מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר עם גבר נשוישירי25/08/2009
אני בת 33 הייתי נשואה 10 שנים ולי שני ילדים בגדתי בבעלי עם גבר נשוי. שלוש שנים היינו יחד עד שהכל התגלה. בעלי גילה סיפר לאישתו אני גם דיברתי איתה(אמרתי לה שרק שוחחנו והיא האמינה).
אני התגרשתי לפני חצי שנה והוא נשאר כמובן נשוי. הבעיה היא שאנחנו עדיין בקשר, יש ביננו קשר טוב ואהבה גדולה סקס וכו'. אישתו יודעת ומעדיפה לשתוק מה שמאפשר לבחור לעשות מה שהוא רוצה ואכן הוא מנעים את זמני כמובן עד כניסת השבת ... כך ששום דבר לא משתנה הוא יכול להמשיך ככה שנים הבעיה שאני רוצה זוגיות אמיתית אני מרגישה פראיירית שאני עוזרת לו לשרוד את חיי הנישואין המשעמיים שלו. אני חושבת שאני בדיכאון כי יש ימים בהם אני לא ישנה לא אוכלת לא חברים לא עבודה בקיצור לא מתפקדת זה אצלי שבוע שבוע . שבוע גן עדן שבוע גהנום.
ניסיתי להפרד ממנו אך שקעתי בדיכאון עמוק. אם משהו עובר או עבר חויה דומה אשמח לקבל תגובתו.
האן יש כדורים שיכולים לעזור לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את מרגישה פראיירית?
אסף25/08/2009איך את יכולה להגיד באותה נשימה שהוא מנעים את זמנך ומצד שני שאת בעצם פראירית שמנעימה את זמנו? את ממשיכה את הקשר איתו תוך שאת מצפצפת על זה שאישתו יודעת וכואב לה. מילא אם זה בסוד. אומרים שמה שלא יודעים לא פוגע. אבל אישתו כן יןדעת. זה שהיא שותקת לא אומר שטוב לה. את מכאיבה לה וזה לא מזיז לך. את מנצלת אותו להנעמת זמנך אבל שהוא יהנה מזה? ח ס וח ל י ל ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה פתאום ? רק לך מותר להנות.
מכל זה ,יקירתי, אני מסיק שאת אישה נצלנית, אנוכית, שקועה בעצמה ולא רואה ולא סופרת אף אחד ממטר.
למצב שלך יש סוג אחד של כדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה!!! אני גרושה הוא נשוי
שירי25/08/2009אני פריארית כי איתה הוא הולך לישון בסוף היום.אני גרושה בלי סיכוי למצוא זוגיות.לו יש את הכל מכל גם משפחה וגם אהבה בקיצור אוכל את העוגה והיא נשארת שלמה.זה משפיל ומעצבן.אני את הבחירה שלי עשיתי. הוא זה שיאמלל את אישתו (הרי שנפרד הוא ימצא מאהבת חדשה לא?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו בחירה שלך
אסף25/08/2009זה מה שמפריע לך? החוסר שוויון? זה שאת התגרשת והוא לא?את בחרת בזה לא?
מה לעשות את בחרת להתגרש והוא בחר להשאר עם אישתו. הבחירה עדיין בידייך. זה יהיה קשה אבל לא בלתי אפשרי אבל את חייבת לשים לזה סוף. במיוחד שאת שותפה מלאה לחגיגות שלו. זה שאישתו מעדיפה לשתוק לא אומר שהיא מרוצה מהמצב. אז תפסיקי עם זה. אל תאמללי אותה ואת עצמך. כל עוד את ממשיכה לפגוע בה דעה שלי עלייך לא תשתנה.
אני גם נדהם באיזו קלות אנשים משתמשים במילה אהבה. איך את יודעת שהוא אוהב אותך? בגלל שהוא אמר לך? חחח..
ישנם תרופות הרגעה לא כל כך חזקות וגם לא ממכרות. חצי מדינה משתמשת בהם. תגשי לרופא ודברי איתו. זה יעזור לך לעבור את התקופה הקשה . את חייבת אם את רוצה זוגיות אמיתית ולא חגיגה על גבה של אישתו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק.
שירי25/08/2009יכול להיות שאת אשה שבגדו בה ולכן את כל כך מזדהה עם אישתו?
מי שמעדיפה לטמון ראשה בחול לא לשמוע ולא לראות בעיה שלה שתהיה מושפלת.
מחר הוא יבגוד בה עם משהי אחרת.
בגיל 50 הם יתגרשו ממילא כי הילדים יעזבו את הבית.ואז הוא לא יוכל לסבול להיות איתה לבד בסלון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני גבר.
אסף26/08/2009ואת צודקת. נבגדתי. אבל זה כבר לא משנה.
בעיה שלה?
כמה חבל וכמה צפוי שאת חושבת ככה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה אין לך סיכוי למצוא זוגיות אחרת?
איל26/08/2009אתל,
למה את מעוניינת בגבר שאת בעצמך אומרת שמחר הוא עלול לבגוד שוב?
מאיפה הביטחון שלך, שבך הוא לא יבגוד, כי הוא סיפר לך שאת אהבת חייו?פחחח..
מתי תבינו שבמבחן המילים מול מעשים ,המעשים הם שקובעים, והגבר ההוא בחר להשאר עם אשתו "המשעממת" ,כשאת בחרת להתגרש ולהיות האשה השנייה, זאת שמלקטת פירורים משולחנה של האשה החוקית?
כנראה שאפילו הוא הבין מי עדיפה לו, כלומר ,מי שבגדה בעבר עלולה לבגוד בעתיד, ומי שמשקרת היום תשקר בעתיד, כמו שסיפרת לאשתו שהיו רק שיחות, והיא האמינה, אם היית לפחות אמיצה וישרה היית מספרת את האמת, ומאפשרת לה לבחור את הבחירה שלה, אבל בשביל אנשים כמוך באמת יש סוג אחד של כדורים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מרגישה פראיירית?
אסף25/08/2009איך את יכולה להגיד באותה נשימה שהוא מנעים את זמנך ומצד שני שאת בעצם פראירית שמנעימה את זמנו? את ממשיכה את הקשר איתו תוך שאת מצפצפת על זה שאישתו יודעת וכואב לה. מילא אם זה בסוד. אומרים שמה שלא יודעים לא פוגע. אבל אישתו כן יןדעת. זה שהיא שותקת לא אומר שטוב לה. את מכאיבה לה וזה לא מזיז לך. את מנצלת אותו להנעמת זמנך אבל שהוא יהנה מזה? ח ס וח ל י ל ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה פתאום ? רק לך מותר להנות.
מכל זה ,יקירתי, אני מסיק שאת אישה נצלנית, אנוכית, שקועה בעצמה ולא רואה ולא סופרת אף אחד ממטר.
למצב שלך יש סוג אחד של כדורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשני
שני26/08/2009כדורים...? השתגעת בגלל גבר..... אף גבר לא שווה את זה - תשנני את זה כל בוקר
אם את רוצה אותו כבעלך תדברי איתו על כך (תחשבי אם זה האדם שיסב לך באמת אושר)....
לא מתאים תתחילי לחיות את חייך ולחפש את האחד בשבילך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך...
מיכאלה26/08/2009צר לי, אך אינני יכולה להיות אוהדת ומבינה. לאורך כל השתלשלות העניינים עולה מסיפורך שאין לך שום ערכים, לנגד עינייך עומדת טובתך שלך בלבד. חיפשתי ולא מצאתי בין מילותיך אפילו מילת חרטה אחת על שעוללת למשפחתך ולילדיך ועל שניסית ולא צלחת לעולל למשפחתו של מאהבך. הרשי לי להבטיח לך שאם אהבתו אליך היתה אמיתית מזמן הייתם ביחד. הרי את פנוייה להובלה. אז ככה יקירתי, נראה שנותרת קרחת מכאן ומשם.. אבדת בן זוג ואב ביולוגי אוהב לילדיך ואת מספקת היום שעשוע וגיוון בשעות הפנאי לזה שמעדיף לשמור על משפחתו והחליט תוך מעשה שאת לא שווה את הויתור על בת זוגו החוקית. מאחלת לך התפקחות מהירה, ואולי תמצאי את הדרך לגלות מחדש ואולי לראשונה מהם נאמנות, ויתור, חמלה, יושר ואמת, שיביאו איתם בעתיד גם אהבה מותרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה ככה יורדים עלי? מה עם אהבה?
שירי26/08/2009מאוד עצוב לי שאתם ככה שופטים אותי. ואיפה מקומו של המאהב שתרם להרס משפחתי ונשאר נשוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה לענות,
איל26/08/2009איך את ממשיכה להפגש ולשכב עם האיש ש"תרם להרס משפחתך ונשאר נשוי לאחרת" ?
היית מאהבת מבחינתו, ונשארת מאהבת גם אחרי גירושייך, וכל עוד את מסתפקת בתפקיד הזה למה שיהיה שינוי?
לכל הרוחות, נגמרו הגברים הפנויים במדינה?
הוא ניצל אותך ועבד עלייך בעיניים עם סיפורים כמה שרע לו בבית, וכמה הוא מת עלייך, את "אכלת" הכל, וגם כאשר ברור לך שלעולם לא תהיי יותר ממאהבת/פילגש את ממשיכה להרוס לעצמך את החיים, ורוצה להרוס לאחרים.
תפסיקי גם להגיד "אהבה" בכל משפט שני, כי אין פה שום אהבה ושום נעליים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאתל
גילי26/08/2009א5תל יקירתי מה שמפליא הוא שמהמצב הקשה שנקלעת אליו את לא לומדת כלום.את לא לוקחת אחריות וחבל.עליך ללמוד ממה שקרה לך ולהבין איפה החלק שלך ומה גודלו.הוא אפילו גדול יותר מחלקו של המאהב שידע איזה סיכון מחושב הוא לוקח.את לא בדקת לעצמך.כעת תתבגרי.קחי אחריות ולימדי מכל הטעויות שאת בהתנהלותך הבלתי אחראית עשית.והלוואי ותצמחי מזה. לא זוכרת אם יש לך ילדים אבל אם כן זה הזמן לעזוב הכל והיות שם בשבילם כדי שלא ישלמו ביוקר על מעשי החוסר אחריות של אימם.איני כועסת עליך.רוצה שתפתחי עיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואלה את מדהימה
אסף26/08/2009המשפט האחרון שלך השאיר אותי פעור פה. אין לי מילים. מה מקומו של המאהב? תשמעי את משהו.
הוא תרם להרס משפחתך? מה הוא עמד לך עם אקדח על הרקה ואנס אותך?
ואת עוד מתפלאה למה כולם יורדים עלייך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק.
גילי26/08/2009בזמנו לא כל כך תמכתי ברעיונותיך אבל בחצי שנה האחרונה אני מתחברת לכל רעיון שלך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה חמודה.
אסף27/08/2009אבל ספרי לי מה נשתנה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה שני
שני26/08/2009"כשנתפסת" , האם ביקשת את סליחתו של בעלך או שהחלטת שזה הזמן להתגרש???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אוהב
רואי26/08/2009את איך כולכם כל מבקרי המטפלים הזוגיים מדקלמים את המנטרה של "את במקום שאפשר לצמוח ממנו" או "תצמחי מזה" די כבר להיות תוכונים קטנים וטפשיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצטערתי שפגעתי בבעלי בילדים במשפחתי
שירי27/08/2009בהתחלה הייתי בקטע של "מגיע לך" הבאת אותי לזה לא ידעתי איך להתמודד איתך לא היתה דרך אחרת.אחכ שעיקלתי הצטערתי מאוד גם כי ניסיתי לחזור אליו ולא הצלחתי.לא אהבתי אותו כבר ולא יכולתי שיגע בי.
כאב לי שהכל נגמר ככה.בעלי כבר היה מוכן להשתנות להשקיע מה שלא עשה קודם. אבל הלב שלי היה מת.והרגשתי איתו כמו בבית קברות. אחרי הכל בכיתי המון והצטערתי שבגדתי במקום לבוא ולשים הכל על השולחן בחרתי לברוח ולא להתמודד עם הקשיים שהיו לנו. זו לא גבורה זו שפנות!
אני רוצה להגיד לכל הבוגדים. אי אפשר לדעת איך זה יגמר שלוש שנים הרגשתי באוויר , עכשיו אני בריצפה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם לא היית נתפסת ...
אסף27/08/2009לא היית מצטערת לרגע על זה שאת פוגעת בהם. אז בבקשה די.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברת אתל
מיקי28/08/2009את באמת שואלת למה יורדים עלייך ?
את מפגרת או עושה את עצמך ?
גרמת יחד עם המאהב הבוגדני שלך להרס בית בישראל,את מבינה מה המשמעות של זה ?
לא מעניינות אותי מה הסיבות או התירוצים של שניכם,אתם ושכמותכם מחליאים אותי.
והכל על מה?על משהו שהתחיל כגחמה שלך או שלו?סקס מזדמן ?עזרתם אחד לשני להבין כמה רע לכם בגירושין ?
מגיע לך להיות גלגל שלישי בסיפור הזה !את מנצלת אותו לצרכייך והוא מנצל אותך (ניחוש אחד למה...)
אני מחכה עד שיגיע הרגע שיזרוק אותך או יבגוד גם בך ואז הסיפור יקבל טוויסט נחמד...
מה שאת זורעת זה מה שאת קוצרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה אהבה? זיוני
אלמוני01/09/2009לא ידעתי שזיונים בלבד זה אהבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר עם גבר נשוי
דליה שוורץ26/08/2009אתל שלום,
את מתארת מערכת יחסים שמשמרת אתהמצב הקיים. אכן כמו שאת אומרת הוא ישרוד את המערכת הזוגית שלו בעזרתך ואת כנראה תשארי עם בן זוג שנשוי לאחרת.
אם את רוצה שזה ישתנה את צריכה לקחת על עצמך את האחריות לעשות את השינוי. כל זמן שתמשיכי להסכים להיות שם זה ישאר בדיוק כמו שזה היום. את כנראה מצפה שהוא יחליט יום אחד שהוא רוצה להתגרש ולהיות איתך אבל בעצם מערכת היחסים שלכם כמו שבנויה היום לא מחייבת אותו לסיים את נישואיו כדי להיות איתך. האם את מנסה להכיר גברים פנויים? האם את רוצה להפסיק את הקשר איתו גם אם אין לך מישהו אחר? תבחני מה את עושה כדי ליצור לעצמך זוגיות ומשם תוכלי לקבל החלטות. תוכלי להעזר באימון אישי כדי למצוא את הדרך שלך לזוגיות
בהצלחה,
דליה שוורץ - מאמת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע לפני, במצב דומה
מפלצת29/08/2009הי, יכולה להזדהות איתך ב 100% . אני נמצאת במצב דומה אך שונה. אני נשואה וגם הוא כיף לנו יחד. הוא הבגידה הראשונה שלי. מכירה את רגשת הניצול. אין מה לעשות נשים נותנות יותר. מכירה את הרגשת חוסר התיפקוד כשמנסים להתנתק.
הוא לא יעזוב אותה בחיים. חבל על החיים שלך. מגיע לך הרבה הרבה יותר. התנתקות היא כמו הגמלות . את חייבת להיות בטוחה שאת רוצה לעשות את זה. זה יכאב. אבל עוד חודש שוב יחזור האושר.
אני לא מצליחה להתנתק.
מחפשת תחליף טוב יותר. קשה לי במערכת היחסים בבית.
גם אני חולה באותה המחלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת ניק מוצלחת ביותר
מיקי30/08/2009לא יכול להגדיר אותכן יותר טוב....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאתל
אלמוני01/09/2009כל אדם ישן במיטה אותה הציע היית צריכה לחשוב היטב בטרם ההורמונים גרמו לך לרעות בשדות זרים .תלמדי ,הרוב המכריע של הגברים הבוגדים רוצים לזיין וכמה שיותר הם לא מעונינים לפרק משפחות .
שום משעמם לו ושום בטיח אל תאמיני לו לכלום הוא לא יתגרש יספר לך אין ספור תירוצים ואת....
תגיעי מהר לימי הבלות ערירית ללא משפחה מסכנה עלובה ואז תביני ותצטערי על מה שגרם לך החלק האהוב ביותר על הגברים.
קחי את עצמך בידיים ותנסי לשקם את עצמך תעיפי את השמגג עדיין זה לא מאוחר.
נ.ב
אל תתעסקי יותר עם גברים נשואים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאתל
אלמוני01/09/2009כל אדם ישן במיטה אותה הציע היית צריכה לחשוב היטב בטרם ההורמונים גרמו לך לרעות בשדות זרים .תלמדי ,הרוב המכריע של הגברים הבוגדים רוצים לזיין וכמה שיותר הם לא מעונינים לפרק משפחות .
שום משעמם לו ושום בטיח אל תאמיני לו לכלום הוא לא יתגרש יספר לך אין ספור תירוצים ואת....
תגיעי מהר לימי הבלות ערירית ללא משפחה מסכנה עלובה ואז תביני ותצטערי על מה שגרם לך החלק האהוב ביותר על הגברים.
נ.ב
אל תתעסקי יותר עם גברים נשואים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאתל
נ.ב
אל תתעסקי יותר עם גברים נשואים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה
sharon06/09/2009אישה בוגדת לא מגיעה לה שתהיה מאושרת לא חשבת על בעלך על הילדים רק הסיפוק המיני עניין אותך מגעיל אין לי מה לומר אלוהים ישלם לכול הנשים שבוגדות אפשר לגדל ילדים גם בלי חתונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לך פה?
רואי07/09/2009את אחת משומרי הצדק והמוסר בעולם? או שסתם באת לראות מה עושים בגיהנום? מגעיל אותך? מצויין לכי לשירותים להקיא, זוהי המחלקה האונקולוגית של הנפש. כאן לא מספרים על גבורה אלא על כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?