תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה
    משי
    08/09/2009

לאשה הנבגדת שלום, לא ברור לי למה את סבורה שאנו מכירות, לפי מה שאת כותבת אני מבינה שאת פגועה ומקווה שתוכלי באמת להמשיך בחייך. מאחלת לך הצלחה. לכול שאר הכותבים, תודה על התגובות, שני אני מבינה אותך נראה לי שאת ואני נמצאות באותו המצב, כואבות ויודעת שמה שעשינו היה מעשה נכון, גם לי יש ימים קשים, בעבר לא ידעתי מה נכון ומה לא נכון ואילו היום אני נמצאת במצב של פרשת דרכים אם לפרק את הזוגיות או להמשיך איתה הלאה, אני יודעת שהדבר הכי חשוב שצריך לעשות זה לשמור על המשפחה ועל הילדים, והדברים האלו מתנגשים התנגשות חזיתית בין הרצונות שלי כך שזה כואב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה

הוספת תגובה

• ברור כשמש

האישה הנבגדת
    08/09/2009

משי חמודה שלי אני ואת יודעים היטב שאנחנו מכירות. רק רציתי להבהיר לך שהכל פתוח אצלי בבית וגלוי, שום דבר לא הוסתר הכל ראיתי קראתי ואף דיברנו. אני יודעת לא רק בגדר חשדות, אלא אם כן יש לך עוד משהו נוסף לספר לי ששאלתי אותך.
    בניגוד אלייך הזוגיות שלנו והמסגרת טובה מאד ואנחנו נתגבר, כי האהבה פה חזקה ואכן אלוהית למרות הציחקוק של רואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציחקוק?

רואי
    08/09/2009

רחמים זו הגדרה יותר מדוייקת. פתאום הוא התאהב בך שוב....איזה יופי. תשמעי תבדקי אם לא צמחו לו כנפיים בלי ששמת לב. ותבדקי אותו היטב כי מתישהו ימאס לו מימך והוא ילך לחפש מקום יותר טוב ככל הנראה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו