חזרה לאחר גירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזרה לאחר גירושין
    אוראל
    13/09/2009

אני גרושה מזה חודשיים , כל תקופת ההליכים ועד היום הגרוש שלי ניסה לחזר אחריי טלפונית ולשכנע שנחזור וננסה.

נפגשנו פעמיים והיה ממש כיף עם כל הכאב שבדבר, אני עזבתי את הבית לאחר זמן קצר של נישואים , של צעקות מצידו כי דברים עשיתי לא מתאימים לו, הנסיון להגיד כמה לדבר עם המשפחה והחברות .
    מאוד חשוב, להזכיר שעברתי למענו מהקריות לאזור המרכז , עזבתי את הכל.

השאלה שלי האם יש מקום לתקן לאחר שהתגרשנו וקרו כ"כ הרבה דברים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזרה לאחר גירושין

הוספת תגובה

• מבינה אותך

אריק
    14/09/2009

מערכת נישואים עוברת עליות וירידות רבות, אבל זו מחויבות לאהבה וחשוב לא למהר לוותר. יחד עם זאת, עליך לעמוד על שלך באופן כזה שאישיותך לא תלך לאיבוד, שרצונותיך יכובדו ויהיה לך את החופש להיות מי שאת במערכת. אם אינך יכולה להיות את עצמך אז אין לך מה לחפש שם! המריבות ימשכו ויחריפו ובעלך יחריף את דרישותיו והתערבויותיו בדברים שאינם מעניינו. ואני יודעת על מה אני מדברת כי גם אני שם. כל הזמן תירצתי את היענותי לבקשותיו ודרישותיו בטענה שצריך להתפשר בשביל הנישואים (ואני אדם מאוד דעתן). אבל זו לא היתה פשרה וכתוצאה מויתורי הרבים פיספסתי הרבה והיום אני כועסת על עצמי שפעלתי בניגוד לאופיי ולא העמדתי את הדברים על דיוקם התחלה באסרטיביות ומתוך הבנה שאם את חסרת חופש בזוגיות אז זו אינה זוגיות טובה. עכשיו נזכרתי לעמוד על שלי וזה קשה יותר מבעבר. תלמדי מטעויות של מיש שחווה זאת.

בהצלחה ואל תפחדי מאף צעד בעיקר לא לעמוד על שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו