מחפשת תשובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת תשובות
    newlife
    14/09/2009

אנחנו יחד 13 שנים. בעלי עזב את הבית לפני 7 חודשים. טען שאין לו אף אחת, שפשוט הוא כבר לא אוהב. מסתבר שהייתה לו מישהי. הם היו יוצאים יחד בציבור. סיפר לכולם סיפורים ושקרים על כך שהוא לא מרוצה מהחיים איתי, ושאני לא זה ולא ככה, ולא ולא ולא....ושהוא רוצה להיות בן 16, לבלות,להרגיש.....
    לפני כמה ימים דיברנו והוא אמר שהוא רוצה לחזור. שהם כבר חודשיים לא ביחד. אמר שהוא הגיע למסקנה שהתא המשפחתי שלנו הכי חשוב לו (יש לנו ילדה בת 2).

אני עכשיו נמצאת בדירה שכורה (עם הילדה), בניתי לעצמי חיים, אף אחד לא יכול לפגוע בי.
    מצד אחד אני מפחדת לנסות שוב, אם זה לא יצליח- אני שוב אתרסק, שוב אפגע. ושוב להתחיל לבנות את חיי מאפס.

מצד שני- הדבר הנכון הוא לנסות שוב, לתת הזדמנות שניה למשפחה שלי...להלחם על המשפחה שלי.

אני ממש לא יודעת מה לעשות, מפחדת שוב להפגע, להתרסק.

מחפשת תובנות...
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת תשובות

הוספת תגובה

• להתחיל תהליך של יעוץ זוגי.

איל
    15/09/2009

אי אפשר לצאת מהבית ולחזור אליו כך סתם.
    כדי להיות בטוחה שהוא רציני ,ולא חוזר כי ההיא העיפה אותו, צריך להבין מה בדיוק גרם לו לחפש בחוץ, ומה בדיוק הוא מרגיש, ורק לאחר תהליך רציני ,כשהוא ישכנע אותך שהוא מתחרט באמת, ומעוניין בך, אפשר לחזור, לא דקה קודם, בינתיים אל תמהרי לעשות שום שינוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• newlife

תמי אורן
    15/09/2009

שלום לך,
    במצב שלכם אני ממליצה בחום לפנות לטיפול זוגי זו הזדמנות לדבר על הפגיעות קודם כל , על הקושי לקבל החלטות , על אובדן האמון ואם יש כוונה להמשיך לבדוק מה הביא לבגידה ומתוך כך לצמוח. זה משבר גדול אבל ממנו ניתן לצמוח למקומות טובים.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :-)

newlife
    16/09/2009

תודה על התגובה,
    אשמח לקבל המלצה על מטפל/ת זוגית באיזור המרכז.

שנה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו