מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ל. ק- קראתי את הסיפור שלך וכואב עדמ.08/09/2009
כואב עד מוות כי גם לי קרה סיפור דומה לצערי הרב אבל להבדיל לי מעולם לא חוויתי אהבה ופינוקים ובטח לא מתנות ולא צימרים ולא שום דבר ממה שהזכרת שקרוב לפינוק אהבה ועוד גילויי חיבה למניהם . ולצערי גם אני עברתי מוות כמו שאישתך עוברת עכשיו אני בת 40 וזה קרה לפני שנתיים לערך . הייתי רוצה לדעת היום מה שלום אישתך ? ומה שלומך ? ואיך אתם עוברים את השבר הגדול .כי ממך אני מבינה שאתה נוקם בה ללא הפסק בוגד בה מתוך כעס, אבל מכל מה שקראתי בתגובות שלך יש לי תחושה שאתה כן אוהב אותה . למרות הכאב העז ובאיזשיהו שלב אתה כן תיסלח לה . כי אני מאמינה שאלוהים סולח אז מי אנכנו שלא ניסלח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מ
אסף08/09/2009אני מבין שבגדת בבעלך וזה התגלה. נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן וזה היה כואב מאוד הגילוי
מ.08/09/2009התגלה נכון אבל זה היה לסרוגין , היה קשר לפני חמש שנים זה הופסק .
ושוב אחרי משבר בבית ואני חזרתי לפגישה אחת בלבד ואז התגלה ובכל השנים האלה לא היה לי שו קשר איתו זה התחיל מכמה שיחות טלפון ואז פגישה אחת שאני מצטערת עליה מעימקי נישמתי ונפשי לא רק בגלל שהיתגלתה , אלה הצורך העלוב לפגישה היחידה בלבד . בקיצור חורבן במו ידי .
והיום אני חייה כמו אישתך בערך .
בלנסות לשקם סליחות פתקים מנסה לזכות שוב באהבה חייה עם קור אימים הרבה יותר ממה שהיה בעבר לפני הגילוי . עצוב נורא, כבויי ,בניסיונות כל הזמן לנסות לזכות בסילחתו באהבתו במילה אחת טובה. משהו שאף פעם לא זכיתי לו ונכון אני יודעת שהיום אין לי זכויות ומשלמת מחיר כבד ואכן מגיע לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק.ככה אז הסיפור שלי התחיל ככה .
מ.08/09/2009התחתנתי מאוד צעירה גם הוא בני 19 חיילים , באהבה והריון , ואחרי שנולד הילד תפסתי את בעלי עם החברה הכי טובה שלי בבית שלי ומשם בחרנו להמשיך כי היו כל מיני סיבות ועוד סליחות, ואז החיים המשיכו עם עוד ילד עבודה שיגרה אולי כל אחד בעיסוקים שלו וככה עברו להם השנים עים מריבות חוסר תיקשורת ומשברים ואחרי עשר שנים של פרידות וחזרה החלטנו החלטתי יותר נכון בלחץ להתגרש , ואז חזרנו מהר אחד לשני וסיכמנו בינינו שעדיף לחיות ככה כגרושים , ואנכנו חיים עד היום כזוג גרוש . אוקיי עד כאן זה ברור ומשם ובתוך כל המשבר הזה הכרתי את הארור בחיי את ההרס העצמ י"המאהב" הנשוי כמובן כרומן זמני ואחרי ניתוק של שנה ושנתיים שוב חזרנו ושוב נותק הקשר הריון וכאלה לשלוש שנים ואז התגלה הסיפור משבר בבית ושוב ניתוק ואז הגילוי והשבר הגדול . זה סיפור חיי בגדול .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מבין אותך
רואי08/09/2009את מבינה את עצמך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אתם גרושים,
איל08/09/2009שחיים יחד באותו בית, אז למה אסור לך לנהל רומן?
לא מבין פה משהו, או שפספסתי בגדול?
הוא בגד בך, התגרשתם, היה לך מאהב, עכשיו את רוצה את אהבתו וסליחתו של הגרוש? על מה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אני אגיד לך
אסף08/09/2009אני מבין שבעלך(או הגרוש שלך) בגד בך עם חברה הכי טובה שלך. אני לא יודע אילו נסיבות הביאו אותך לבגוד בו. סיפור חיי הנישואין שלך ,כמו שאת מספרת לא נשמע הכי שמח. הוא ידע איך שאת הרגשת באותה תקופה? סיפרת לו פעם איך את מרגישה? הוא ידע שהוא מזניח אותך? כי אם הוא ידע ולא עשה עם זה כלום אז אני לא בטוח שהצעד שעשית היה כל כך מוטעה.יכול להיות שזה היה עם האדם הלא נכון. יכול להיות שלפרטנר שלך היו כוונות אחרות ממה שאת ציפית.
תראי. אני חושב שהבוגדנות היא חלק מהאופי. אם האדם הוא בוגדני מטבעו אז הוא יבגוד וזה לא משנה כמה משקיעים בו. ואם הוא לא בוגדני אז הוא עושה הכל אחרת.הופך עולמות כדי לתקן מה שצריך ואם לא אז מתגרש.
יחד עם זה ישנן נסיבות שבהן הפיתוי גורם לטובים ונאמנים שביננו למעוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?