סיום בגידה וחזרה לבן הזוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיום בגידה וחזרה לבן הזוג
    ליאורה
    05/10/2009

יש לי חברה שבגדה בבעלה במשך שנה (רומן בעבודה), ועכשיו החליטה לסיים את הרומן.

היא אומרת שיש לה אהבה גדולה לגבר שאיתו היא בוגדת, אבל אינה מסוגלת להגיע להחלטה לעזוב את הבית, ומתישהו צריכה להמשיך את החיים ונמאס לה לחיות בשני העולמות.

חשוב לציין שבעלה לא יודע ולא גילה על הרומן, ולה אין כוונה לקחת אותו לטיפול זוגי כזה או אחר.

אני אמרתי לה שלדעתי כדאי שתפנה לטיפול זוגי, ושללא טיפול חזרה לשגרה תהיה קשה מאד.

השאלה היא מה הסיכוי לחזור "לחיים נורמליים" / שגרה לאחר בגידה בת שנה ללא טיפול ובדיקה רצינית של היחסים עם בן הזוג בבית ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיום בגידה וחזרה לבן הזוג

הוספת תגובה

• משני

משני
    05/10/2009

זה תלוי בהמון גורמים...... אם הפרידה מיוזמתה, אם זה נגמר בפיצוץ, מה היא חשה כלפי המאהב וכלפי בעלה. אני מתארת לעצמי שגם לפני שהמאהב נכנס לתמונה היא חיה בעולם אחר העולם שכאילו הכל בו טוב אבל מבפנים הכל רקוב. נשארים ביחד לעתים כי התא המשפחתי חשוב, שיקוליים כספיים, נוחות וכו'.... הזמן יעשה את שלו - אין בררה .יתכן שהיא תחזור לנהל חיים שלכאורה הם בסדר או שתחזור למאהב עוד כמה זמן או שתמצא לעצמה מישהו אחר...... בכל מקרה שיהיה לה בהצלחה.

אגב, גם אני כמו "חברתך" החלטתי לנתק קשר עם המאהב ולחזור הביתה. אני חיה , נושמת ומתפקדת והכל לכאורה תקין אבל בפנים אני מתה..... גם היום בלי המאהב אני כאילו חיה בשני עולמות. העולם של הבית שעל פניו הכל מעולה ועולם הגעגועים והפנטזיות אל מה שהיה והכאב הזה שמלווה אותי יום יום בגלל הפרידה...............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני וליאורה

אסף
    05/10/2009

מי שחווה אהבה אסורה אחרי שנים של תסכול ושחיקה לעולם לא יוכל לחזור לשגרת חיים נורמלית. הכאב תמיד יהיה שם ופשוט לומדים לחיות איתו. זה כמו נכות מסוימת שברור שהיא לא תתרפא. לוקח קצת זמן אבל בסוף לומדים לתפקד למרות הכות.
    מה שבטוח שה"חברה" שלך לא תוכל יותר לראות בבעלה מושא לתשוקה ואהבה. הוא כבר איבד את מעמדו כמאהב שלה. אין שום סיכוי שהיא תראה בו גבר ותחשוק בו כמאהב. הוא לכל היותר ידיד טוב וטיפש שמביא את משכורתו הביתה בסוף החודש ועוזר לטפל בילדים ובשאר מטלות הבית.
    אני יודע שזה קצת תאור קיצוני אבל תסתכלי על זה לעומק ותראי שבסופו של דבר אני צודק.
    תגידי לחברה שלך שחבל לה על הכסף. שום טיפול זוגי לא יוכל להדליק את האש שכבתה. אם האש היתה בשלב הדעיכה מילא אבל אם היא כבתה חבל על הזמן. שתלמד לחיות עם מה שיש. אני בטוח שבשלב כזה או אחר היא תבגוד שוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק משני

לק משני
    06/10/2009

ק יקירי, אני שמחה ששוב אנחנו בדיאלוג.....:-))

להזכירך גם אתה בחרת להיות ה"טיפש"..... לחיות בבית עם ילדיך ולהיות שותף מלא בחינוכם ובגידולם לא נחשב בעיני כטיפשות...... אבל כבר הגענו למסקנה שהתפיסות שלנו קצת שונות......

בכל מקרה מה שלומך? איך עברו החגים ביחד? חל שיפור כלשהו במצבכם??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שונונה

אסף
    06/10/2009

מה קורה כפרה? גם אני שמח לשמוע אותך וכו'. הרבה זמן לא דיברנו. הגיע הזמן להתווכח קצת. אהה? מה את אומרת? (-:
    תראי. אני בבית מתוך בחירה. אבל תשאלי כל אדם ,גבר או אישה, שגילה/תה שבן/בת הזוג בגדו בו/בה איך ההרגשה ותראי שכולם יענו לך שהם מרגישים טיפשים. לדעתי לחזור אחרי בגידה לחיקו של אדם שלא אוהבים זה ניצול ציני של בן הזוג. הרי לא חוזרים לשם מתוך בחירה אלא מתוך אינטרס. תודי שאין מה לחזור לאדם שלא אוהבים ושלא נמשכים אליו אלא בגלל אינטרס כזה או אחר. מה שמוציא את בן/בת הזוג הנבגד סופר טיפש.
    ואני לא מתכוון אלייך אלא כללית. המילים שלי לא הכי יפות אבל תודי שמאחוריהן יש לא מעט אמת.
    אצלי הכל כרגיל. די סטנדרטי כזה. האמת מאד נהניתי בחג. הודעתי לכל החברים שלנו שאני מארגן טיול קמפינג לכינרת ותוך יום הצטרפו אלינו עוד 6 זוגות עם הגמלים והטף וככה נסענו חבורה של 34 איש לטיול אוהלים במקום נחמד בכינרת והיה מאד כיף. היית צריכה לראות את הילדים. איך שהם נהנו.
    אבל זהו חזרנו הביתה לעבודה ושאר המטלות. חוצמזה אין הרבה חדש. הכאב שם ואני חיי איתו. מידי פעם לוקח " אקמול" וממשיך.
    איך אצלך? איך היה בחז. ספרי קצת איך את מרגישה.

לילה טוב נשמה.
    נשיקות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק משני

שני
    07/10/2009

היי יקירי

אצלי הכל אותו הדבר ממשיכים לחיות אין בררה אחרת. בחג טיילנו ברחבי הארץ והיה מאד כיף. עדין מבלים בעלי בחופש .....

בנוגע לזוגיות, אני מסכימה איתך (לא תמיד עם צורת ההתנסחות אבל עם הרעיון המרכזי...). בגדול כולנו חזרנו/נישארנו מתוך אינטרס כזה או אחר. ניפגש בעוד 20 שנה ונראה מה יהיה....

בבית אצלי לכאורה הכל בסדר אני מאד משתדלת וגם הוא אבל.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוזרים?

רואי
    08/10/2009

חוזרים לתת עצות? אתם מכה כל אחד בנפרד אבוי למקבלי עצות....
    שני מה שלומך כבר קראתי, ק המסיונר ממשיך את מסע הצלב או הג'יהד שלו בבוגדות והבוגדים, אבל יופי שאתה פה אולי תלמד משהו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוףףףף. אולי תסתום כבר.

אסף
    08/10/2009

אף אחד לא דיבר אליך. מה אתה נדחף לכל חור. חלאס. אין לך איזו משפחה להרוס? לך כבר. יאלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק שמתי לב אליך עכשיו

רואי
    09/10/2009

סליחה שהפרעתי לך בשיחה עם החבר'ה, אין לך איזה אישה לנקום בה או איזה מישהי להשכיב.
    אתה פתטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יאלה יאלה. לך הביתה. אוייי שכחתי...

אסף
    09/10/2009

אין לך בית לחזור אליו.... לא אישתך ובטח ובטח ובטח לא למאהבת שלך.שתיהן התגברו על עלוב נפש כמוך וחיות חיים נעימים ומלאים ב ל ע ד י ך..חחח.. איפה אתה גר בכלל? במלון? או שכבר הספקת לשכור איזה חור של עכבר ? אני בטוח שבמקרר(אם יש לך כבר) יש חצי קופסה של שעועית משימורים ,גבינת קוטג' עם עובש ואיזה משולש של פיצה מלפני שבוע. הממממ יאמי!!!!!!!! אולי תמצא איזו מישהי ותזמין אותה לארוחת ערב חגיגית אצלך? עם מה שיש לך להציע אני בטוח שהיא תתאהב בך. במיוחד כשתגיש לה את הפיצה. חבל על הזמן אחרי הפיצה היא בטוח תשכב איתך... אתה רק צריך לודא שהיא מספיק מטומטמת בשביל להסכים להזמנה שלך ועוד יותר מטומטמת כדי להישאר דקה אחת אחר כך.
    ואם לא תמצא אחת כזו אז מה שיישאר לך זה לשכב במיטה בלילה, לבד, ולדמיין את המאהבת שלך עושה סקס פרוע עם בעלה ולא סופרת אותך ומילימטר .
    מקווה ששיפרתי לך את מצב הרוח. כי היום זה ערב חג ואתה בטח הולך להעביר אותו לבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בן אדם

רואי
    11/10/2009

אתה חולה בראש, קראת שוב את מה שכתבת? אותי אתה לא מכיר ותראה כמה כעס הוצאת עלי, אני לא רוצה לחשוב מה אתה עלול לעשות למי שאתה כן מכיר. אתה נשמע לי סוציופט ואם הייתי אשתך הייתי מפחד לישון אתך.
    בן אדם נשמע לי שאיבדת את הדרך, ולא נראה לי שהפורום הזה מתאים לך, אולי תחפש פורום יותר מקצועי שיוכלו להפנות אותך הלאה לטיפול בכעסים או משהו, אתה מגיב לא רציונלי. אני לא מתכוון לפנות אליך שוב בפורום הזה ואני מבקש שלא תפנה אלי, אתה פשוט מופרע. שלום ולא להתראות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חמוד.אתה התחלת

אסף
    11/10/2009

תקרא שוב את מה שכתבת בהודעה הראשונה שלך עליי ועל שני. אני לא צריך להכיר אותך כדי לדעת במי מדובר. תלמד איך לפנות לאנשים. שום גם לך ובודאי שלא להתראות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

אסף
    11/10/2009

אם אתה לא יכול להתמודד עם עקיצות אל תעקוץ אחרים. אל תתעסק עם מישהו שאתה לא יכול לעמוד מולו.אתה קצת קטן עליי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

ק
    11/10/2009

עכשיו שקיצצנו למישהו את הזנב יש לי כמה דברים לכתוב לך. אני מרגיש איזהשהו שינוי אבל אני לא יכול לכתוב עכשיו אכתוב לך מחר.
    לילה טוב וזה וזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק ולרואי

שני
    14/10/2009

מה קורה לשניכם... תתביישו לכם.
    אי אפשר נהל שיחה הולמת בלי כל העקיצות והירידות הנ"ל?????

ק יקירי חרגת קצת מגבולות הטעם הטוב ...........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי את צודקת אבל

ק
    16/10/2009

הוא התחיל. מה? מישהו פנה אליו בכלל? מישהו דיבר איתו? מישהו אמר לו משהו? הבן אדם נעלם לתקופה וכשהוא חוזר איך הוא מתחיל את השיחה? שמת לב? אז שיהיה בריא ושילמד שכשמתחילים עם עקיצות אז צריכים להיות מוכנים להיעקץ חזרה. ונכון. את מכירה אותי. אני לא ממש בוחל במילים. עקץ .קיבל עקיצה כואבת ,וכל כך נכונה עובדתית ,חזרה וברח. הוא עוד אומר לי שלא אפנה אליו. מי בכלל פנה אליו? יש לו פה גדול אז כנראה שהייתי צריך לסתום לו אותו. גם ככה אני חושב שהוא סתם זבל אז מה זה משנה. ןעוד בהודעה הראשונה שלו ניסיתי להיות תומך. אבל אחרי כמה שרשורים הבנתי במי מדובר. הוא קורא לנו נותני עיצות. מי נתן עצה בכלל? לא אני . לא את. בסך הכל הבענו דעה. וזה לא היה קשר אליו בכלל. הוא נכנס לפורום וזה השלום שלו? אם כן אז באמת שלום שלום ולא להתראות

שבת שלום לך יקירתי.
    אני יודע שאמרתי לך שאצלי( אישית) השתנה משהו לטובה. רציתי לשתף אותך .אולי זה גם יועיל לך.
    מה שבטוח אנחנו חייבים לעשות משהו עם החיים שלנו אבל אני לא מוצא זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לק משני

משני לק'
    18/10/2009

בלי גנון נתקדם הלאה........

חוץ מזה מה שלומך? שמחתי לקרוא שמשהו התקדם... מחכה לשמוע בתקווה שגם אני אוכל להיעזר בכך (למרות שהנסיבות שלנו "קצת" שונות...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיום בגידה וחזרה לבן הזוג

תמי אורן
    08/10/2009

ליאורה שלום,
    אני חושבת שהמלצתך לחברתך מאוד נכונה אבל צריך להיות מוכן לתהליך של טיפול זוגי וכנראה חברתך עדיין לא פנוייה לכך או חוששת שמא יתגלה הסוד. קשה להגיד מה הסיכויים של הזוגיות אחרי בגידה אם לא מטפלים בכך. לכל אחד שלדים בארון וכ"א פותח בהתאם ליכולתו או לחילופין כ"א בונה את יחסיו עם הבן זוג באופן שנכון לו ולנו מהצד הדברים תמוהים. חברתך תחזור הביתה ותבחן את היחסים בדרכה ובוודאי תדע להשתמש בעצתך בזמנה ועלייך יהיה לכבד את החלטתה גם אם הנך חושבת אחרת.
    בהצלחה לכולכן
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרי הסיבות שגרמו לבגידה הראשונה

איל
    11/10/2009

לא נעלמו, ולכן הסיכוי לבגידה חוזרת היא גבוהה, במיוחד כשהראשונה לא התגלתה.
    רצוי מאוד להגיע לטיפול זוגי, בלי קשר לבגידה , להגיע לטיפול כדי לבדוק איך ניתן להחיות את הנישואים ולשדרג אותם, אם בכלל.
    כי הבגידה השנייה, עלולה להתגלות, ואולי השלישית, ואפילו אם זה עם אותו גבר, בגידות מתגלות , ולכן או לתקן את מה שיש, או להפרד.
    קל מאוד להתמכר לריגושים של הבגידה, ויש לי תחושה שחברתך, בקלות רבה תחזור לדרכה הרעה, והעניין יכול להגיע לפיצוץ, כמובן אם היא תטאטא מתחת לשטיח את מה שקרה.
    אם היא ובעלה יתמודדו באומץ ובנחישות, יש מצב שיקום ותיקון, התעלמות פירושה בגידה חוזרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו