לא יודעת מה לעשות..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת מה לעשות..
    נואשת לעזרה19
    17/09/2009

אז ככה, אני וחבר שלי היינו יחד שנה הכל היה מושלם אהבנו אחד את השני כמו מטורפים
    היינו החברים הכי טובים והייתי בטוחה שזה לנצח..והוא גם היה הראשון שלי...
    לפני כ3 חודשים היה לנו ריב על שטות שהתפתח והוא רצה להפרד מממני בגלל איזה משהו קטן ולא האמנתי הייתי בטוח שהוא אוהב אותי הרגשתי את זה הוא היה כל עולמי ואיך הוא יכול להפרד ממני אם הוא אוהב..לא היתי מסוגלת בלעכשיו אז הגעתי למצב שאני מתחננת אליו שלא ניפרד ובסוף הוא חזר אלי ושוב הכל היה מושלם..ועכשיו לפני שבועיים שוב היה לנו ריב גם על שטות כמובן שבסופו הוא אמר לי בטלפון דחפי את זה לתחת ואל תתקשרי אלי יותר..ומאז לא דיברנו איזה 4 ימים ואז התקשרתי וחהוא לא ענה ושלחתילו הודעה אם זה נגמר והוא ענה שפרידה זה רק שביל שצריך לעבור בחיים וזה רק צל שהתאהבתי בו..קיצור לא הכי ברור שלחתי לו שהוא אוהב אותי והקשר שלנו מושלם וזה הבחירה שלו ושאני מקווה שהוא שלם איתה ושנשאכר ידידים והוא לא ענה לי..
    מאז עברו כשבועיים ואני נשרפת עם עצמי לא יכלתי לתפקד עד שאתמול חברה שלי התקשרה אליו..והוא אמר לה שגם לו קשה שגם הוא אוהב אבל הוא לא יודע אם זה זה..והוא צריך את הזמן שלו לעצמו בגלל זה הוא לא התקשר הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו והוא מבולבל ואולי הוא יתקשר ובנתיים לא לחכות לו כי הוא לא יודע מה יהיה...
    אני הולכת ונשברת לאט לאט מה אני אמורה לעשווות?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יודעת מה לעשות..

הוספת תגובה

• פרידה

דליה שוורץ
    20/09/2009

שלום לך,
    פרידה היא אכן דבר קשה, היא סוג של אבל על אדם שהיה קרוב לנו מאוד והוא לא קרוב יותר ואינו נגיש יותר. זכרי שתקופת העצבות הקשה היא נורמלית אך יחד עם זאת שימי לה שאת עושה כל מה שצריך כדי לסיים אותה. ביידיך הכח לקום ולהמשיך את החייך מהנקודה בה הם נעצרו. הוא החליט לסיים את הקשר ואף אמר לא לחכות לו. עלייך להבין שזו הבחירה שלו ועלייך להניח לו לקבל את ההחלטות שלו בעצמו. בנתיים עשי כל שביכולתך כדי לקום מהעצבות שאת נמצאת בה. צאי עם חברות וחברים נסי ליצור קשרים חדשים וקחי חשבון שאם הוא בחר לעזוב בגלל מריבה קטנה אז אולי הוא לא האדם המתאים לך. האם את רוצה לחיות את חייך עם מישהו שאחרי כל מריבה בורח?
    ביידיך הכח להתאושש, קחי את הכח הזה ועשי בו למענך.

דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו