מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אלוהים תעזרו ליילדה...05/10/2009
אני יתחיל בכך, שאני וחבר שלי סביבות השנתיים וחצי יחד,
יש בינינו יחסית הרבה ריבים, אבל אנחנו ממש אוהבים..אני מסוגלת להתאבד עם אני יעבד אותו..
והנה הגיע התקופה שהוא הלך לצבא, אני סהכ בת 16..וכשניהינו חברים בגדתי בו.
וכאשר הוא הלך לצבא, בגדתי בו שוב.(הבגידה היתה ליפני שבועים ככה)
הכרתי בחור והחלפנו פלאפונים, יצאנו החוצה וזה, ודיברנו רגיל.
כל הרעיון שרק יצאנו איתו זוהי כבר הבגידה, לאחרמכן אותו בחור התחיל לנשק אותי אך לא נתתי לו,
ניסיתי כיביכול "להלחם" בו, אבל תאכלס אפשר להגיד נהנתי מהניסיונות הכושלים שלו.
אם לא היתי רוצה ליבגוד בחבר שלי היתי הולכת ולא נישארת.
על הבגידה הראשונה סיפרתי לו, והבטחתי שלא אבגוד והכל, והנה שוב, אלוהים אני לא יכולה לישון בלילות ורגשות האשמה הורגות אותי. איני יודעת מה לעשות. ואני יודעת שאם אספר לו אני לא יהיה איתו יותר בעולם. הוא בחור עדין ורגיש. ואני ככ מפחדת לעבד אותו בבקשה תעזרו לי
אני אציין שאני החברה הראשונה שלו...והכל הראשון שלו.
והוא הראשון שלי...
אני לא רוצה לאבד אותו אלוהים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלוהים תעזרו לי
מיכל פאטל05/10/2009שלום לך ילדה,
האינטואיציה הפנימית שלך,התחושה של אשמה ושמשהו כאן טעון בדיקה -נכונות.יש פער מאד גדול בין מה שאת מתארת שאת מרגישה כלפי החבר שלך, לבין מה שקורה לך בפועל.כשאת מוצאת עצמך מחליפה מספרי פלאפון ויוצאת עם בחור אחר וכו' וכו'- מתעוררות שאלות שאת צריכה לשאול עצמך בכנות:
האם אני באמת אוהבת את החבר שלי עדיין? עד כמה הוא ומערכת היחסים איתו חשובה לי? האם אני כבר אולי לא אוהבת אך מאד מעריכה ומחבבת והייתי רוצה להיות ידידה שלו אך לא חברה?וכו'.
את צריכה להבהיר לעצמך:אם את מעוניינת בו כחבר-את צריכה להפסיק את הפלירטוטים ולהתמקד במערכת הזוגית שלכם.אם את מחבבת אותו אך לא מעוניינת במערכת זוגית מחייבת- עדיף שתיפרדי ממנו בצורה מכובדת ותימנעי מעצמך רגשות אשם והתנהגויות הרסניות למערכת זוגית אחראית ובוגרת.
בהצלחה!
מיכל פאטל-יועצת זוגית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלוהים תעזרו לי
ילדה...05/10/2009אני אוהבת אותו בכל ליבי, אבל איני יודעת מודע אני עושה את השטויות האלה.
והשאלה היא אם לספר או לא לספר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלא תעזי
אסף05/10/2009את רוצה להעביר אליו את הכאב העיקר שהמצפון שלך יהיה נקי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לי ילדה
אסף05/10/2009אם את כל כך לא רוצה לאבד אותו למה בגדת בו פעמיים? למה בכלל החלפת פלאפונים עם הבחור?
יקירתי אין לך מושג כמה שאת צודקת שעצם היציאה שלך עם הבחור זאת בגידה מכוערת בחבר שלך.
אז תחליטי .או שאת בחורה נורמלית שאוהבת את החבר שלה( מה שנראה לי בספק). או שאת בחורה נורמלית שלא אוהבת את החבר שלה. או שאת פשוט בוגדנית מטבעך( מה שנראה לי מאד סביר). אם את בוגדנית אז תשמעי לי ותיפרדי מהחבר שלך ותתחילי להתפרע כאילו אין מחר אבל לא על חשבונו.
ותעשי לי טובה אל תמכרי לי סיפורים על מעידה. איבדת את הזכות להשתמש במילה הזו בבגידה השניה שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?