מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר 25 שנים ביחד הכל קרס ואני מתהטליה11/10/2009
אני ובעלי חברים מגיל 19 ותחתנו לאחר 5 שנות חברות לפני כמה שנים בעלי התמוטט נפשית וכלכלית ואני בעקבותיו לאחר שיקום זוגי ונפשי המשכנו בחיים ופתאום לאחר כמה שנים הוא שוב נוטש את הספינה ומשאיר אותי להתמודד עם כאוס ורצון להעלם הוא אומר שאין לו כוח להמשיך ביחד שאני מוציאה לו את החשק לחיות שאני לא הבראתי מהנפילה זה בטח נכון אבל אני לא רואה עכשיו את עצמי ממשיכה לחיות ויש לי ילדים, אני לא מצליחה להתמודד . בנסיון שלו לפני שנים להתאבד נפלתי איתו ומאז קשה לי להתמודד עם הידיעה שהוא רצה לנטוש, וכשבסוף חזרנו אחרי חודש אני זוכרת שבכיתי שכשהמשבר יחלוף הוא יעזוב שוב ובטח עם בחורה צעירה (על זה אין לי מושג) הוא טוען שלא. אבל את הנטישה חזיתי ועכשיו אני מדממת.
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובות או הצעות? אשמח לתשוב
טליה13/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריסה אחרי 25 שנים ביחד
תמי אורן13/10/2009טליה שלום,
נראה שעשיתם כל שביכולתכם להמשיך בחיים למען עצמכם למען הילדים וכו' אבל כנראה לא עברתם טיפול שורש למשבר ונותרו ספיחים שכרסמו בזוגיות ובכל אחד מכם באופן אישי. וכנראה מכאן בעלך בוחר לנטוש ואת חשה מתה. אני ממליצה שכרגע תראי את עצמך וצרכייך כדי לעשות בחירות ממקום חי , חיוני ובוודאי לא מת. מכאן שנכון שתפני לטיפול פרטני.
מאחלת לך הצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?