בגידות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידות
    sharon
    06/09/2009

שמי רון פרוד כבר שנה סיכסוך גירושים שלא נגמר אישתי ואימא שלה עשו לי המון בעיות לאחרונה גילתי שהיא נעלה רומן עם דוד שלה גרוש +3 בן 50 והיא היתה בהריון מימנו ועשתה הפלה והכול בשושו לי ולאישתי יש לי ילד קטן הוא החיים שלי הפרשה הזות נפצה לי את הלב והכי קשה שאני עדין אוהב אותה אני מיתגרש מימנה אני מאוד רוצה מישמורת על הילד שלי אני לא יודע מה לעשות מאוד קשה לקבל מישמורת כולם לטובת האישה ולא משנה עם היא בגדה או זונה או לא יודע מה הגבר לא נחשב אין שוויון בין גבר לאישה במדינה הזות אני צריך שתעזרו לי מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידות

הוספת תגובה

• בגידות

דליה שוורץ
    12/09/2009

רון שלום,
    אם מערכת היחסים שלכם כבר גמורה אני מציעה שתפנה למגשר שהוא גם עורך דין כדי לנסות לסיים את מערכת היחסים הזו בצורה טובה. (אשמח להפנות אתך לאיש מקצוע מצויין בעניין הזה.)
    אם אתם רק מדברים על גירושין אבל עדיין לא התחלתם את התהליך אתם מוזמנים להגיע לייעוץ זוגי כדי לפתור את הבעיות בצורה נעימה.

אשמח לעזור יותר
    דליה שוורץ - 054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו