מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשת מהמצבלילך09/09/2009
שלום אני נשואה מזה 7 שנים+2 בנות שעוד אחד בדרך.
אני ובעלימנהלים חיים די שיגרתיים אין לנו זוגיות ואניטימיות ביחד. גם בשנה האחרוניה יחסי המין ירדו לטימיון גם ההריון וגם העייפות תרמו לכך.
מדי פעם שישנה מריבה עולה נושא הגירושים "ניפגש ברבנות" או די אין לנו עתיד ביחד.
במריבה האחרונה זה הגיע לשיא ואנחנו כבר לא מדברים רק מה שחובה לגבי הילדים. אני מרגישה שאני לא מסוגלת להמשיך שוב פעם עלו הגירושים על הפרק ועכשיו כל אחד מאיתנו אמר שידאג לעצמו לעורך דין ונתחיל את התהליך.
אני לא יודעת מה לעשות האם לנסות שוב פעם?? האם לחכות שירגע המצב ונחזור לשיגרה?<
אני מרגישה שיש לי כל כך הרבה דברים שמפריעים לי ולא משתנים "זה אני " כך הוא טוען ולמרות האפשרות הכלכלית שיש לנו אני מרגישה שאני צריכה חום ןאהבה טלפון פעם ביום לשאול מה נשמע
ועוד כל מיני דברים.
אני חוששת לעשות מהלך כזה גדול במיוחד כי זה מאוד יפגע בבנות שלי ועוד כחודשים יהייה לי עוד אחד
מה ל עשות?? אני לא יכולה להמשיך ככה אפילו עוד כמה ימים?? זה משפיע לי על כל מהלך היום ואין לי חשק לכלום בא לי לקום ולברוח אבל איך ולאן ומה עם בנותיי ???
אין לי עם מי לדבר ולא רוצה לדבר עם אמי שתיקח את העניין מאוד קשה
אנא עזרו לי אני נואשת.!!1
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תצילי את הנישואין
י.09/09/2009היי ,
כפי הניראה את עדיין לא עברת את נקודת האל חזור. נקודת האל חזור כפי שאני רואה את הדברים היא כאשר יש מקרה של בגידה - אז החיים משתנים לחלוטין !!!
לכן אם אכן זהו המצב קחי יוזמה כל עוד לא מאוחר ופני ליעוץ זוגי - אתם חייבים את זה לשניכם .
אני מדבר מניסיון כי כפי שאת רואה עברתי את הנקודה .
לא ציינתי בדברי לגבי המקרה שלי אבל כשנתיים לפני המקרה שלי ( לפני כעשר שנים ) ניסיתי להביא את אישתי ליעוץ אבל היא לא רצתה את זה . היום היא מודה שטעתה ..
בקיצור - יעוץ במידי !! ואם היועץ\ת לא מתאימים לבדוק אחר \ת
בהצלחה !
י.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיואשת מהמצב
תמי אורן10/09/2009שלום לילך,
בוודאי שכיום במצבך זה לא עיתוי מתאים לדבר על גירושים. כנראה הגעתם לסף יכולת ההכלה ההדדית של המצב לכן אני ממליצה בחום לפנות לייעוץ זוגי כדי שתיהיה במה לכל אחד מכם להגיד את דבריו בשקט ותוך איפשור, תיווך , הכוונה ופירוש של גורם מקצועי. הריון ולידת ילד שלישי אינם פשוטים ודורשים שיתו"פ זוגי והורי ובמצבכם לא תוכלו למשוך את הספינה המשפחתית לחוף מבטחים. כאמור הזדרזו לפנות לטיפול .
בהצלחה
תמי אור מטפלת זוגית ומשפחתית מוסמכת 0545510509* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?