אובדת עצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אובדת עצות
    יעל
    25/08/2009

היי,בת 30 , נשואה וסובלת מכל שניה , גבר עם התפרצויות כעס ,אלימות פיזית , מילולית ,קנאה קיצונית, חשדות , חוסר אמון ,קמצן, אגרסיבי , תחמן ושתלטן , ,אני לא טלית שכולה תכלת אבל אני נאמנה תמיד וטובת לב, אני עם השנים נהיית יותר ויותר חלשה ,יותר תלויה, יותר כלום , אני לא אני כשאני איתו והכל התחיל מאהבה כל כך גדולה שפשוט התאיידה לה במיוחד אחרי הלידה ( חויתי דיכאון לידה עקב ההתעמרות שלו בי בהיריון ) אני רוצה להתגרש ואני מתה מפחד איל\ך אני אסתדר עם ילדה בלי בית בלי ריהוט ובלי עבודה ,עזבתי את העיר ואת הבית ,ואיך הגעתי לפה בכלל ? זה לא מה שרציתי בשבילי
    והכי כואב לי עלהילדה שלי שלא תחיה במסגרת נורמטיבית של אבא ואמא ( בת שנה) אני "כ מקנאה כשאני רואה זוגות עם עגלה , איך ממשיכים ולאן ? לחזור אליו בשביל הילדה או לנסות לזקוף ראש והיזכר מי אני בלי חרב פיפיות מעל ראשי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אובדת עצות

הוספת תגובה

• אובדת עצות

דליה שוורץ
    26/08/2009

יעל שלום,
    נסי לקרוא שוב את מה שאת כתבת ואני חושבת שתמצאי שם את התשובה בעצמך. האם את בטוחה שאת אובדת עיצות? יש לי תחושה שאת יודעת בדיוק מה את צריכה לעשות את רק מפחדת להעז.
    השורה הראשונה שכתבת מסבירה בבירור מה את מרגישה. ולכן אני רוצה שתנסי להגדיר לעצמך ממה את מפחדת. לאחר שתגדירי את זה תבחני מה יותר מפחיד המצב שאת נמצאת בו היום או הפחד אם תעזבי. לאחר שתעני לעצמך על אלה תוכלי לקבל החלטה.
    נסי לפנות לאימון אישי כדי למצוא את הכוחות ללכת בדרך שאת רוצה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו