מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה לומר לילד כשהאבא מתנתק?שרון18/09/2009
אני נשואה מזה 10 שנים.פרודה מזה חצי שנה.
בעלי החליט שלא מתאימה לו הזוגיות שלנו יותר והחליט לסיים את היחסים איתי.
גרנו ב10 השנים האחרונות בארה"ב.
ניסיתי להגיע איתו להבנות באשר לביצוע הפרידה אך הוא לא ממש הסכים לעשות איזה צעד בנושא היה לו נוח להמשיך במצב הנוכחי .(הכל עומד על מקומו והוא עושה כראות עיניו)
יש לנו ילד בן 3.5 שנים.
לאחר החלטה קשה החלטתי בביקור בארץ להתחיל בהליכים.
פתחתי בהליכים ועוד באותו לילה הוא ברח לארה"ב.
הוא אינו בקשר! הילד שלי לעיתים מבקש לשוחח איתו ואני מתקשרת אליו עלמנת שידברו.
לשאלתי, האם עלי לקיים את הקשר למרות שהוא אינו נראה מעוניין בכך? מה לומר לילד?(למרות שהילד לא שואל למה אבא לא מתקשר).
חשוב לי לציין שהאבא היה מאוד אקטיבי כשהיינו ביחד והבן מאוד מאוד קשור לאביו מעריץ אותו ממש.
חשובה לי בריאות נפשו של בני ולא משנה מה זה ישא בחובו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבא מתנתק
דליה שוורץ20/09/2009שרון שלום,
בעלך החליט לסיים את הקשר איתך ולא לגמרי ברור מה עמדתו בנושא הילד. לא ברור לי לגמרי מדברייך אם היתה לכם שיחה מסודרת בנושא ואם הגעתם להבנות מסויימות.
אני חושבת שהדבר הראשון שאת צריכה לעשות הוא למצוא את הדרך לנהל איתו שיחת הבנות שבה תוכלי לשמוע מה עמדתו ואיך הוא רואה את הקשר עם הילד. רק לאחר שתדעי איך הוא רואה את עצמו משתלב תוכלי להחליט מה את אומרת. אני מליצה למצוא את הדרך לנהל את השיחה הזו במהירות האפשרית מאחר וככל שיעבור הזמן הילד ישאר עם השאלה "איפה אבא" גם אם הוא לא שואל אותה בקול.
נסי ליצור את הקשר הארשוני באמצעות מייל או בדרך שבה תבהירי את מטרת השיחה.
לאחר שתקבלי את תגובתו אני ממליצה להעזר באיש מקצוע שמתמחמה בעבודה עם ילדים כדי לעשות זאת בצורה הטובה ביותר.
בהצלחה,
דליה שוורץ - יואצת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדליה שוורץ
שרון26/09/2009תודה רבה על תשובתך, אני מחפשת מזה זמן מה יועצת טיפולית שתוכל לעזור לי בנושא יש לך אולי משהיא שאת יכולה להמליץ עבורי ועבור בני בן ה3.5 שנים?
אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
ושוב תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבא מתנתק
דליה שוורץ27/09/2009שרון שלום,
כדי שאוכל להפנות אותך לאיש מקצוע אני צריכה לדעת באיזה אזור בארץ את מתגוררת.
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאזור מגורים
שרון27/09/2009פתח תקווה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?