להשתלט על הדמיון ומחשבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להשתלט על הדמיון ומחשבות
    אני
    21/09/2009

שלום!!!אנחנו נשואים.לפני 3 שנים הייתה לנו פרידה קצרה(תקופה שעוד לא היינו נשואים) והוא היה עם מישהי(פעם אחד) שאני מכירה.גיליתי את זה אחרי תקופה של שנה וחצי.דיברנו על והמשכנו הלאה.עכשיו זה עולה בי וחוזר כל הזמן.זה לא נותן לי מנוחה.אני יודעת את כל הפרטים והדמיון שלי פשוט עובד נגדי.אני לא מצליחה להתגבר על זה.לפעמים אני לא מסוגלת לחבק אותו מרוב הגועל שאני מרגישה שלא לדבר על לקיים יחסים.אני מאוד אוהבת אותו והוא אותי.אני מרגישה את זה ויודעת את זה.אבל המחשבה על איך זה היה פשוט הורסת ושוברת אותי.אני מאוד רוצה לשכוח את זה,זה לא יהרוס לנו חיים.תעזרו לי,איך אני משתלטת על זה,לא לחשוב ולא לדמיין.אין לי עם מי להתייעץ,אני מפחדת שאנשין ישפטו אותי ויגידו שאני לא שפויה.
    יש לנו אהבה חזקה ויחסים נהדרים ואני לא רוצה לאבד את זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להשתלט על הדמיון ומחשבות

הוספת תגובה

• להשתלט על הדמיון ומחשבות

מיכל פאטל
    21/09/2009

שלום לך,
    אני מבינה מדברייך, כי קשים לך המחשבות והדמיון אודות ה'הרפתקאה' החד פעמית של בעלך עם אותה בחורה שהכרת.אני מבינה אותך, אך חושבת שאת מייחסת לאותו אירוע פרשנות שגויה וזה מחבל במערכת היחסים הנוכחית ללא צורך.חבל את יוצרת בעיה היכן שהיא פשוט איננה.אני אסביר:
    בזמן שהוא היה עם אותה הבחורה אתם לא הייתם:א. נשואים וב. לא הייתם אפילו לא חברים.
    כלומר , הוא היה אז אדם ללא מחוייבות כלפייך בשום צורה.כך, מבחינה מוסרית, אתית ואפילו חוקית
    מותר היה לו להיות עם כל אחת.הוא לא עבר שום איסור.לכן את לדעתי מייסרת עצמך לחינם.
    יתר על כן, את מספרת שאת יודעת את כל הפרטים- כלומר הוא היה כן אתך וסיפר לך הכל בפרוטרוט.אם יש כנות ביניכם, יש פתיחות ותקשורת פתוחה ואין משבר אמון, אז על מה המהומה?
    יתכן כי יש לך קושי עם מחשבות שחוזרות שוב ושוב על עצמן.תוכלי להיעזר בטיפול קוגניטיבי -התנהגותי, אשר יאפשר לך להפטר ממחשבות מגבילות ולסגל לעצמך מחשבות בונות,מקדמות ומציאותיות.
    בהצלחה!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו