מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחפשת תשובותnewlife14/09/2009
אנחנו יחד 13 שנים. בעלי עזב את הבית לפני 7 חודשים. טען שאין לו אף אחת, שפשוט הוא כבר לא אוהב. מסתבר שהייתה לו מישהי. הם היו יוצאים יחד בציבור. סיפר לכולם סיפורים ושקרים על כך שהוא לא מרוצה מהחיים איתי, ושאני לא זה ולא ככה, ולא ולא ולא....ושהוא רוצה להיות בן 16, לבלות,להרגיש.....
לפני כמה ימים דיברנו והוא אמר שהוא רוצה לחזור. שהם כבר חודשיים לא ביחד. אמר שהוא הגיע למסקנה שהתא המשפחתי שלנו הכי חשוב לו (יש לנו ילדה בת 2).
אני עכשיו נמצאת בדירה שכורה (עם הילדה), בניתי לעצמי חיים, אף אחד לא יכול לפגוע בי.
מצד אחד אני מפחדת לנסות שוב, אם זה לא יצליח- אני שוב אתרסק, שוב אפגע. ושוב להתחיל לבנות את חיי מאפס.
מצד שני- הדבר הנכון הוא לנסות שוב, לתת הזדמנות שניה למשפחה שלי...להלחם על המשפחה שלי.
אני ממש לא יודעת מה לעשות, מפחדת שוב להפגע, להתרסק.
מחפשת תובנות...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להתחיל תהליך של יעוץ זוגי.
איל15/09/2009אי אפשר לצאת מהבית ולחזור אליו כך סתם.
כדי להיות בטוחה שהוא רציני ,ולא חוזר כי ההיא העיפה אותו, צריך להבין מה בדיוק גרם לו לחפש בחוץ, ומה בדיוק הוא מרגיש, ורק לאחר תהליך רציני ,כשהוא ישכנע אותך שהוא מתחרט באמת, ומעוניין בך, אפשר לחזור, לא דקה קודם, בינתיים אל תמהרי לעשות שום שינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהnewlife
תמי אורן15/09/2009שלום לך,
במצב שלכם אני ממליצה בחום לפנות לטיפול זוגי זו הזדמנות לדבר על הפגיעות קודם כל , על הקושי לקבל החלטות , על אובדן האמון ואם יש כוונה להמשיך לבדוק מה הביא לבגידה ומתוך כך לצמוח. זה משבר גדול אבל ממנו ניתן לצמוח למקומות טובים.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה:-)
newlife16/09/2009תודה על התגובה,
אשמח לקבל המלצה על מטפל/ת זוגית באיזור המרכז.
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?