פרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה
    מירי
    10/10/2009

שלום,

בת 28 ,יצאתי עם בחור בן 35 כחצי שנה, המערכת הזוגית ביננו היתה ממש מושלמת ואפילו דיברנו על חתונה בעוד שנה. בהמהלך השבוע האחרון הרגשתי שבן זוגי קריר אלי בלי שום סיבה, יזמתי שיחה ביננו והוא אמר שברצונו ל היפרד מסיבה שמשהו לא מסתדר לו שהכל ביננו מצוין ,הסקס, התקשורת, אבל חסר לו משהו בתוך המערכת היחסים ביננו שהוא בעצמו לא מבין מה בדיוק חסר.
    אני בקשר טוב עם אמא שלו שטוענת שהוא בלי מצב רוח וממש בדיכאון אך לא אומר מילה על הקשר שלנו. אני כרגע חצי בן אדם.
    אני לא מוצאת שום הסבר הגיוני לפרידה הזאת, מה סיבות היכולות להביא בחור להיפרד אם הכל כל כך טוב ויפה? האם כדי ליצור קשר עם ה בחור ולנסות שוב להבין את סיבותיו, אני ממש אוכלת את עצמי שהסיבה שלו לא מצדיקה פרידה.

מודה לתשובתכם מראש,
    מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה

הוספת תגובה

• פרידה

דליה שוורץ
    11/10/2009

מירי שלום,

בן הזוג שלך בחצי השנה האחרונה בחר לסיים את הקשר בלי להסביר מדוע, את מרגישה עם זה מאוד רע ואוכלת את עצמך ולכן אני בהחלט חושבת שבשלב ראשון עלייך ליזום שיחה איתו לנסות להבין מדוע החליט לסיים את הקשר. השיחה הזו חשובה בעיקר כדי שאת תדעי שעשית הכל כדי להבין מה לא בסדר. יחד עם זאת עלייך לקחת בחשבון שיש סיכוי שגם בתום השיחה תשארי בלי תשובות. אין לך דרך ליגרום לו להגיד לך מה קרה אבל הדרך שאת תבחרי לפעול צריכה להתאים למה שאת חושבת שצריך לעשות וכך לפחות תדעי שעשית כהל כדי לקבל תשובות.
    מעבר לזה לפעמים צריך לשחרר מישהו כדי להבין מה היתה המשמעות שלו בחיים שלנו.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - מאמנת אישית וזוגית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טעות אופטית.

איל
    11/10/2009

אין שום טעם לשאול אותו ולחפור בראש שלו ושלך.
    מה שקרה כאן לדעתי, קורה במקרים רבים, וזה מאוד פשוט.
    אתם לא רואים עין בעין את הזוגיות.
    התיאורים שלך על קשר מושלם משקפים את דעתך, אבל לא את דעתו של הבחור, גם "הדיבורים על חתונה" לא משכנעים אותי, יש להניח שמי שדיבר על חתונה זו את, והוא הנהן בראש, וחשב על דברים אחרים.
    צר לי לנפץ לך את החלום, אבל הבחור לא מצא בך את מה שאת מצאת בו, ולפחות הוא לא סחב אותך שנים ובזבז את זמנך, חצי שנה לקשר זה סביר.
    יש עוד אפשרות, יכול להיות שבלי קשר אלייך הוא פשוט לא בשל לקשר רציני, והוא מסוג הגברים שכל פעם שיש זוגיות עם פוטציאל להתמסדות, הוא מקבל רגליים קרות ונעלם מהשטח, אופייני לרווקים בני 35 .
    יכול להיות גם ששתי הסיבות "תופסות" כאן, מבחינתך זה לא חשוב, ואין טעם בחיפוש התשובות, ממילא מה שתקבלי אלה לא הסיבות האמיתיות אלא תירוצים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיפור דומה

רחל
    11/11/2009

ראיתי את התגובה ואני חייבת להגיב.
    אני במצב דומה וקצת שונה. אנחנו כבר שנתיים יחד והאולם לחתונה כבר סגור וחתום. אבל מסתבר שגם זה לא ערבות לשום דבר. יום אחד הוא קם ואמר שהוא לא רוצה משפחה וילדים. ככה סתם, משום מקום.

והאמת שבדיעבד, זה לא היה ככה סתם ולא בא משום מקום. הרי הכול היה לנגד עייני כל הזמן הזה. הוא תמיד בחר שלא לדבר על להתמסד, למרות שהוא בן 34. להפך, הוא תמיד שאל אותי - למה אי אפשר להמשיך סתם ככה, להיות ביחד, למה זה לא מספיק לך? ואני אמרתי לו - לא, זה לא מספיק. באיזשהו מקום, ואולי תמיד, הייתי סוגרת את העיינים למציאות ומחכה לראות בו שינוי. ולכאורה הוא בא, הוא נתן לי טבעת ואני הייתי בעננים. הבנתי מזה שהוא סופסוף מוכן להתמסד ולחיות איתי את חייו. ורק עכשיו אני מבינה שבאקט הזה הוא רק רצה להגיד - אני אוהב אותך ולא רוצה להיות עם מישהי אחרת. הוא לא רצה חתונה וילדים, הוא רק הצהיר לי על אהבתו. כוונותינו היו שונות לגמרי והקשר לא החזיק יותר מ4 חודשים לאחר הטבעת.

והטעות אינה שלו, הוא הרי אמר לי מההתחלה שהוא לא רוצה את זה. ואני המשכתי להאמין שהוא ישתנה, אם הוא אוהב אותי מספיק אז הוא ישתנה. אבל אנשים לא משתנים! וככל שיותר מהר נבין את זה, יותר קל יהיה לנו לשרוד ולא להתרסק. צריך להקשיב לאנשים ולא לסגור עייניים למציאות.

ולא, לא נראה לי שכל הגברים כאלה. יש גברים שמחפשים דברים דומים למה שאנחנו רוצות. פשוט צריך לראות הכול עם מבט צלול, לא תלותי, בלי פחד מהעתיד, בלי קבלת החלטות שגויות. ואז הכל יסתדר. הכל יהיה ברור ונכון. הרגע הזה יגיע. רק צריך להאמין ולעשות.

בהצלחה, לך ולי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיפור דומה

רחל
    11/11/2009

אני במצב דומה וקצת שונה. אנחנו כבר שנתיים יחד והאולם לחתונה כבר סגור וחתום. אבל מסתבר שגם זה לא ערבות לשום דבר. יום אחד הוא קם ואמר שהוא לא רוצה משפחה וילדים. ככה סתם, משום מקום.

והאמת שבדיעבד, זה לא היה ככה סתם ולא בא משום מקום. הרי הכול היה לנגד עייני כל הזמן הזה. הוא תמיד בחר שלא לדבר על להתמסד, למרות שהוא בן 34. להפך, הוא תמיד שאל אותי - למה אי אפשר להמשיך סתם ככה, להיות ביחד, למה זה לא מספיק לך? ואני אמרתי לו - לא, זה לא מספיק. באיזשהו מקום, ואולי תמיד, הייתי סוגרת את העיינים למציאות ומחכה לראות בו שינוי. ולכאורה הוא בא, הוא נתן לי טבעת ואני הייתי בעננים. הבנתי מזה שהוא סופסוף מוכן להתמסד ולחיות איתי את חייו. ורק עכשיו אני מבינה שבאקט הזה הוא רק רצה להגיד - אני אוהב אותך ולא רוצה להיות עם מישהי אחרת. הוא לא רצה חתונה וילדים, הוא רק הצהיר לי על אהבתו. כוונותינו היו שונות לגמרי והקשר לא החזיק יותר מ4 חודשים לאחר הטבעת.

והטעות אינה שלו, הוא הרי אמר לי מההתחלה שהוא לא רוצה את זה. ואני המשכתי להאמין שהוא ישתנה, אם הוא אוהב אותי מספיק אז הוא ישתנה. אבל אנשים לא משתנים! וככל שיותר מהר נבין את זה, יותר קל יהיה לנו לשרוד ולא להתרסק. צריך להקשיב לאנשים ולא לסגור עייניים למציאות.

ולא, לא נראה לי שכל הגברים כאלה. יש גברים שמחפשים דברים דומים למה שאנחנו רוצות. פשוט צריך לראות הכול עם מבט צלול, לא תלותי, בלי פחד מהעתיד, בלי קבלת החלטות שגויות. ואז הכל יסתדר. הכל יהיה ברור ונכון. הרגע הזה יגיע. רק צריך להאמין ולעשות.

בהצלחה, לך ולי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיפור דומה

רחל
    11/11/2009

בהצלחה, לך ולי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו