מצב מבולבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצב מבולבל
    אורה
    04/09/2009

אנ י עם בן הזוג שלי מעל שנה,ובחודשיים האחרונים אנחנו גרים אצל ההורים שלו בקומה העליונה.
    מאז שעברנו אני חשופה יותר מלביקורת מצד המשפחה שלו,שלא מאחרת להגיע,ואני חוששת שזה משפיע לרעה על היחסים ביננו,מכיוון שעברנו לעיר חדשה,נאלצתי להתפטר מעבודתי ואני כבר חודש לא עובדת וקשה מאוד למצוא עבודה,זה מדכא.

מה עוד,ששמתי לב שהוא נוגע בי פחות ופחות מיוזמתו,לא לדבר על הסקס...הידים שלו בכל מקום חוץ מאשר עלי.

ניסיתי לדבר איתו,אבל הוא טוען שזו רק עייפות מעבודה ואין לזה קשר לזוגיות שלנו,ושהוא לא רואה איך המשפחה שלו יכולה להכנס ביננו.

אני לא יודעת מה לעשות,אני יודעת שהוא אוהב אותי,אבל אני חוששת

איך אני משכנעת אותו לגשת לטיפול זוגי,אפילו שרק אני רואה צרות באופק ושמבחינתו הכל בסדר?

איך אני מטפלת בבעיה בהנחה שהוא לא ירצה לגשת לייעוץ?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב מבולבל

הוספת תגובה

• מבולבלת

דליה שוורץ
    05/09/2009

אורה שלום,
    ייעוץ זוגי לא חייבים לעבור ביחד. יכול להיות שכדאי לך לפנות לייעוץ אישי כדי לקבל את הכלים להוביל את החיים שלך למסלול שאת תבחרי ולא למסלול שמוכתב לך ע"י מישהו אחר.
    אם לא טוב לך בבית של ההורים שלו מדוע את לא יוזמת מעבר לבית אחר? יכול להיות שהחששות הם שלך ולא קשורות להתנהגות שלו ויכול להיות שכן קשורות אבל בכל מקרה אם את מרגישה שאת במצב של בלבול והוא לא מעוניין לגשת לייעוץ זוגי פני לייעוץ אישי ותוכלי להוביל את הזוגיות שלך למקום שגם לך יהיה בה טוב.
    אשמח לעזור יותר,
    דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו