צריכה עצה טובה ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עצה טובה ...
    דניאל
    18/09/2009

אז ככה, אני בת 15 ויש לי חבר בן 17 וחצי.
    אנחנו ארבעה חודשיים ביחד אבל מכירים שלוש שנים.
    אנחנו מאוד אוהבים אחד את השני ויש בנינו הרבה אהבה, כנות, פתיחות, וכל מה שצריך בשביל זוגיות מושלמת!
    מה שקרה זה שלפני כמה ימים יצעתי לעשות על האש עם חברות וידידים שלי [ללא חבר שלי].
    ואחד מהידידים שלי השתכר וכל הערב חיבק אותי עד שבסופו של דבר הוא בא ונישק אותי נשיקה יבשה על הפה.
    איפשהו זה לא היה רק מהצד של ידיד שלי אלא גם קצת מהצד שלי, בגלל שאמרתי לו אם יש לו אומץ וכל מיני שטויות כאלה [האמת שגם אני הייתי קצת סטלה]
    .אבל אני ממש לא מרגישה אליו כלום!!!!!
    מאז אני ממש מבולבלת..לא סיפרתי את זה לחבר שלי וכשהוא שאל אותי עם הידיד הזה נגע בי שיקרתי לו ואמרתי שלא.
    אני לא יודעת עם לגלות לו או לא.
    כי מצד אחת אנחנו יכולים לריב ולהפרד ושהוא גם הלך לידיד שלי ויריב איתו מכות משהו שאני ממש לא רוצה שיקרה.
    או מצד שני שהוא יבין שידיד שלי היה שיכור באותו מצב, [משהו שרוב הסיכויים שלא יקרה].
    אני ממש לא יודעת מה לעשות וקשה לי עם זה שאני משקרת ומסתירה את זה ממנו.
    [כבר קרה בעבר לפני שנהיינו ביחד, ששיקרתי לו ובגדתי בו בצורה קצת שונה ואחרי הרבה מאוד זמן הוא גילה את השקר ובסופו של דבר סלח לי].
    אבל אני גם ממש מפחדת שבגלל שטות רגעית כזו אנחנו ניפרד והקשר יהרס.

אני גם חייבת לציין שהוא מאוד אוהב אותי, אפילו בצורה אובססיבית מאוד, ואחד הדברים שהכי מעצבנים אותו זה היציאות עם הידידים שלי והידידים שלי בכללי.

אני לא יודעת מה לעשות וצריכה עצה דחווווףף!!
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה עצה טובה ...

הוספת תגובה

• עצה

דליה שוורץ
    20/09/2009

דניאל יקרה,
    קשר יציב עם בן זוג בנוי על אמון הדדי, על היכולת לומר את האמת ועל כבוד הדדי. אם אלה אינם נמצאים בזוגיות שלך את תצטרכי להתמודד שוב ושוב עם שאלות מהסוג ששאלת.
    את עדיין בחורה מאוד צעירה ולכן אני מציעה שתבני את הדרך הזוגית שאת הולכת בה על אמון וכבוד.
    בחרת להתגרות באותו ידיד וזה הוביל למגע פיזי שעכשיו לא טוב לך איתו. שאלי את עצמך מדוע עשית זאת? למה את צריכה את הריגוש הזה? האם בן הזוג שלך לא יוצר מספיק ריגוש?
    את גם כותבת שהוא אובססיבי כלפייך, האם זה החבר שאת רוצה לעצמך בחיים בכלל בגיל הזה בפרט?
    בחני את מערכת היחסים שאת נמצאת בה אולי היא לא מתאיצה לך ואולי אפשר לשפר אותה מאוד בעזרת שיחת הבהרות ותיאום ציפיות עם החבר שלך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו