זקוק לעזרה מה לעשות...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוק לעזרה מה לעשות...
    בועז
    12/09/2009

שלום לכם
    היתה לי חברה 3 וחצי שנים הכל היה טוב ויפה אהבנו מאד ולעולם לא בגדנו אחד בשני.
    היה לנו משהו מעבר לאהבה היינו מבינים אחד את השני מחצי מילה עושים הכל אחד בשביל השני...
    תמיד היתה הרגשה שהיא רוצה לראות אותי יותר ממה שאני אותה (תמיד היתי עסוק בעייני עבודה לימודים והיא קטנה ממני ב3 שנים אז לא תמיד הבינה כמה חשוב מה שאני עושה)
    הינו רבים לא מעט אבל פוטרים כל ריב בלי בעיות מיותרות.
    לפני בערך שנה התחילה תקופה שהתרחקנו בגלל הפסיכומטרי שלה ובגלל הלחץ שלי בעבודה ובלימודים. התחלנו להיפגש פחות עד שהגענו למצב שאנחנו כמעט ונפגשים רק בשביל לקיים יחסי מין כל לילה (היחסים היו מעולם תמיד!). אחרי עוד כמה חודשים מצאתי את עצמי דיי לבד בלילות (אני אדם של לילה יותר) והיא כמעט ולא שמה לב לזה, אחר כך חליתי במחלת ראיות לא קלה..והיא שתמיד אהבה והיתה הכל בשבילי כבר לא היתה שם בשבילי.
    יום אחד התחלתי לדבר עם בחורה אחרת באינטרנט (לעולם לא בגדתי בחברה שלי) והרגשתי בבחורה הזו שהיא יכולה לתת לי מה שחברה שלי לא יכלה בגלל הלימודים שלה בגלל המצב או בגלל שאני מטומטם ופשוט התרחקתי ממנה בעצמי. הבחורה החדשה ואני התקרבנו והיינו מדברים פשוט על הכל במסנג'ר. הרגשתי כל כך רע עם עצמי בגלל מה שאני עושה בגלל שאני בוגד באימון
    בגלל שאני לא פוטר את הבעיה עם חברה שלי אלה מתחמק ובורח עם מישהי אחרת אפילו שזה רק באינטרנט.
    גרמתי לחברה שלי לבכות המון בימים, גרמתי לה לעזוב את העבודה גרמתי לה להתקשר אלי ולבכות. ואני הייתי בשלי קר לא מתחשב ואטום וחושב רק איך לחזור הביתה בערב ולדבר עם החדשה.
    כל החברות של החברה שלי אמרו לי והזהירו אותי שמה שהיא נתנה לי מישהי אחרת לעולם לא תתן אני עמוק בלב ידעתי את זה אבל בכל זאת עשיתי את המעשה הבא:

יום אחד כשהרגשתי ממש לבד החלטתי לעשות סוג של מעשה התאבדות כזה מבחינתי באתי ואמרתי לה שאני כבר לא אוהב אותה כמו פעם ושאולי עדיף שנחשוב על פתרון. היא בכתה ישבה לבד ימים וחיכתה מה אני אחליט. בנתים היתה מתקשרת והיינו מדברים ואני רוב הזמן היתי לבד.
    חשבתי שלבד זה יותר טוב לא ידעתי ותיארתי לעצמי כמה שאני טועה.
    כמה ימים אחר כך אחרי שחזרתי מבדיקות(בגלל המחלה) הלכתי אליה ושכבנו זה לא היה כמו תמיד זה היה קר ובכיתי שם ממש והיא לא הבינה למה וגם התחילה לבכות אחרי שנרדמנו קמתי בבוקר והלכתי הביתה. כמה ימים אחרי זה באתי אליה לעבודה(תחנת דלק) ואמרתי לה שכנראה שאנחנו צריכים להפרד. ושתטוס לארה"ב כמו שהיא תיכננה ואחרי שתחזור שאולי נהיה ביחד.
    עשיתי מעשה כל כך מטומטם וכל כך לא אחראי וכל כל ידעתי שאני אצטער עליו אחר כך אבל משהו דחף אותי לעשות אותו מבלי לחשוב על התוצאות על מה שאני עושה לה ולי. הרגשתי כיאלו אני מכושף כאילו אני לא שולט במעשי. אני עד היום לא זוכר את כל התקופה הזו שתיארתי עכשיו כל זה רק מהתיאורים שלה.
    (המשך בהודעה הבאה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוק לעזרה מה לעשות...

הוספת תגובה

• המשך

בועז
    12/09/2009

לקח לה כמה שבועות להתקשר אלי ולבכות לי בטלפון ועוד כמה שבועות לשכוח ואז להתנתק ביום של הטיסה היא כבר לא ממש רצתה לפגוש אותי. היא טסה לנקות את הראש עם חברה טובה שלה.
    כמה ימים אחרי שהיא טסה התחלתי לרשום לה מכתבים שבהם אני מסביר כמה טעיתי ושהיתי טיפש ושתסלח לי. בהתחלה היתה עונה ואומרת לי שאני אחזור לארץ ואז נראה. אחר כך כבר הפסיקה לענות.
    יום אחד אחרי המון דמעות הצלחתי לשכנע את אמא שלה לקשר בנינו ואז אמרה "אמרתי לך כבר שאנחנו לא נחזור"(דבר שלא אמרה לעולם).כל ה3 חודשים האלה היו לי קשים מאד..ישבתי בכיתי חצי יום התאבלתי על מה שעשיתי ועל מה שהרסתי בידיים שלי.
    כשחזרה רדפתי אחריה כמו משוגע גם היא היתה מתקשרת לפעמים לשאול מה איתי...
    נפגשנו פה ושם אחרי המון רדיפות שלי וכל פעם השיחה היתה מסתימת בזה שהיא לא יכולה להיות איתי ושהיא לא יודעת מה צריך לקרות כדי שנחזור אולי היא צריכה להיות עם גבר אחר אולי להיות לבד היא לא יודעת.
    אני היתי בוכה לה שעות ומתחנן היא אמרה שעד כמה שהיא רואה שקשה לי לא יכולה לסלוח לי כי הייתי הכל בשבילה הייתי יותר חשוב לה מהחיים שלה. וכשנפרדתי ממנה השמים נפלו עליה.
    הסברתי לה שכשאוהבים נותנים סיכוי שאנחנו רק צריכים לנסות ושזה בטוח יצליח כי אנחנו כל כך מבינים אחד את השני וכל כך אוהבים...ועכשיו זה יהיה כל כך יפה משני הצדדים.
    והיא אפילו לא מוכנה לתת סיכוי. יום אחד אמרה לי "הלואי והיתי יכולה אבל אני לא יכולה" היא הודתה שנמשכת אלי וכנראה גם אוהבת אבל לא יכולה כרגע להיות איתי ושעמוק בלב היא מאמינה שמתישהו נהיה ביחד אבל כרגע אני צריך לעזוב אותה כי אני לא עושה לה טוב. ואני כל כך זקוק לה
    וזאת סתירה שאי אפשר לפטור.
    מאז שנפרדנו עברו 5 חודשים שבהם ירדתי המון במשקל אני בקושי ישן בלילות והיא כבר לא מתקשרת לשאול כמעט לשלומי כי מאמינה שככה עדיף שנתרחק...
    אני לא מבין איך היא השתנתה כל כך...ואיך אפשר להחזיר אותה?
    חברים אומרים לי שאם זה זה אנחנו נהיה ביחד (קראתי גם על המון סיפורים שחוזרים אחרי שנה וחצי ואחרי שנתים) אבל בנתים כל כך קשה לי בלעדיה. והיא אומרת שטוב לה בלעדי. יום אחד אפילו אמרה "לא האמנתי שאתה כל כך תרצה אותי ואני אסרב לך"...
    ידידה שלי היא לא רוצה להיות ולעזור לי גם לא. מצפה מאנשים אחרים שיעזרו לי אבל אני אחד כזה שכשאני יודע שמשהו צריך להיות אני לא מתיאש ודברים אחרים לא מצליחים באמת להעסיק אותי אני פשוט כל היום חושב על מה שעשיתי ואיך אני מתקן...סוג של גהנום והיא המתוקה הקטנה שלי שתמיד היה אכפת לה לא פחות ממני פתאום לא אכפת והיא בסך הכל רוצה להיות לבד. ל-ב-ד היא חזרה על זה כמה פעמים ואני כמעט נחנק מדמעות אבל היא לא יכוטלה לעזור לי כי לעזור לי זה אומר לחזור אלי והיא מאד עקשנית ולא עושה שום דבר נגד הרצונות שלה אפילו לא רוצה לנסות...
    אז אם את אוהבת למה לא תנסי?!

