צריכה ייעוץ ועזרה בדחיפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה ייעוץ ועזרה בדחיפות
    נשואה טרייה
    26/09/2009

שלום לכולם,
    אנחנו נשואים טריים משהו כמו 10 חוד' מיד אחרי החתונה עברנו להתגורר ביחידת מגורים אצל הוריו (עם כניסה נפרדת) אני ומשפחתו הסתדרנו מצויין חסכנו כסף כמו כל זוג צעיר במטרה לקנות דירה משלנו. השבוע סוף סוף מצאנו דירה שאהבנו אבל אז אמו ביקשה שאחתום על חוזה שבו אם נתגרש הוא יקבל את הכסף שאיתו הגיע לפני החתונה (משהו כמו 150 אלף), רתחתי מזעם כי הרי לא הגיוני
    זה לא איזה סכום של מיליונים ואנחנו מנהלים חשבון משותף מלא (סכום הכסף הנ"ל נמצא בחשבון אחר שלו כי פשוט לא רצינו להעביר אותו אחריי החתונה) וגם לא נראה לי הגיוני לחתום עכשיו על חוזה אם היה לו כל כך חשוב אז היה מחתים אותי עוד לפני החתונה מאמש אנחנו פרודים בשל אותו ריב איתו ועם אימו הוא כבר טרח להחליף סיסמא לחשבון המשותף שלנו כדי שלא תהיה לי האפשרות להכנס אליו ואני כולי מבולבלת מה עושים עכשיו ??
    אחרי אתמול הבנתי שכנראה הוא לא אוהב אותי אם הוא אמר ועשה מה שעשה..
    מבקשת א עצתכם מה לעשות מכאן אני כולי מבולבלת לא מפיקה לבכות מאתמול הוא שבר את ליבי לרסיסים בהיתנהגות שלו הודה לתגובותיכם..
    תודה רבה
    אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הסכם שלאחר הנישואין

דליה שוורץ
    26/09/2009

נשואה טרייה שלום,

את מתארת מערכת יחסים רגילה ונינוחה שלפתע עניין של כסף הפך את המצב ונפרדתם. קשה לי על סמך מה שכתבת להבין מה עומד מאחורי הבקשה של הוריו ומדוע הוא כ"כ דבק בהצעתם במקום בנישואים שלכם. אני מציעה לך לפנות אליו כדי לנהל שיחה מסודרת שבה תנסי להבין מדוע הוא חושש לכסף שלו, מדוע הוריו חוששים לכסף שלו ומדוע זה מגיע בעוצמה כזאת שהוא מוכן להפרד.
    מאוד יכול להיות שהחששות שלו מבוססים על משהו שאינך יודעת ולכן כדי להקשיב לו.
    אני מאוד ממליצה לפנות לייעוץ זוגי כדי שתוכלו לפיק משיחה כזאת את המירב ותוכלו להגיע לפתרון של הבעיה.

אשמח לסייע באופן אישי,
    דליה שוורץ - מאמנת זוגית ואישית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו