מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירושיםאבי02/09/2009
שלום
לפני חודש נולד לנו ילד ומאז אני ואישתי רק רבים כל הזמן בגלל דברים שקשורים לילד
אני ממש אובד עיצות ולא יודע מה לעשות .מצד אחד רוצה שדברים הסתדרו ומצד שני אישתי מאוד עקשנית וזה נראה שכאילו עכשיו אחרי שנולד הילד אני כבר פחות מעניין אותה
חשבתי על גרושים אבל לא סגור על זה,
אשמח לעזרה בעניין
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירושים
מיכל פאטל02/09/2009שלום אבי,
לפי פנייתך נראה כי אתם הורים טריים, וככאלה יש לכם ודאי הרבה התלבטויות ואי -ודאות.הורות טובה , מבוססת על זוגיות בוגרת ובשלה.יתכן כי התפקיד החדש שלכם כהורים מציף בעיות, אי- הסכמות ותיסכולים שלא פתרתם עוד טרם נולד הילד.אני מבינה שיש לך תחושה כאיו אתה לא מעניין את אשתך יותר, אך זו תחושה שקיימת בקרב גברים רבים ביחס לנשותיהם לאחר הולדת הילד הראשון (בעיקר)- ואין זה בהכרח נכון.יתכן כי הדבר נובע מכך שאשתך עייפה, מותשת מהטיפול האנטנסיבי בו, וזקוקה אולי למנוחה .לא צריך להבהל ולחשוב על גירושין כבר עם המשבר ההורי הראשון,יש לדעתי לנסות לדבר וללבן ביניכם את אי ההבנות, ובמידה ואינכם מסוגלים להתמודד לבד
-וזה יתכן כי הרי אף ילד לא בא לעולם עם דף הפעלה-חשוב שתיגשו לקבל הדרכה הורית וייעוץ.
בהצלחה לכם!
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?