לרואי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרואי
    .צילה
    08/10/2009

לכבוד הוא לי להתבגר ומאחלת גם לך לזכות לכך בכייף שיש לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרואי

הוספת תגובה

• במילים אחרות

רואי
    08/10/2009

אם לא הבנת. קראתי שהתפיסה הקוגנטיבית יורדת עם הגיל, אל תתנשאי את לא יודעת עלי דבר וחצי דבר גם לא בן כמה אני, אז אולי את בקצה אבל צאי מהמקום שלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צילה

אסף
    08/10/2009

מה את מתייחסת לאחד כזה. הוא בא לכאן ויילל על מר גורלו ועכשיו פתאום נהיה גיבור והתחיל להעביר ביקורת על כולם. חכם גדול. תעזבי אותו. הוא שם לב שאף אחת לא מתייחסת אליו אז הוא התיחל שוב לירות חיצים. אולי מישהי תשים לב אליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הא? התעוררת

רואי
    09/10/2009

השד קם מרבצו, מה קורה הכל בסדר אצלך בבית? יוצאים לטיול עם הילדים אני מבין.
    אידיליה. איזו זכות מנעת מזוגתך לאחרונה? או שהיא מאולפת יפה... מתי תבין שאתה הפראייר המקומי ותתבבייש לך בפינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה חמוד

אסף
    09/10/2009

זה בסדר מתוק. אני מבין את התסכול שלך. זרקו אותך מכל חור. המאהבת נפנפה אותך לכל הרוחות וחזרה הביתה אחרי ששאבה ממך את כל האנרגיות.הילדים שלך שבטח כבר שכחו איך אתה נראה.ואפילו לא הספקת להרביץ לבעלה של המאהבת. יווו איזה עלוב מסכן. נכון.אני נהניתי עם הילדים שלי. ואתה? אני בטוח שהעברת את החגים כמו כלב מוזנח. לבד ומסכן. בגלל זה אתה כל כך מתוסכל.לא נורא חמוד.אתה כבר תמצא עוד אחת להתאהב בה כמו חמור. רק מה? תיזהר . בפעם הבאה אולי הבעל לא יהיה כל כך אצילי ויבוא לפרק לך את הצורה. כמו שאתה נשמע זאת לא תהיה בעיה גדולה. נכון ילד מגודל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו