קושי להפסיק רומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קושי להפסיק רומן
    נעמה
    07/10/2009

אני נשואה 10 שנים עם 2 ילדים, כשהיו מדברים איתי על בגידה ואומרים שכל אחד בשלב כלשהו בוגד, הייתי שוללת בתוקף. ואז... גבר נשוי שהכרתי תקופה ממושכת התחיל לחזר אחרי והבהרתי לו שדברים לא יכולים להתפתח מעבר לקשר אפלטוני. כעבור מס' שבועות היה לי משבר רציני עם בעלי, בתקופת המשבר לא היה בינינו מגע פיזי והיינו מאוד מרוחקים מכל הבחינות. הרגשתי בודדה והיה לי נעים להיות מחוזרת ונפגשתי עם אותו גבר מספר פעמים, אליו התחלתי לפתח רגשות חזקים, ושכבתי איתו פעם אחת.
    כיום אני ובעלי עברנו את המשבר ויחסינו חזרו לתיקנם אך אני עדיין בקשר עם אותו גבר ואינני מצליחה להתנתק ממנו, אני מתגעגעת אליו ויש לי צורך לפגוש אותו. אני לא מצליחה להתגבר על הגעגוע, אני חושבת עליו הרבה במשך היום, גם כשאני עם בעלי.
    לציין שאני אוהבת את בעלי מאוד ואינני מתכוונת להיפרד ממנו.
    איך מתמודדים??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קושי להפסיק רומן

הוספת תגובה

• אלמוני

אלמוני
    07/10/2009

אם אין בכוונתך שום רצון להיפרד מבעלך תחתכי כמה שיותר מהר את הרומן. הנזק יכול להיות מאד מאד קשה ולא שווה את זה... ממילא הוא יזרוק אותך כאשתו תדע...לנשים יש נטייה להאמין לכל חרטה רומנטית שיוצאת מפיו של גבר. תיזהרי את כרגע מתלהבת מההתאהבות , מהפרפרים . חבל על הילדים שבתמונה....... בסוף תשארי קרחת משני הכיוונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי להפסיק רומן

תמי אורן
    08/10/2009

נעמה שלום,
    בחיי נישואים הקושי הגדול הוא לשרוד תקופות בהן היחסים עולים על שרטון וחשים רגשות שליליים קשים אבל כאמור זה חלק ממערכת יחסים. מאחר ומערכת יחסים עם בעלך טובה ואינך רוצה להפרד ממנו אין מקום לצלע שלישית.כדי להצליח לעשות זאת להערכתי חשוב שתפני לטיפול לבחון את הקושי שלך להכיל קשיים, בדידות , עוגמת נפש וכו' שהם חלק בלתי נפרד מיחסים ושהובילו אותך לרומן.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הביצה והתרנגול.

איל
    12/10/2009

לי דווקא נראה, שהמשבר והריחוק הפיזי והרגשי בינך לבעלך חל בעקבות כניסת המאהב לחייך, ולא להיפך, כלומר לא המשבר סלל את הדרך לרומן, אלא הרומן סלל את הדרך למשבר.
    מה לעשות? יש בדיוק שתי אפשרויות.
    או שאת תפסיקי את הרומן, או שהוא יתגלה במוקדם או במאוחר.
    תחשבי על כל ההשלכות, וקבלי החלטה, האם את דוחקת את הנישואים אל הקצה, או מנסה לחזור למסלול , יש גם אופציה לפירוד ואיחוד עם המאהב כמובן, בתנאי שהוא פנוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו