לא מתגברת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מתגברת
    אלמונית
    26/09/2009

אני גרושה+2.אחרי קשר בין 6 שנים עם בן זוגי הוא נעלם כאילו בלעה אותו האדמה.האמת שנפרדתי ממנו לפני שנתיים כשגיליתי שקרים רבים שקשורים לנשים,לא תפסתי אותו בוגד על חם.מאז הוא ניסה לחזור בטענה שהוא אוהב ורוצה לתקן.היו פעמים שקיבלתי אותו מתוך חולשה(לא הפסקתי לאהוב אותו לרגע).אבל תמיד אמרתי שאני לא רוצה לחזור לקשר אמיתי.מה שכואב,כשהוא נעלם ידעתי שזה בגלל אישה אחרת,הרי כל הזמן הזה הוא לא הרפה ממני לא משנה כמה ביקשתי.ברגע שהכיר מישהי אחרת שעשתה לו את זה הוא נעלם ולא היה מוכן להודות בפניי שהמשיך הלאה.ביקשתי ממנו לדעת את האמת,לא רציתי לחיות באי ודאות.באיזשהו שלב הוא הודה ולא היה מוכן לפרט ולסיים את זה יפה.כבר 3 חודשים הוא לא יוצר קשר כאילו שאני וילדיי לא היינו קיימים לעולם עבורו.אני מבינה את הצורך שלו להמשיך הלאה.רק מה העניין להשאיר אותי באי ודאות הזו,הרי היינו כמו בעל ואישה?לא מצליחה להבין.זה משגע אותי.בשנתיים שהיינו פרודים,לא יכולתי לפתח קשר אחר,לא הייתי פנויה רגשית משום שהוא שיגע אותי כל כך.כיום אין לי זוגיות וקשה לי מאד עם הפגיעה הזו.הייתי טובה אליו מאד כל השנים.הוא יודע זאת.מדוע הוא מתנהג באכזריות ובחוסר רגישות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מתגברת

הוספת תגובה

• את תתגברי

דליה שוורץ
    27/09/2009

אלמונית יקרה,
    הגבר בחר להעלם ולהתנתק. ואת עצרת את חייך ונמצאת "בhold". האם כך את רוצה להתנהל עד שהוא יחליט אם הוא חוזר או לא? נכון ההתנהגות שלו לא רגישה ואולי גם אכזרית אך עלייך לאסוף את עצמך ולהמשיך את חייך. הבחירה לתת למישהו אחר לקבוע איך את תמשיכי בחייך לא תגרום לך לתחושה טובה. להתקע עם השאלה מדוע הוא מתנהג באכזריות היא לא רלוונטית - כך הוא בחר להתנהג ולכן את צריכה לשאול את עצמך האם זה האיש שאת רוצה? איש שכך מתנהג למי שהייתה בת זוגו כ"כ הרבה זמן?
    בשלב ראשון הפסיקי לקרוא לעצמך לא מתגברת ותתיחסי אל עצמך כאחת שיכולה להתגבר על כל דבר אם רק תחליטי.
    קחי אחריות על חייך ותביני שאת היא זו שצריכה לנהל את הדרך בה את חייה ולא מי שבחר להעלם.
    אני מציעה לך בחום לפנות לאימון אישי כדי למצוא את הדרך הנכונה למטרות שלך.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו