מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כיצד לגדל את הילדים?אובדת עצות27/08/2009
אני ממש אבל ממש אובדת עצות, אני גרושה עם שלושה ילדים, עד לגירושין לאקס לא היה כל מעורבות או עניין בגידול הילדים כעת יש לנו משמורת משותפת, והוא נכנס לעניינים השאלה היא מה ניתן לעשות וכיצד אפשר לחנך את הילדים כאשר צד אחד מנסה למחוק את הצד השני. דהיינו אם צד אחד מבקש מהילדים לא להתלבש בצורה מסויימת והצד השני אומר "אצלי בבית ניתן לעשות אחרת". האם המסרים הכפולים הנ"ל לא גורמים לבילבול בילדים? האם לא כדאי לנהוג בצורה אחידה בשני הבתים? ומה עושים כאשר אין שיתוף פעולה מהצד השני?
לגמרי מיואשת ואשמח לרעיונות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד לגדל הילדים?
תמי אורן27/08/2009שלום לך,
ראשית מפתיע אותי שאיפשרו לכם במצבכם לקיים הורות משותפת. אחד התנאים המשמעותיים הוא לקיים תקשורת ודיאלוג ולדברייך לא כך הוא ביניכם אלא נהפוך הוא . במצב זה לא נותר אלא ללמד את הילדים שיש חוקים, דפוסים שמתקיימים אצלך ואולי אצל האבא לא וההפך. אין ספק שהיה נכון יותר אם היתה דרך אחידה אבל אם לא כך צריך להבהיר זאת לילדים כמו שיש שני בתים וכל בית נראה אחרת כך גם התכנים בבית. ואכן תצטרכי להשקיע יותר מאמץ לשמור על הסמכות ההורית שלך ומעמדך כאם כשיש מנגד אב מבטל.בנוסף ממליצה לך מאוד לפנות לפקידת הסעד שטיפלה בעניינכם ולהביא לידיעתה את המצב כדי שתמליץ באמצעות או שלא באמצעות בי"המ על מתאם הורי שיעזור לכם לנהל דיאלוג ולבנות הורות משותפת ולהוציא את הילדים מעין הסערה.
מאחלת לך הצלחה והרבה כוח
תמי אורן מטפלת זוגית 0545510509* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?