בגידות ונישואין טריים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידות ונישואין טריים
    נשוי טרי
    26/09/2009

אנחנו נשואים טריים לאחר מערכת יחסים ארוכה של כ8 שנים.

אני מאד אוהב את אשתי ולמרות שידעתי כי היו לה מאהבים מהצד הצעתי לה נישואין.
    לאחרונה גיליתי כי היא ממשיכה עם חלקן והתעמתתי מולה, החלטנו שתלך לפסיכולוג.

האם מערכת נישואין שמתחילה כך דינה להיגמר באסון? האם עלי להתחיל הליכי גירושין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידות ונישואין טריים

הוספת תגובה

• תגיד לי אתה השתגעת?

אסף
    26/09/2009

למרות שידעת שהיא בוגדת בך הצעת לה נישואין? שהיא תלך לפסיכולוג בגלל שהיא בוגדת?
    חמודי אני מצטער אבל מי שזקוק לפסיכולוג זאת לא היא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנחתי שאלה קשרים של התעניינות

נשוי טרי
    26/09/2009

אני הייתי הראשון שלה וחשבתי שאולי זה בריא שתגיע לחתונה אחרי שהיתה עם עוד אנשים.

אולי באמת אני הוא זה שצריך את העזרה המקצועית

גם עכשיו האקט המיני פחות מפריע לי, יש בינינו אהבה רגשית מאד חזקה, אני דואג לה ואני חושב שהסיבות שבגללן היא עושה את זה נובעות מבעייה נפשית שלה. אני לא רוצה לעזוב אותה כשהיא חלשה. אני רוצה לעזור לה ולהמשיך הלאה.

אבל עם כל זה מדאיג אותי הבטחון האישי שלי - לדעת שאני עובד ומנסה להצליח בחיים ובסוף היא לא תנצל אותי, לעזור לה ושהכל יתפוצץ לי בפרצוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה בנישואים טריים

דליה שוורץ
    26/09/2009

נשוי טרי שלום,
    מערכת יחסים שמתחילה כך לא בהכרח מסתיימת באסון. מערכת יחסים שממשיכה כך סביר להניח שתסתיים בפרידה.
    תחליט האם אתה מוכן לחיות עם אישה שמנהלת מערכות יחסים נוספות במקביל. אם התשובה היא כן נסה להבין מדוע אתה מסכים לזה. האם שליחת לפסיכולוג מבחינתך זה סיום הבעיה? או שאתה רוצה שהיא תפסיק את הקשרים האלה.
    אני מציעה לכם לפנות לייעוץ כדי להבין מה בדיוק קורה במערכת היחסים שלכם.

אשמח לסייע,
    דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו