מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גברים תענו לי,מדוע אינכם מתגרשים?שירי29/08/2009
אני חייבת את דעתכם בנושא. גם נשים!!
היה לי קשר עם גבר נשוי. אהבה מאוד גדולה. אני התגרשתי.הוא לא.
האמת שבלב האמנתי לפני שהתגרשתי שהוא לא מוותר עלי , אבל הוא לא היה מוכן לעזוב את אישתו גם במחיר שאני והוא נפרד ואני מציינת שוב היה לנו קשר מעולה 4 שנים חברות טיולים היינו ישנים יחד אצלי בדירה (אחרי שהתגרשתי). היום הקשר ביננו הולך ומתרופף בגלל שאני מנסה לחיות חיים אמיתיים אני כבר לא מתלהבת ממנו כמו פעם .לעומת זאת הוא מאוד סובל קשה לו מאוד (שמעתי מחברים משותפים שהוא בקושי ישן בלילות) בגלל הפחד שלו מלהתגרש הוא נראה לי פחות באישיותו נאמר כמו אחד שחי חיי שקר שלא מסוגל לעמוד מול האמת של עצמו בקיצור מסתכל כל יום במראה ומשקר לעצמו.
קראתי הרבה מאמרים בנושא והבנתי שגברים בדרכ לא עוזבים מיוזמתם. שהם יכולים לחיות ככה שנים. איך אפשר לחוות את כאב הפרידה ממאהבת לטובת אישה שלא אוהבים? בבקשה דעתכם בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומנ
שירי29/08/2009?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברים
דליה שוורץ30/08/2009אתל שלום,
יש גברים שמתגרשים ויש גברים שמפחדים, יש גברים שלא מסוגלים להחליט ויש גברים שאוהבים את שתי הנשים שאיתן. השאלה היא מדוע את בוחרת להיות עם מישהו שלא מוכן להתגרש בשבילך.
במקום להשקיע את המאמץ בלאבחן את הגברים, במקום להשקיע את האנרגיות שלך בגבר נשוי שלא עושה סימני פרדה השקיעי מאמצים בחיפוש בן זוג פנוי שירצה אותך ויהיה מוכן לחיות איתך ורק איתך.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון טעות.
איל30/08/2009גם את לא התגרשת.
פשוט בעלך, גילה את הרומן והחליט להתגרש ממך.
אם הוא לא היה מגלה, גם את לא היית מתגרשת. אף פעם.
בקיצור זה נורא פשוט, מבוגרים כמו ילדים, רוצים את כל הצעצועים לעצמם, ולא לוותר על כלום..
מי שיכול לשמור על הנישואים ולבגוד, עושה זאת.
אם הבגידה לא מתגלית היא יכולה להמשך חיים שלמים, ללא גירושים, אם היא מתגלית שתי אופציות.
מי שבן או בת הזוג סולחים לו/לה ,חוזר עם הזנב בין הרגליים,
מי שבן/בת הזוג בועט בישבנו/ה , מתגרש.
מעט מאוד מהבוגדים, באמת מתייצבים מול בני הזוג החוקיים לפני הגילוי, מבקשים להתגרש,
ואז מתאחדים ופוצחים בפרק ב', שגם הוא אגב, לא נגמר תמיד באידיליה.
הרוב בוגדים שנים, עד שמתגלים, לרוב האשה הנבגדת מוכנה לתהליך שיקום, ואילן הגבר הנבגד זורק את האשה מכל המדרגות.
למה? כי בעיני רוב הגברים הרומן, הוא בעיקר סקס חופשי ופראי ,לכן הם שמחים על מה שקיבלו, וחוזרים אל הקן החם והנעים, ואילו הנשים המטומטמות, שבטוחות שהאהבה תמיד תנצח, נשארות עם הז.... ביד, קרחות מכאן ומכאן, ולא מבינות למה הגברים לא מתגרשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאייל אתה מדבר לא יפה
אסתי30/09/2009אין מה לעשות הגבר לרוב בוגד בלי הרבה רגשות והאישה רודפת אחרי הצומי והרגשות שלה למה לדבר לא יפה ?
מה זה נשארת עם ה..ז ביד בעיניי זה מגעיל אתה בן אדם חכם ויש לך את זה אבל תדבר קצת יותר יפה ,גם כשזה מעצבן אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא פתחת את העיניים ?
מיקי30/08/2009הוא לא עזב את אשתו כרציתם לממש את הרומן שלכם,והוא לא עזב את אשתו כשידע שאת פנויה ובעלך ברח ממך.
וגם כעת את מאפשרת לו להמשיך ולרקוד בשתי החתונות וגם עלייך.
חסרות סיבות למה לא לפרק את הקן המשפחתי ?
אולי הוא לא אוהב אותך בכלל ?אולי את רק צעצוע מין בשבילו ? אולי לא שווה לו כלכלית לעזוב את אשתו וילדיו ?וכל עוד את מאפשרת לו להנות מכל העולמות,איזו סיבה יש לו לעזוב את ביתו החמים והנעים ?
גם המאהב של אשתי לא עמד בהבטחות הכוזבות שלו אליה,וגם כאשר נפנפתי אותה מעל פניי כשגיליתי את מה שגיליתי,והדרך הייתה פתוחה בפניו,הוא העדיף להישאר עם אשתו,שהסכימה לקבלו חזרה.
אותה לפחות הפסיקו לנצל,אותך עדיין ממשיכים.....
כנראה שיש מחיר שעליכן הבוגדות לשלם.
וזה מחיר אפסי לעומת מה שהצד השני שלכן משלם,פיזית,רגשית,נפשית,ומורלית.
לסיכום-אני לא מרחם עליכן ועל המצב בו אתן נמצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא פתחת את העיניים ?
מיקי30/08/2009הוא לא עזב את אשתו כרציתם לממש את הרומן שלכם,והוא לא עזב את אשתו כשידע שאת פנויה ובעלך ברח ממך.
אולי הוא לא אוהב אותך בכלל ?אולי את רק צעצוע מין בשבילו ? אולי לא שווה לו כלכלית לעזוב את אשתו וילדיו ?וכל עוד את מאפשרת לו להנות מכל העולמות,איזו סיבה יש לו לעזוב את ביתו החמים והנעים ?
גם המאהב של אשתי לא עמד בהבטחות הכוזבות שלו אליה,וגם כאשר נפנפתי אותה מעל פניי כשגיליתי את מה שגיליתי,והדרך הייתה פתוחה בפניו,הוא העדיף להישאר עם אשתו,שהסכימה לקבלו חזרה.
לסיכום-אני לא מרחם עליכן ועל המצב בו אתן נמצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא פתחת את העיניים ?
לסיכום-אני לא מרחם עליכן ועל המצב בו אתן נמצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?