועופי משם, לפני שיהיו עוד ילדים, ולפני שתחטפי ען בוקסים לפנים.
את פוחדת מגירושים, אבל אין לך על מה, כי כבר היום את גרושה, למרות שבתעודת הזהות שלך את נשואה, כשתתגרשי ותכירי גבר אחר נאמן ואוהב, לא תביני מה בכלל עשית עם האפס הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה...
מיכלי25/08/2009תודה רבה על תגובתך הכנה,
כולם אומרים לי את זה, אך אני עדיין פוחדת לעשות את הצעד הרישמי ....
אבל אתה צודק אני באמת גרושה... הלוואי והמצב היה אחרת כי בעלי באמת אדם טוב, אבא טוב,
והיה יכול להיות בעל טוב.... אבל כנראה שהתבדתי ולא כך המצב...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל בוגד
דליה שוורץ26/08/2009מיכלי,
האם את רוצה ללמוד להבין שאת תיהיי תמיד במקום השני? אם את מוכנה להיות במקום השני אז כבר יש לך את זה ולכן כל שנותר לך הוא להפסיק להרהר מה את צריכה לעשות. אני מנחשת שאת לא מעוניינת בזה ולכן השאלה שלך היא האם לתת לזוגיות הזו עוד הזדמנות. כדי לענות על השאלה הזו את צריכה לפתוח את הנושא לשיחה עם בעלך ולנסות להבין מדוע הוא בוגד, מהם הריגושים שהוא מקבל במקום אחר שאת לא מצליחה לספק לו. אם את רוצה לתת עוד הזדמנות זה תלוי בך אבל כדי לעשות זאת נכון כדאי מאוד לפנות לייעוץ זוגי.
בהצלחה,
דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
054-220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?