מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גבר נבגדי.07/09/2009
שלום לכולם ,
במקרה הגעתי לכאן לאחר חיפושים נואשים אחר תשובות.
אני נשוי מזה 20 שנה ולנו שתי בנות. לא יכול להגיד ששנותנו היו טובות או יפות יחד אבל לא רעות..
היו לנו מעט מריבות במהלך השנים אם כי לדעתי ן היו משמעותיות מאוד והשפיעו על היחסים ביננו.. ולרעה. ניתן לסכם ששנינו היינו מגוייסים למשפחה אבל בודדים וללא תקשורת טובה וללא אהבה.
לפני כ - 8 שנים החלה אישתי לנהל רומן עם גבר גרוש שהכירה בעבודה ומאז חיי אינם חיים. גיליתי את דבר הרומן חודשיים אחרי אולם לא התגרשנו כי חשבתי שזה ייגמר והעדפתי לשמור על המשפחה ובעיקר הרגשתי שאני שומר על נפשן של הבנו שאז הן היו בנות 8 ו 2+ 1/2 , היא כמובן הבטיח לסיים את הפרשה. הי אכן סיימה אותה אבל אחרי יותר משנה מאז התגלה הדבר .
כלומר במהלך השנה חיי לא היו חיים , חשדתי כל הזמן אולם לא הייתה לי הוכחה מוצקה שאכן העניין ממשיך ולכן לא התגרשתי והמשכתי לאכול את עצמי מבפנים !! ) לבסוף כששוב הבנתי סופית שזה לא פסק החלתי בתהליך גירושים. אולם הפסקתי אותו כיוון שהוא המאהב הבטיח שהוא מסתלק ועובר לאיזור מרוחק בארץ ולא יהיה בקשר איתה . ידעתי שלו אני יכול להאמין ולכן הפסקתי את התהליך. ואכן לא היו בקשר והוא סרב לכל קשר איתה והיא נאלצה להפרד ממנו ( בקושי רב חשוב לציין )
לאט לאט החלנו לנסות לשקם והיחסים אכן השתפרו אם כי לא ממש הפכו להרמוניה , אני כמובן המשכתי להיות ספקן ומדי פעם בדקתי אותה בדרכים שונות ( מה שכמובן לא היה נעים ) . אבל היה בכל זאת שיפור ניכר ואף בתחילת הקיץ ניכנסנו לתהליך תכנון של שיפוץ הבית ובעיקר היה חשוב לנו חדר השינה . ( מיותר לציין שבשל מערכת היחסים הריקה גם קירות הבית היו ריקים במשך 8 שנים ) .
לאחרונה גיליתי שוב שהיא מוחקת חלק מהרישומים של שיחות הטלפון בנייד שלה - מה שכמובן גרם לי להרים גבה .. מאוד גבוה .
כששאלתי מדוע ענתה שמישהו ניסה להתחיל איתה אל לא היה כלום כי " המשפחה היאהחשובה מכל וכל היתר שטויות " .
כמובן שהרגשתי פגוע מאוד וגם ספקן וחשדן שוב באופן מאוד קיצוני. גם נורא הפריע לי העניין שהיא לא אמרה "אתה חשוב לי יותר מהכל " או " אני לא מוכנה לפגוע בך " - ההתיחסות שלה הייתה למשפחה לא לקשר ביננו שאיכשהו ניראה היה שהתחיל להתפתח בכיוון טוב ( אולי רק ניראה היה ..)
בקיצור אני שוב אובד עיצות . מרגישש נורא פגוע שוב וזה מחזיר אותי לימים ההם של לפני 8 שנים. רוצה להתגרש אב שוב פוחד לפגוע בבנות , פוחד שזה יגרום להם נזק לביטחון העצמי נזק או נזקים נפשיים אחרים - רק אל תגידו לי "עזוב, שזה לא יגרום נזק ולא כלום ".
אני חייב לציין שאחרי הרבה זמן שאני חושב על הדברים - אני לא חושש לעצמי הכל הקשור לגירושים - זה בודאי לא העניין
אני מבקש עצה או דעה בעניין .
ותודה גדולה למי שהייתה לה\לו הסבלנות לקרוא את הכל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספיק לעבוד על עצמך.
איל08/09/2009מצחיק מאוד, שאתה קובר את עצמך בנישואים חסרי משמעות, ללא אהבה ,חום והערכה בשל "הדאגה" לבנות, כשבמשך שמונה שנים אשתך בכלל לא שמה קצוץ על טובת הבנות, וחוגגת לה ללא שום פחד ודאגה להשפעה על הבנות.
יש לי חדשות בשבילך, המשך החיים האלה, אם אפשר לקרוא להם חיים, פוגעים הרבה יותר בבנותיך, מאשר פירוד ביניכם.
אתה באמת מאמין שהן לא חשות שאתם חיים בניכור מוחלט, ללא שמץ של איכפתיות, הערכה, חיבה, יחסים קרים וריקים מתוכן, ולא חשוב כמה תנסה למצוא בהם חלקים "טובים"?
איזה מודל של זוגיות הן לומדות בבית? איזו מוטיביציה תהיה להן בכלל להתחתן ולהקים משפחה?
איזו תפישה של ערך "המשפחה" הן קולטות ומפנימות?
אני מבטיח לך שילדים, בעיקר בנות בגיל ההתבגרות, מבינות היטב שאין לך מה לחפש שם, לא היום, אלא מזמן.
הנסיונות שלך להדביק בדבק גס, את מה שנשבר לרסיסים לפני שנים, הוא חסר תוחלת וכמעט פאתטי.
אין לך שותפה לשיקום ותיקון הזוגיות, לדעתי מעולם לא היתה לך שותפה אמיתית לכלום.
קח את עצמך בידיים, תפסיק לעבוד על עצמך קודם כל, שים סוף לפארסה העלובה הזאת, שאתה בתפקיד הבלש הפרטי ואשתך בתפקיד החשודה, שמספרת לך סיפורים ותירוצים שהם עלבון לאינטיליגנציה, צא מהנישואים האלה, עוד אתמול, גם לך מגיע אשה אוהבת וקשר מספק ומפרגן.
תמיד תשאר אבא של הבנות, תמיד היא תהיה האמא, תמיד תהיו מחוייבים להן כלכלית ונפשית, וגם אם הן מעדיפות שני הורים בבית, זכותך לחיים טובים ומכובדים גוברת על רצונן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניראה לי שלא הבנת פרט אחד
י.08/09/2009אכן קלטת את התמונה באופן כללי, אבל כמה תיקונים :
1. היא באמת ניסתה לתקן אחרי שסיימה את הסאגה הראשונה שלה. אני כניראה לא יכול לסלוח.
2. למיטב ידיעתי לא היה לה מישהו אחר לאחר שניפרדה ממנו ( בתום שנה + של רומן ) .
3. אני פונה לעזרה כי החשדות עלו מחדש, למרות שמדי פעם היו קיימים במהלך 8 השנים מאז שהסתיים הסיפור ההוא.
י.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהידידי היקר,
איל08/09/2009מי יכול לדעת אם החשדות מבוססים או לא?
ולמה זה חשוב בעצם, הרי בחרת להמשיך למרות שהיא בגדה בך, אז ברור שמי שבוגד פעם ויוצא מזה "חלק" ,יעשה את שוב, וביננו, למי יש סיבה למחוק הודעות בפלאפון?לאחד שהוא נאמן?
הרי אין לך אימון בה, אבל אתה ממשיך לחיות איתה בחוסר אימון, וממשיך לעקוב אחריה, ונניח שתתפוס אותה על חם? אז מה? תפגע בבנות? ברור שלא.
אז אולי תעשה לעצמך טובה, ותפסיק לחפש אותה, למה אתה מתעקש להכאיב לעצמך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואלה הפעם דיברת יפה וענין. צודק.
אסף08/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתפוס אותה אז
י.09/09/2009אם אתפןס אותה על חם או קר , כך או אחר זה לא משנה ....
זה שהיא בגדה פעם אחת לא אומר בודאות שהיא תבגוד פעם נוספת כי גם לה לא היה קל הסיפור הזה של החששות מלהיתפס ומה יקרה עם המשפחה וכ.. זה לא שהיא לגמרי לא איכפתית ( ואני לא מצדיק , אבל תאמין לי - גם לה זה היה לא פשוט ) ., וכפי שאתה יודע אולי זה לא שחור ולבן ולא הכל חד וחלק .
הענייין הוא שאני אז וגם כרגע לא מתגרש ממנה כי אין לי הוכחה חד משמעית שהיא בוגדת . אז לפני 8 שנים ברגע שהייתה לי הוכחה מיד אמרתי לה שאנחנו סוגרים את הסיפור והוא אכן כמעט ניסגר - אלוהים יודע מה קרה שבסוף לא התגרשנו . העניין הוא שנכון היא מוחקת וזה מאוד מחשיד אבל לא חד משמעי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאייל משני
שני09/09/2009שלום אייל
אני רואה שאתה חדש כאן... מה הסיפור איתך?? הבעל הנבגד? הבוגד? או סתם פסיכולוג...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קורה
רואי09/09/2009איתך? איך את היום (שמתי עכשיו את טיקט הפסיכולוג (-;) )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרואי משני
שני09/09/2009היי יקירי
היום אני בסדר נראה מה יהיה מחר.........
מנסה לשכנע את עצמי כמה טוב שזה נגמר. במחשבה הרציונלית זה מאד נכון לעיתים הרגש משתלט....
מה איתך? הכרת מישהי חדשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שני
רואי10/09/2009אני עובר יום ונח רגע לקראת המחר. ובנוגע להכרויות...נקודה לא פשוטה. חוסר פניות רגשית לא מאפשר לי להתחבר ממש, אז אני מוותר מראש עד שארגיש שהשברים התאחו מספיק כדי להמשיך הלאה ואז לנסות ולהכיר מתוך מקום קצת יותר נקי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני, לא ,לא ולא.
איל10/09/2009אין שום סיפור, ולא חייב להיות.
בעבר הייתי מעורב בסיפור של חוסר נאמנות וירטואלי, גלישה למקומות שלא הייתי אמור להסתובב בהם, כולל אתרי היכרויות, שום דבר לא יצא מגבולות האינטרנט, הסיפור נמשך שבועות מספר ונגמר לפני שנים רבות, אבל הלקח נלמד היטב, השוק וההלם של אפשרות איבוד משפחה ואשה אהובה, זרק אותי לקצה השני, היום אני מנסה להעביר את המסר, שבגידה היא טעות איומה, היא גורמת צלקות נפשיות, שלא נרפאות גם כאשר ממשיכים לחיות יחד, והנזק שלה עולה לאין שיעור על התועלת.
אם מגיעים למצב של נישואים ריקים מתוכן, נישואים מאמללים, מתסכלים , עדיף להתגרש בכבוד ובאופן תרבותי, ואז, ורק אז לפתוח פרק ב' עם מי שרוצים.
כל התירוצים על טובת הילדים, סיבות כלכליות, מה יגידו ההורים והחברים, הם בעיניי חרטבונה אחת גדולה, כי המחיר של בגידה הוא פי מאה יותר כבד.
לכן אני פה, מנסה לגרום לאנשים להבין את מה שאני הבנתי והפנמתי.
נ.ב. לגבי אלה שחיים די טוב עם בן/בת הזוג ובכל זאת בוגדים כמו שלמדנו מק. ,לגבי אלה אני מעדיף לא להתייחס, כי אתם עלולים להבהל ממה שהייתי עושה להם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה
רואי10/09/2009u r on a mission from god
יש לנו כאן מסיונר. אתה כאן במשימה לרפא את החוטאים ולהביא מזור לאנושות הרקובה.
אני יכול להפנות אותך לאתר של האנקוויזיציה, אני משער שיש שם כמה שיטות שיעניינו אותך או שאתה כבר מכיר....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא להסחף.
איל10/09/2009שום מיסיונר, שום גוד ושום נעליים.
מכיוון שלאנשים יש נטיה לראיה (ושמיעה) סלקטיביים, והם נוטים לראות רק מה שנוח להם, ולהבין רק מה שמתאים להם באותו הרגע, אז אני מנסה להעמיד מראה גדולה מול פניהם, ואם הם מסיטים את הראש הצידה, אז אני מזיז את המראה הצידה, ומשתדל שהם יראו גם מה שלא נוח.
לפחות, אני משתדל לעשות זאת באופן תרבותי, בלי לתקוף , ובלי להיות שיפוטי ומעליב.
אם כולם כאן היו מביעים דיעות כמו שלך, רואי, זה בטח היה משעמם הרבה יותר.
אני לפחות נהנה לקרוא גם דיעות וגישות אחרות משלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה
רואי10/09/2009זן מתקני העולם, הבנתי...סתם כדי להבין אותך יותר, אתה חושב שהומו זה סטיה שניתנת לתיקון בטיפול בחשמל? למה אתה חושב שזה התפקיד שלך לשים מראות למי שכואב לו? אתה מסיונר!!! או שאולי אתה שומע קולות כמו שרי אריסון. אני חושב שמי שלא חווה לא יכול לראות ובטח לא להניח מראות אלא אם אתה מבין שהמראה שלך מעוותת, לא בגלל מי שאתה רק בגלל שאין לך את הזווית הנכונה. אולי תנס לזוז קצת ימינה...צ'ט באינטרנט, נו באמת.... אתה מבין שזה ילדותי לחלוטין. אבל זאת רשת חופשית שמאפשרת לכל אחד להביע את דעתו, אז go ahead have fun
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאייל ורואי
שני10/09/2009יקירי, אתה מנסה לשכנע את עצמך במשהו.........???
תחסוך ממני את תפקיד של המטיף ותחשוב עם עצמך למה אתה כאן בפורום של הבוגדים והבוגדות
בכל מקרה, שיהיו לך חיים מאושרים.
לרואי, מה המצב? תגיד יצא לך לפגוש אותה מאז הפרידה בנסיבות שונות? יודע מה עובר עליה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש
רואי10/09/2009לא יצא לי לפגוש אותה, לא רוצה לפגוש אותה, לא מתעניין מה קורה איתה וגם לא בודק. מבחינתי היא יכולה למות או לחיות זה לא ישנה דבר. הניצול גם אם לכאורה לא מדעת והציניות בה נעשו הדברים, לא השאירו בי רחמים כלפיה או רצון לפגוש אותה, רק כעס גדול. יתרה מזאת גם אם ניפגש בטעות מה שיכול לקרות מכיוון שאנחנו באיזור גאוגראפי קטן, מבחינתי היא אוויר, מסריח, אבל אוויר, לא שלום ולא מבט. כשאמרתי שאני עובר יום ועוד יום התכוונתי לכך שאני מתמודד עם הכעסים שלי, לא עם געגועים, כי איך אפשר להתגעגע למי שבגדה, ניצלה וזרקה אותי כמו כלבלב. ותאמיני לי שאיני כלבלב, אני אדם חזק מאד וכריזמתי שטרוף האהבה פגע בי אנושות וגרם לי לסטות מדרכי ולטעויותת בשיקול הדעת שלי. תשאלי אותי אם הייתי חוזר על זה? לעולם לו. האם אני חושב שזה יכול לקרות לי שוב? לא לעולם חוסן.... מה אני חושב על זה? כשזה קורה אין שליטה ודברים רבים טובים ורעים קורים. להרוויח אפשר רק אם שני בני הזוג מספיק חזקים באהבתם ובהחלטתם לעזוב ולחיות יחד, אחרת הסיפור שלך, שלי ושל עוד רבים וטובים חוזר על עצמו. שלא תטעי לחשוב את נבגדת ע"י מאהבך באותה קלות בה הוא בגד באשתו, להעיף אותך זה היה יותר קל, לכאורה הוא עשה את המעשה הנכון, כאילו שיש מעשה נכון, והוא חזר אל הנבגדת מס' 1, רק כי היה יותר מסובך לעזוב אותה, לא מאהבה ולא מקישוקשים אחרים, רק כי יותר מסובך. לא מנחם אבל זה המצב, וממסדר מקבלי המדליות מקומו יפקד. ראי אותו איזה חרה הוא, ולמה את צריכה את הדרעק הזה אצלך, שאשתו תתמודד איתו, כל אחד מקבל מה שמגיע לו ואת תחפשי את מה שמגיע לך, אל תספרי אותו ממטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרואי משני
שני10/09/2009וואוווווווו כמה כעס...........
