פרידה וגירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה וגירושין
    דמעה שחורה
    23/09/2009

אני ובעלי נשואים כ - 4 שנים והורים לשני קטנטנים 3.5 ושנה וחודשיים.
    עברנו המון המון וויכוחים וריבים היו יותר תקופות לא טובות מתקופות טובות.
    ברוב הריבים הועלה הנושא של להתגרש ושאנחנו לא מתאימים.
    בעלי החליט שהוא עוזב את הבית וכרגע אנו פרודים כחודש.
    הוא לא מוכן לשמוע שום דבר מאף אחד.
    הוא טוען שחשב על הפרידה הרבה זמן ושזהו נגמר לו שהוא לא אוהב יותר.
    ומשום שהוא לא מרגיש דבר הוא לא מוכן לעשות דבר בשביל לשנות את המצב.
    אני מאוד מאוד לא רוצה לפרק את המשפחה שלי!!!!!
    מאוד מיואשת ומתוסכלת ואינני יודעת מה לעשות.
    כואב לי המחשבה על שהילדים שלי יחיו בלי דמות אבהית בבית.

מה עליי לעשות?????????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה וגירושין

הוספת תגובה

• ממיכל

מיכל
    23/09/2009

תני לו את הזמן שלו...... אל תבכי ואל תרדפי. תנסי להציע יועץ נישואין ואם לא יסכים תנחי לו לנפשו

אולי אחרי ניתוק ממך ומהילדים הוא יבין שהוא טיפס על עץ גבוה מידי ויחזור.

אני מכירה באופן אישי זוג כזה - גם שם היה הבעל מאד החלטי ברצון להיפרד , עזב את הבית ואחרי תקופה של חודש חזר וכעת הם מנסים לשקם את הקשר ביניהם. מצד שני אני מכירה גם זוגות שהחליטו לפרק את החבילה וכל אחד מחפש פרק ב' בחיים.

לדעתי, אין מקום לתחנונים - את באמת רוצה לחיות עם גבר שלא אוהב ולא רוצה אותך יותר....?

תני לזמן לעשות את שלו - אל תשפילי את עצמך לדעתי , זה רק ירחיק אותו ממך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמות אבהית?

איל
    24/09/2009

את מספרת על נישואים קצרצרים, רצופי ויכוחים ותקופות לא טובות, ויכוחים ומריבות שלא הפריעו להביא לעולם שני ילדים קטנים, ועכשיו את שואלת מה יהיה איתם מבחינה אבהית?
    נדמה לי שהוא לא מתכוון לוותר על ילדיו, ולא מתכוון להתגרש מהם, אלא ממך.
    הוא מחוייב להם כלכלית ונפשית לכל חייהם, גם עפ"י חוק.
    גם לגדול בבית שיש בו עויינות, מריבות וצעקות, זה לא פיקניק לילדים שחשים היטב מה קורה בבית.
    תפנימי, את לא יכולה לבזבז את חייך בנישואים אומללים, ללא חיבה וחום.
    בעלך לא מעוניין בך, למה שתרצי להשאר איתו?
    איזה ערך יש לנישואים כאלו?
    קחי את עצמך בידיים, ותפרקי את החבילה, שממילא כבר מפורקת, תמצאי לך גבר אוהב ויהיה טוב לכולכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמעה שחורה

תמי אורן
    24/09/2009

שלום לך,
    מדברייך אני מבינה שכיום המצב הוא שבעלך אינו מוכן לעשות דבר כדי לנסות לשפר את המצב. במצב זה לא נותר אלא לחכות .יתכן שכרגע נמצא בסערת רגשות ובמצב זה נאמרים דברים קשים שבוודאי מקשים להתחבר לרגשות חיוביים.כמו כן יתכן שאינו מבין עד הסוף את ההשלכות של הגירושים והפרידה מהווה זמן לחשיבה והתארגנות מחודשת . לכן יתכן שבחלוף הזמן ישנה את דעתו . בכל מקרה אני ממליצה בחום על טיפול זוגי ממליצה להציע גם כעת או בהמשך במידה וישנה דעתו.
    ובמידה וכל אלו לא יקרו ועדיין תחושי אבודה ממליצה להתמך ולהתלוות בטיפול כדי לעבור את התקופה הקשה .לא קל לקבל החלטה מנוגדת לשך בעיקר כשנוגעת גם לחייך ולחיי ילדייך.
    מקווה בשבילך.
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דמעה שחורה

תות
    27/09/2009

קחי את הזמן לעצמך תמצאי את הדרך להתחזק לא שווה לחיות עם גבר שלא אוהבהחיים יפים זה עכשיו נראה סוף העולם אבל זו יכולה להיות התחלה חדשה עבורך אף אחד לאנשאר במקום ללא אהבהוילדים צריכים לגדול ליד הורים מאושרים ללא מריבות מדברת מנסיון אל תרדפי אחריו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו