מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשש לבגידה לאחר מעידה בעבר..סו04/10/2009
שלום
יש לי חבר 5 שנים ,אנחנו אוהבים אחד את השני והמערכת יחסים בסדר ללא כל ריבים יוצאי דופן.
לפני כ3 שנים גיליתי בפלאפון שלו הודעות ששלח למישהי באותו ערב שהוא רוצה לבוא אליה בלילה ולהיות איתה.. אך היא סירבה בגלל שיש לה חבר וזה לא יצא לפועל בסופו של דבר.
אז בפועל לא התרחשה בגידה אבל מבחינתו הייתה אמורה להיות.
התעמתתי איתו ורבנו ולאחר שהצטער מאוד החלטתי לתת הזדמנות נוספת.
הבעיה היא שבכל ה5 שנים שאני איתו, גם לפני וגם אחרי גילוי ההודעות, הוא לוקח את הפלאפון לכל מקום ולא מוכן שאני יגע בו. כל פעם שאני לוקחת את הפלאפון להסתכל הוא אומר שזה מעצבן אותו ואני חודרת לו לפרטיות ורוצה לדעת כל דבר וזה מציק לו. אז חשבתי שאולי אני באמת מעיקה והחלטתי לא להסתכל בפלאפון יותר. חשוב לציין שחוץ מהדבר הזה הכל בסדר ואין לי שום חשדות לבגידה מצידו. אני כמעט כל הזמן יודעת איפה הוא ואין לו שום אירועים מיוחדים שיכולים לעורר חשד.
חשבתי להיפרד בגלל שאני כל כך חסרת ביטחון לגביו בגלל עניין הפלאפון שהוא לוקח לכל מקום...
אבל אני מפחדת שאני עושה טעות כי בכל זאת אנחנו אוהבים אחד את השני ואם הוא בכלל לא בוגד זאת תהיה טעות גדולה וחבל מאוד
מה דעתכם??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה מהעבר
דליה שוורץ04/10/2009שלום לך,
את מתארת מקרה שאירע לפני 3 שנים ובכל זאת רודף אותך ולא מניח לך לנהל מערכת יחסים שלווה.
את אומרת שהחלטת לתת לו הזדמנות נוספת אך האם כך הדבר? יש הבדל רב בין לתת הזדמנות לבין להחליט לא להפרד. את בחרת לא להפרד ממנו אך כנראה שאת לא באמת נותנת לו את הההזדמנות. כדי לנהל מערכת יחסים שבה תוכלי באמת לבטוח בו עלייך להאמין בו שהוא לא ימעד
שוב. אם את לא נותנת בו את האמון הזה אז למה בעצם את נשארת איתו.
אני ממליצה לך בחום לפנות לאימון אישי כדי שתוכלי להפרד מחוסר האמון ולעלות על דרך חדשה שבה תוכלי לנהל מערכת יחסים ללא חשש שרודף אותך שנים....
אשמח לסייע יותר,
דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשמעי לי
אסף05/10/2009יש לי פלאפון כבר 15 שנים ואני הולך איתו אפילו לשרותים. אני נשבע לך שזו האמת. זה הפך להיות עוד איבר מגופי. אם את לא חושדת בו בגלל סיבה אחרת אז תירגעי עם הענין הזה. אין מאחורי זה כלום.
לא מזמן נפגשתי עם החברים ממילאוים ותאמיני או לא דיברנו על הנושא הזה בדיוק. מסתבר שאני והחבר שלך לא היחידים. כל החבר'ה אמרו שהם עושים אותו דבר עם הנייד שלהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיי הרגעת אותי
סו07/10/2009ממש עזרת לי עם זה.. תמיד רציתי לדעת אם יש מאחורי זה משהו או שזה סתם הרגל נוראי שלכם..
ממש תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה כפרה. (-:
אסף07/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?