כיצד לגדל את הילדים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד לגדל את הילדים?
    אובדת עצות
    27/08/2009

אני ממש אבל ממש אובדת עצות, אני גרושה עם שלושה ילדים, עד לגירושין לאקס לא היה כל מעורבות או עניין בגידול הילדים כעת יש לנו משמורת משותפת, והוא נכנס לעניינים השאלה היא מה ניתן לעשות וכיצד אפשר לחנך את הילדים כאשר צד אחד מנסה למחוק את הצד השני. דהיינו אם צד אחד מבקש מהילדים לא להתלבש בצורה מסויימת והצד השני אומר "אצלי בבית ניתן לעשות אחרת". האם המסרים הכפולים הנ"ל לא גורמים לבילבול בילדים? האם לא כדאי לנהוג בצורה אחידה בשני הבתים? ומה עושים כאשר אין שיתוף פעולה מהצד השני?

לגמרי מיואשת ואשמח לרעיונות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיצד לגדל את הילדים?

הוספת תגובה

• כיצד לגדל הילדים?

תמי אורן
    27/08/2009

שלום לך,
    ראשית מפתיע אותי שאיפשרו לכם במצבכם לקיים הורות משותפת. אחד התנאים המשמעותיים הוא לקיים תקשורת ודיאלוג ולדברייך לא כך הוא ביניכם אלא נהפוך הוא . במצב זה לא נותר אלא ללמד את הילדים שיש חוקים, דפוסים שמתקיימים אצלך ואולי אצל האבא לא וההפך. אין ספק שהיה נכון יותר אם היתה דרך אחידה אבל אם לא כך צריך להבהיר זאת לילדים כמו שיש שני בתים וכל בית נראה אחרת כך גם התכנים בבית. ואכן תצטרכי להשקיע יותר מאמץ לשמור על הסמכות ההורית שלך ומעמדך כאם כשיש מנגד אב מבטל.בנוסף ממליצה לך מאוד לפנות לפקידת הסעד שטיפלה בעניינכם ולהביא לידיעתה את המצב כדי שתמליץ באמצעות או שלא באמצעות בי"המ על מתאם הורי שיעזור לכם לנהל דיאלוג ולבנות הורות משותפת ולהוציא את הילדים מעין הסערה.
    מאחלת לך הצלחה והרבה כוח
    תמי אורן מטפלת זוגית 0545510509

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו