מה לומר לילד כשהאבא מתנתק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה לומר לילד כשהאבא מתנתק?
    שרון
    18/09/2009

אני נשואה מזה 10 שנים.פרודה מזה חצי שנה.
    בעלי החליט שלא מתאימה לו הזוגיות שלנו יותר והחליט לסיים את היחסים איתי.
    גרנו ב10 השנים האחרונות בארה"ב.
    ניסיתי להגיע איתו להבנות באשר לביצוע הפרידה אך הוא לא ממש הסכים לעשות איזה צעד בנושא היה לו נוח להמשיך במצב הנוכחי .(הכל עומד על מקומו והוא עושה כראות עיניו)
    יש לנו ילד בן 3.5 שנים.
    לאחר החלטה קשה החלטתי בביקור בארץ להתחיל בהליכים.
    פתחתי בהליכים ועוד באותו לילה הוא ברח לארה"ב.
    הוא אינו בקשר! הילד שלי לעיתים מבקש לשוחח איתו ואני מתקשרת אליו עלמנת שידברו.
    לשאלתי, האם עלי לקיים את הקשר למרות שהוא אינו נראה מעוניין בכך? מה לומר לילד?(למרות שהילד לא שואל למה אבא לא מתקשר).
    חשוב לי לציין שהאבא היה מאוד אקטיבי כשהיינו ביחד והבן מאוד מאוד קשור לאביו מעריץ אותו ממש.
    חשובה לי בריאות נפשו של בני ולא משנה מה זה ישא בחובו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבא מתנתק

דליה שוורץ
    20/09/2009

שרון שלום,
    בעלך החליט לסיים את הקשר איתך ולא לגמרי ברור מה עמדתו בנושא הילד. לא ברור לי לגמרי מדברייך אם היתה לכם שיחה מסודרת בנושא ואם הגעתם להבנות מסויימות.
    אני חושבת שהדבר הראשון שאת צריכה לעשות הוא למצוא את הדרך לנהל איתו שיחת הבנות שבה תוכלי לשמוע מה עמדתו ואיך הוא רואה את הקשר עם הילד. רק לאחר שתדעי איך הוא רואה את עצמו משתלב תוכלי להחליט מה את אומרת. אני מליצה למצוא את הדרך לנהל את השיחה הזו במהירות האפשרית מאחר וככל שיעבור הזמן הילד ישאר עם השאלה "איפה אבא" גם אם הוא לא שואל אותה בקול.
    נסי ליצור את הקשר הארשוני באמצעות מייל או בדרך שבה תבהירי את מטרת השיחה.
    לאחר שתקבלי את תגובתו אני ממליצה להעזר באיש מקצוע שמתמחמה בעבודה עם ילדים כדי לעשות זאת בצורה הטובה ביותר.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יואצת אישית וזוגית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדליה שוורץ

שרון
    26/09/2009

תודה רבה על תשובתך, אני מחפשת מזה זמן מה יועצת טיפולית שתוכל לעזור לי בנושא יש לך אולי משהיא שאת יכולה להמליץ עבורי ועבור בני בן ה3.5 שנים?
    אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
    ושוב תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבא מתנתק

דליה שוורץ
    27/09/2009

שרון שלום,
    כדי שאוכל להפנות אותך לאיש מקצוע אני צריכה לדעת באיזה אזור בארץ את מתגוררת.

דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזור מגורים

שרון
    27/09/2009

פתח תקווה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו