מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניסיון לשקם לאחר רומן ממושךדורית16/09/2009
שלום
לפני כארבעה חודשים גיליתי שבעלי ניהל מערכת יחסים עם מישהי מהעבודה שלו. בהתחלה הוא הכחיש ואמר שמדובר בשר אפלטוני אבל השגתי פירוט שיחות ומצאתי מכתבים. בקיצור התחלנו טיפול זוגי שבו המשיך להכחיש. הוא התבקש לנתק כל קשר איתה וכך אמר שיעשה. כעבור חודש מצאתי עוד הודעה ואז הוא התוודה שהוא מאוהב בה ולא יכול יותר להכחיש.
הוא עזב את הבית ופתחנו בתהליכי גירושים.
אני יודעת שבזמן הזה הוא המשיך להיות איתה.
אבל לפני שבועיים הוא ביקש לחזור לניסיון נוסף לטובת הילדים וכי הוא מרגיש שהכל קרה ל כל כך מהר ורוצה להמשיך יחד.
אני חוששת שהוא פשוט נבהל מהמחירהכבד של הגירושים.. המזונות, הניתוק מהילדים.
אני הסכמתי לנסות כי אני מרגישה קצת אשמה על הרומן וחוצמזה אני ממש רואה אותו סובל.
אבל אני גם יודעת שהוא פיתח רגשות מאוד חזקים לאותה אישה ואני חוששת להיפגע וחוששת שבכלל הניסיון הזה לא יצליח.
האם אני טועה במה שאני עושה? האם זה אבוד? האם אי פעם אסלח לו?
מישהי עברה משהו דומה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזב אותך?
רואי17/09/2009זרק אותך ו...רוצה לחזור, פשש....יפה לו. וואלה מה אומר לך פראירית קטנה שלי, שיהיה בהצלחה אולי בשנה הבאה תשבו על המרפסת ותספרו ציפורים נודדות, את והמאהבת אני מתכוון.
שנה טובה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרגע...
אסנת17/09/2009מה עם כל השנים שלנו יחד?
מה עם הילדים? לא שווה לנסות לטובת עתידם?
הוא מתחרט ומבקש סליחה והזדמנות שניה לתקן.
נכון, לא קל לי אבל קשה לי גם לוותר על הכל.
אתה באמת חושב שאני עושה כזו טעות? שיש סיכוי שהוא שוב יעזוב אותי בשבילה כי אני יודעת שהוא עוד לא התגבר עליה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אוסנת,
איל17/09/2009תראי ,לרוב גברים בוגדים עכב הרצון לריגושים, והתשוקה לסקס פראי וחסר עכבות, נשים משקיעות גם רגשות, קירבה נפשית וכו' לכן, בדרך כלל , רומן של גבר יכול להסתיים, ואפשר אפילו לשדרג את הנישואים, אממה?
במקרה שלך, עולה תחושה חזקה שיש שם הרבה יותר ממשיכה גופנית וזה מה שמסבך את סיכויי ההחלמה והתיקון, נדמה לי שהוא פשוט מתקשה לוותר ולשלם את המחיר על בחירותיו, והוא מנסה איכשהו ללכת בין הטיפות, הוא רוצה הכל, גם וגם, ולמה לא בעצם?
את משדרת לו שאת גם מוכנה להמשיך הלאה, לא ממש רוצה לפרק את החבילה.
זאת לא דרך להמשיך, ואני בספק אם יש בכלל דרך לשניכם להמשיך, כדאי לך להיות אסרטיבית, ולתת לו להבין, שהוא ילד גדול, הוא צריך לקחת אחריות על חייו, ואת לא תאפשרי לו לקמבן אותך.
אם אפשר לנסות תהליך של טיפול זוגי, אז אולי שווה לתת הזדמנות אחרונה לנישואים, האמת? אני סקפטי, אבל מי יודע? אולי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכום פה נהיו פסיכולוגים,ונביאים
נו מה....07/11/2009תפסיקו לדבר שטויות,אתם לא יודעים את כל הסיפור -רק צד אחד של המטבע ואני לא אומר שכל זה אשמת האישה אבל....
אנשים כאן מבקשים עזרה ,עצה, דעה פרטית-ולא קביעה חד משמעית לגבי איך החיים שלהם אמורים להיראות מעכשיו על פי הנוסח של כל אחד ואחד מכם אז במקום לדבר שטויות ובעוקצניות-תוסיפו לפני השטויות שלכם-"לדעתי" ולאחר מלה זו תנו דעתכם ולא את ההבחנות שלכם לגבי מצבה ,מצבו איך זה אמור להיות(כאיל שלחיים יש תבנית) ומה הפיתרון "היחידי" לסיטואציה.
אז יאללה אנשים תתחילו לסנן את השטויות שאתם מוציאים מהפה-בסופו של יום מדובר בחיים של אנשים וחבל שזוג ,שיש סיכוי קלוש שזה יסתדר, ייפרדו בגלל תובנות כאלה ואחרות לגבי ראיית החיים השחורה שלכם.
וחוצמזה-יכול להיות שאתם באופן אישי נפגעתם אבל מהמקרה הפרטי שלכם אתם לא יכולים להכליל לכלל החברה, מאוד מצטער אם עברתם דברים כאלה אבל שוב זה שאתם סבלתם זה לא אומר שאחרים צריכים\חייבים ללכת באותה הדרך ויכול להיות שאישה זו תמצא בסופו של יום את בעלה מחדש ותפרח ביניהם אהבה אמיתית , בלי שקרים ובגידות(וכמובן -יכול להיות שלא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהראי ...חחחח הכל נכון ואמת.
אסתי25/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום הנישואים.
דליה שוורץ19/09/2009אסנת שלום,
בעלך החליט שהוא מעוניין לתת לנישואים שלכם צ'אנס נוסף, עכשיו הכדור אצלך.
את יכולה להחליט האם את רוצה לתת לזה הזדמנות או שאת הולכת על הספקנות.ההחלטה אם לסלוח תלויה בך, אם את רוצה לתת לו הזדמנות אז פשוט תתני אותה. לכי על השינוי מתוך החלטה שאת מאמינה כי אם לא תרמיני אין סיכוי שתוכלי אי פעם לתת בו אמון. מערכות יחסים רבות מתמודדות עם בגידות עם תסכול ועוד ועוד, בידייך מה לעשות עם הקשר הזה.
אם את רוצה לשקם את היחסים שלכם זה כרגע ביידיך.
אני מציעה לכם לפנות לייעוץ זוגי כדי למצוא את הדרך שלכם לזוגיות משוקמת.
פרק ב' אשפר להתחיל עם אותו הבעל, פשוט צריך להחליף את הגישה.
אשמח לעזור יותר באופן אישי,
דליה שוורץ -מאמנת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדעתי זה פשוט מגעיל איפה הכבוד שלנו
אסתי25/09/2009אך אפשר לחזור לגבר שהיה כבר עם בחורה בחוץ זה בעניי גועל נפש ואסור לתת להם דרך חזרה אלה אם כן את ידעת מיזה ולא הייתה לך בעיה אז סבבה לך,
לשכב עם בעליך אחרי אישה אחרת זה בעיניי דפקת מושלם תזהרי ממחלות ותהיי בטוחה שזה אמור לחזור שנית כי מי שבוגד תמיד בוגד נקודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?