נ.ב 1-כל החברות שלה שונאות אותי בגלל מה שקרה
    2-היתי הראשון שלה
    סליחה על האורך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

בועז
    12/09/2009

היא כרגע מצליחה כמעט לנהל אורך חיים נורמלי..היא עובדת יוצאת ונהנת בדיוק כמו שאני ניסיתי לעשות בהתחלה אחרי שנפרדנו השאלה אם היא כמוני תראה שכל זה לא שווה את החיים שהיו לנו ביחד...או שחלילה בגלל שהיא הצד הנפגע לא תבין זאת לעולם ותחשוב שטוב לה בלעדי בחיים האלה.
    אני בכלל לא מבין איך טוב לה ואיך היא מצליחה להנות. אם אהבה אותי כל כך למה לא מנסה לתקן למה לא רוצה לפטור...למה לא רוצה לשמוע.
    אולי תמיד אהבתי אותה יותר ממנה? אבל זה לא הגיונו. אולי היא עדין פגועה ולא מצליחה לחשוב
    רציונלי קדימה. אם כן כמה זמן אני צריך לחכות ובכלל לא להציק לה?
    בבקשה תנסו לעזור לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי שנפרדים

דליה שוורץ
    12/09/2009

בועז שלום,
    אני יכולה להציע לך דבר אחד: במקום להסתכל לאחור תסתכל קדימה. במקום לחשוב מה עשית ומה חשבת לעצמך , תתחיל לחשוב מה אתה יכול לעשות כדי לשפר את המצב שלך. עליך לזכור שאי אפשר לתקן את העבר אבל אפשר בהחלט להחליט איך רוצים שהעתיד יראה. שים לעצמך מטרה ותתחיל לצעוד לעברה במקום לשקוע בעבר.
    אימון אישי בהחלט יכול לעוזר לך למקד את הדרך שלך למטרה.

אשמח לסייע יותר,
    דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המטרה שלי

בועז
    13/09/2009

המטרה שלי היא להחזיר אותה אני פשוט יודע מרגיש ומאמין שלא אמצא מישהו שתאהב אותי ככה..
    ואותה רק צריך להחזיר והיא תאהב בדיוק כמו שאהבה.
    איך עושים את זה? איך מחכים בשקט ומרגיעים את עצמך בנתים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שנינו אנשים לא פשוטים...

בועז
    13/09/2009

שנינו זוכרים הכל והיא שואלת למה עשיתי ואיך העזתי ושהיתי כל עולמה
    ואני לא מבין למה עשיתי את זה.
    אני חושב שאם כשחזרה לארץ היתה חוזרת אלי ישר לא היתי נכנס לעבר ורק מסתכל קדימה
    אבל כאן אני נזכר בעבר מסתכל אחורה בשביל לדעת מה לעשות כדי לתקן בעתיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו