מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב הבגידהלב פצוע02/09/2009
אני נשואה 11 שנים מתוכם 5 בשקר מוחלט, גיליתי שבעלי חי גם עם מישהי אחרת , מכיר את הוריה,חבריה ואף חתום איתה על החוזה בדירה, מזה זמן מה היו לי חשדות אולם הוא הצליח ל"סובב אותי".ואני רק הייתי צריכה הוכחה לתחושות שלי וזה אכן לא אחר לבוא, בעלי נתן למאהבת להשתמש בפלאפון השני שלו ואני לתומי צלצלתי וענתה לי לא אחרת מאשר המאהבת , דיברנו כחצי שעה בכנות, מסתבר שהוא אמר לה שהוא גרוש ורוצה להתחתן איתה,נשבעה לי שלא ידעה שהוא נשוי ואמרה שתפרד ממנו,בינתיים אני זרקתי אותו מהבית והיא אכן קיימה את הבטחתה וגם זרקה אותי, אני ברוב טיפשותי באותו רגע סיפרתי לבני בן ה-11 שלאבא יש חברה ואנו נפרדים,הוא הגיב קשה מאוד, מה לעשות עכשיו איך לתקן את הטעות? ואיך להתגבר על הכאב הצורב הזה שלא מרפה ביום ובלילה? איך להמשיך את חיי? איך?אני מרגישה שאני שוקעת ולא מצליחה לאסוף את השברים, כל הזמן משחזרת שקרים שלו ושקרים ושוב שקרים מה לעשות? רוצה לצאת מהמעגל הזה הצילו,,,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ברור איפה הטעות?
איל02/09/2009הילד מקבל את זה קשה, אבל זה יעבור לו, בכל מקרה הוא לא ינהל לך את החיים, נגמרו הסיפורים האלה שנשארים בנישואים דפוקים בגלל הילדים.
בעלך לא רק בוגדני, הוא גם טיפש, מי שנותן את הפלאפון שלו למאהבת לשימוש, הוא כל כך אהבל, שזו לבד סיבה להעיף אותו לכל הרוחות, שלא לדבר על רומן של חמש שנים.
אל תכנסי ללחץ, ייתכן שהיית צריכה לבשר אחרת, אבל גם את בן אדם בשר ודם, ולא תמיד אפשר לפעול מהראש, בקיצור, אל תהססי ואל תחזרי בך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלב פצוע
מיכל פאטל02/09/2009שלום לך,
אכן, קשה מאד לגלות שקר עצום שכזה, ואני לגמרי מבינה את כאב הלב שאת חווה.עם זאת,אני שואלת אותך:האם 5 שנים לא ראית /חשת בכלום או שמא העדפת שלא לראות לראות? השאלה חשובה-כיוון שלעיתים אנו עוצמים עיניים ומעדיפים שלא להתעמת ולא לריב, אבל פתאום מתפוצץ לנו בפנים, ואנו משלמים מחיר כבד מאד.....
המערכת הזו של הזוגיות הגיע לסיומה, אך כדאי ללמוד מהטעויות שנעשו כדי שלא תחזורנה במערכת היחסים הבאה.ואם מעדיפים שלא להפיק לקחים-הטעויות חוזרות גם במערכת הבאה.
באשר לך כעת-עלייך להמשיך בחייך,לתת לילד שלך תחושה שגם אם אתם נפרדים, אתם לעולם נישארים ההורים שלו,יתכן שתצטרכו לקבל הדרכה הורית כיצד לגרום למינימום נזק לילדים וכיצד לעבור תקופה משברית ולא פשוטה זו בשלום.
בהצלחה רבה!
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?