מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לק- מ.מ. בוקר טובמ.09/09/2009
אני באופיי לא בוגדנית והופכתי עולמות כדי לתקן מה שצריך והבטיח לי שנתחתן אחרי שחזר מטיול של חודש במזרח וכשחזר אפילו לא הזכיר את זה , ונורא ניפגעתי וככה נגררת למעידה שוב.
ולגבי שאלתך ?האם אמרתי לו כל הזמן שהוא מזניח אותי ועסוק רק בעצמו? אז התשובה היא -שמעולם לא פינק אותי ולו בדבר הכי קטן למעט יום הולדת במשהו קטן . ולא הפתעות ולא כלום רק עבודה ובית .
והיום מאוד קשה לי אני נימצאת תחת מעקב קבוע הכולל האזנות , בעבודה , בבית , בפלא באוטו ועוד . למרות שאני יודעת שלעולם, אבל לעולם לא יבגוד ! גם אם זה יהיה עם חרב על הצאוור,
אני יעדיף למות ולא לבגוד .
כל מה שרציתי היה בסה"כ אחרי המשברים שעברנו להתחתן ללכת למקווה להביא עוד ילד לבנות אמון .
אבל אין אמוןבכלל מצדו לחלוטין ומגיע לי אני יודעת !כי הוא לא מאמין בי יותר ולמרות זאת אחרי תחנונים שלי כמובן לא להיפרד אנכנו ביחד ואני אוהבת אותו מאוד ודואגת לו ומפנקת אותו וכול כולי בישבילו.
ובסקס הוא הדבר הכי טוב שישבעולם בשבילי ( עם המאהב זה היה לא זה בכלל לחלוטין גרוע , בפעמים המעטות מאוד שהייתי איתו אפילו על יד אחת אי אפשר לספור , הכל בפחד ועם נקיפות מצפון חזקות ביותר) ועם בעלי זה אחרת לגמרי , אני ובעלי בסקס מתאימים כמו כפפה ליד.
נכון טעיתי והיום אני יודעת שבסה"כ חיפשתי אהבה ותשומת לב ופינוקים שמעולם לא זכיתי להם אבל לא סקס בכלל ממש לא ) ולמרות כל זאת היום ועם כל החוסר יחס ואהבה, וגועל מיצידו מידי פעם . אני לעולם לא יבגוד .
אני רוצה להגידלך משהו - שאין דבר יותר קשה שכמוכיחים אדם , עדיף לאותו אדם באותו רגע לעזוב את העולם "קשה מנשוא" .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגידי
רואי09/09/2009מה יש לך? אני שואל אותך שוב מה את רוצה מעצמך? את דתיה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער יקירתי
אסף09/09/2009למרות הכל אני די מבין אותו. לצערי אין לי פיתרון בשבילך. את סובלת כמו שאישתי סובלת. אני אפילו לא יודע מתי זה ייגמר. כרגע כל רגע של קרבה ואינטימיות מזוהמת במחשבות ודמיונות על איך שהיא שכבה איתו מאחורי גבי. כשזה יעבור לי זה גם יעבור לבעלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלק. נראה לך שיש מצב שזה יעבור ?
מ.10/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמ.
אסף10/09/2009היי
קשה לי להגיד לך. אני חושב שזה ייטשטש במשך הזמן אבל לא יעבור ממש. כל שיחה שלך עם גבר אחר תיבחן בשבע עיניים. כל איחור שלך מהעבודה תדליק נורה אדומה. כל מבט שלך הצידה תגרור חששות כבדים. אולי בעוד כמה שנים הוא יתחיל להאמין שאת באמת נאמנה לו. אל תשכחי שכרגע לא מדובר בחוסר אמון אלא בזעם כתוצאה מהשפלה שבענין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?