על מה ולמה? ברגע האמת היא בחרה להישאר בבית די לגיטימי מי כמוני יכולה להזדהות איתה... ניצול? למה? היא לא ביקשה ממך לעזוב את הבית נכון...?
אתה כועס עליה כי נישארת בודד - אתה התגרשת והיא חזרה לבעלה........??
חשבתי שקשה לך כי אתה עדין אוהב ומתגעגע.....
נראה לי שמה שיעשה לי טוב זה להצליח בחיי הנשואים שלי ולשכוח את המניאק........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן
רואי10/09/2009הרבה כעס, זה נכון. יש לי סיבות שלטעמי הן מוצדקות ואני לא אפרטן כי אין למה, זה כבר לא ממש חשוב. אני יכול לומר לך רק זאת, אני חי עם הרבה ציניות וחוסר אמון בנוגע למערכות זוגיות, מביט על הדברים במבט שונה לחלוטין. גם את בעמדתך ובהאחזך בקרנות המזבח, מחזקת את עמדתי שבסה"כ חלק לא קטן מהמערכות הזוגיות הן בסה"כ סוג של אשליה אופטית סוג של עץ יפה מבחוץ, רקוב מבפנים. האם את יכולה לומר שאת שם עם בן זוגך כי את אוהבת אותו, כי נעים לך איתו. אם לא כך אז למה? כל הסיבות האחרות הן תפלות והתשלום עליהן בסופו של יום הוא נורא ואיום. את רוצה להצליח בחיי הזוגיות שלך עם בעלך?? אם זה עושה לך טוב ואת אוהבת אותו אז אין שום סיבה לעשות משהו אחר, אם את עושה את זה כדי לשכוח את ההוא, אני בספק אם אלו הסיבות הנכונות, אבל רק את יודעת, נסי להתחבר לחלק הפנימי שלך לאמת שלך ולכי איתה, כואבת ככל שתהיה. אם את נשארת איתו גלי לו מה עבר עליך, וספרי לו שהחלטת להישאר כי הבנת שאת אוהבת אותו ורוצה אותו, נקי את השקר הנורא הזה מחייך, כי להמשיך לחיות עם המשא הזה זה לא בלתי אפשרי אבל קשה ורע. אם החלטת שאין אהבה בליבך דברי איתו והיפרדי ממנו, בשבילך ראשית, ולמענו. מגיע לו לחיות עם אישה שאוהבת אותו ורוצה אותו, ולך מגיע לחיות עם אהבה ועם האמת שלך. הילדים יפגעו כך או כך ואת החשבון הזה קצת מאוחר לעשות.אל תוותרי על חייך, את תמשיכי להיות אימא לילדיך גם אם בנפרד מאבא שלהם, או ביחד אתו אבל במערכת יחסים שמבוססת על אמת ואהבה.
אני לא יכולתי לסבול את השקר ולכן עזבתי את הבית כחודשים אחרי שפרצה לחיי האהבה. לטוב ולרע זאת היתה הבחירה שלי כי הבנתי שאצלי זה נגמר ואין דרך חזרה ומאז לא רציתי לחזור לאקסית שלי אף לא פעם אחת. זאת היתה האמת שלי. כך שגם הכעסים שלי אינם משם, על כך שאני לבד היום אני מברך אותה, היא היתה טריגר מצויין למהלך נכון. הכעס נובע ממקומות אחרים וכפי שכתבתי אין בעבור מה לפרטם, זה לא חשוב ולא רלוונטי וזה יעבור. יום אחד אקום בבוקר ולא אכעס יותר ואני מייחל ליום הזה ובקשר אליה, שתחיה את חייה כי אני בדרך להתחיל לחיות את חיי
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
אסף14/09/2009למה מניאק? סתם סקרנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהל ק ורואי משני
שני14/09/2009למה לקלל אפשר לבקש יפה!!!!
רואי, העם דורש פירוט!!
ק, מה קורה איתך? ממשיך במסע הנקמה???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפירוט?
רואי14/09/2009על מה ולמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יפה
שני14/09/2009דיייייי אני לא אהיה חברה שלך יותר.....
אני אתן לק' להגיב :-)))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמח
רואי14/09/2009שאת במצב רוח טוב, לא ממש מבין מה הכיוון שלך. על מה הצחוקים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
לרואי משני14/09/2009בלי כבדות...
לשם שינוי יש לי מצב רוח גם לי לא ברור למה......
אני סקרנית לדעת מדוע אתה כל כך כועס על ההיא.... צחקתי כי דמיינתי את תגובתו של ק' כשהוא ישמע שאתה לא רוצה לשתף אותנו...
אל תיקח את זה קשה מידי אני לא "אלחץ" אם לא מתאים לשתף אז לא צריך - חשבתי שזה המקום שבו אומרים את כל מה שיושב בלב.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון קטן, שני.
איל13/09/2009אולי בשבילך מדובר ב"פורום בוגדים ובוגדות".
כל אחד בטוח שהוא מרכז העולם, והבעיה שלו היא הבעיה של כולם.
לתשומת ליבך, הפורום נקרא, "פרידות, גירושין ,בגידות".
בדקתי שוב.
יש נישואים (ולא רק נישואים ,גם קשרים אחרים) שמתמוטטים ומשתבשים, בלי קשר לבגידות.
אולי את מדלגת עליהם פה, אבל יש כאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשני
משני13/09/2009פתיחה יפה מה קורה בגוף הסיפור - למה אתה פה...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר נבגד
תמי אורן10/09/2009שלום לך, הרצון לחזור לשגרה הוא לא תמיד נכון מאחר ואינו מאפשר בשל הרצון למחוק את מה שקרה לבדוק את שורש הבעיה . להערכתי עליכם לפנות לייעוץ זוגי ע"מ להבין מה ריק במערכת היחסים שלכם שבעטייה אשתך פתרה זאת באמצעות צלע שלישית.. סביר להניח שהיא באותה מידה כמוך אינה מעוניינת לפרק את החבילה אבל בוודאי זה לא מספיק כדי לשקם מערכת יחסים שעברה טלטלה -בגידה ומערכת יחסים שלוקה באיזה שהוא חסר. כאמור ראו זאת כהזדמנות לצמיחה .
בהצלחה
תמי אורן מטפלת זוגית ומשפחתית מוסמכת 0545510509* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לאחר כ"כ הרבה זמן
י.14/09/2009תודה על התגובה שלך .
אני חייב לציין שניסיתי שלוש פעמים להביא אותה ליעוץ זוגי.
פעם אחת כשנתיים או שלוש לפני המקרה הראשון כאשר הבנתי שאנו בבעיה - היא בכלל לא רצתה לשמוע על זה.
פעם שניה הלכנו לגישה אחת שהייתה מאוד מתוחה והיא לא רצתה להמשיך עודלפגישות נוספות - היה זה לאחר שגיליתי את דבר הבגידה כחצי שנה אחרי . בדיעבד הבנתי שזה לא היה במקום או בזמן הנכון כיוון שהיא הייתה עדיין איתו ... היא לא הייתה במצב ליעוץ זוגי .
פעם שלישי , אחרי שסיימה איתו את הקשר - הלכנו אז ל-10 מפגשים חצי פרטניים וחצי בקבוצה ( היועצת הייתה אורית ארבל שבודאי את מכירה )
גם זה ניפסק כי היא לא הסכימה להמשיך ואמרה שהיא יודעת מה היא צריכה לעשות והיעוץ לא עוזר לה . ... עקשנית ...
אני המשכתי ביעוץ עם אורית עוד מספר פעמים אבל באמת לא הרגשתי שזה נתן לי משהו .
בהמשך לקחתי עוד כ - 10 פגישות אצל פסיכולוגית שחברה של אישתי המליצה עליה - ממש לא הרגשתי שהיא עוזרת - היא פשוט שמעה מה אני מספר ורק הינהנה או חזרה על דברי כדי להיות בטוחה שהיא מבינה אבל ב - 10 מפגשים לא קרה כלום .
כך שאני די מיואש ולא מעמין בטיפול פסיכולוגי , למרות שאני יודע שיש לי לא מעט דברים לפתור עם עצמי....
אם ישאלו אותי אני יודע מה אני רוצה בחיים - הרי זה די פשוט :
1. רוצה לחיות בזוגיות טובה עם אישה שאוהבת ( עם דגש על אוהבת) . רוצה לאהוב ולהרגיש נאהב.
2. אני רוצה שבנותי תמשכנה לגדול ולפרוח כפי שהן כיום ואפשר גם יותר . אני רוצה להמשיך לתת להן את אהבתי ולהיות איתן כשהן גדלות. אני ממש חושש להן ולנפשן אם כל העניין יתפוצץ. ( אולי לא אמרתי אבל אף אחד לא יודע את הכל הסיפור במשפחה, גם לא הורים או אחרים או חאיות בשני הצדדים )
3. כל היתר כמו עבודה כסף וכ.. חשובים מאוד מאוד אבל לא כמו השניים הראשונים. ( ואולי אני אומר את זה כי יש לי כי הצרכים החשובים הללו כבר קיימים ומסופקים ....אולי ..)
בימים האחרונים אני נמצא כל הזמן בתחושה שצריך להתגרש אבל לא יודע איך להתחיל או לעשות את זה נכון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגבר נבגד
דליה שוורץ12/09/2009גבר נבגד שלום,
אני מציעה לך להפסיק לקוות שאישתך תשתנה ותחדל מחפש ריגושים. עצור רגע ותבדוק את עצמך, אתה אתה לגמרי יודע מה אתה באמת רוצה? אתה קופץ מהליך גירושין להפסקתו, מחיטוט וחיפוש אם היא בוגדת בך אתה עובר לשיפו הבית ומאמין שהכל בסדר. סומך על המאהב שבטיח. שים לב אתה מנהל את החיים שלך לפי מה שאחרים אומרים או עושים. אולי הגיע הזמן להתחיל להכניס לאת החיים שלך למסלול בו אתה קובע מה יהיה ולא הסביבה שלך,
אשמח לעזור לך באימון אישי בו תוכל להבין מתי איבדת את מה שאתה ונתת לכל הסביבה ולאשתך לנהל את החיים שלך.
דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית,
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון מאוד
י.14/09/2009אז תודה על התגובה ...
היא מאוד נכונה , ואני חושב שהשאלה מתי היא קצת בעיתית . כלומר, אם אני חושב על מתי - התשובה היא ... מאז שאני זוכר את עצמי.
תמיד הפריע לי מה חושבים עלי .
הייתי בגן ואחר כך בבית הספר הילד הפחות מקובל, זה שלא מחפשים את חברתו , זה צועקים עליו כשהוא מפספס בכדורגל , ובטח שיפספס כי מרוב צעקות הוא כבר לא יודע מה לעשות עם הכדור, הייתי זה שיש לו שם גנאי קבוע במקום השם הפרטי , רק בחטיבת הביניים חזר לי שמי ( לפחות על פי הילדים שקובעים את האג'נדה ... והאמת היא שהכל התחיל עוד בבית - אמא החליטה על הכל ...
בקיצור , כניראה שזה השיעור שלי בחיים- לצאת מתוך הביצה שלי שבה החיים מכתיבים לי מה יקרה במקום שאני אגדיר לעצמי.
אני מודע לזה שזה מצריך המון המון כוח נפשי ואני לא מרגיש שיש לי את מה שצריך כדי לפרוץ
ושוב עולה השאלה איך עושים את זה בלי לפגוע ולהרעיד כל הסביבה ?
טוב , אני לא מצפה לקבל טיפול כאן על גבי המרקע... והמקלדת אבל אלו דברים שאני מודע להם.
אולי כשאאזור אומץ אתקשר אלייך ... או למטפלת הקודמת כדי להשלים סבב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?