לאחר 25 שנים ביחד הכל קרס ואני מתה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר 25 שנים ביחד הכל קרס ואני מתה
    טליה
    11/10/2009

אני ובעלי חברים מגיל 19 ותחתנו לאחר 5 שנות חברות לפני כמה שנים בעלי התמוטט נפשית וכלכלית ואני בעקבותיו לאחר שיקום זוגי ונפשי המשכנו בחיים ופתאום לאחר כמה שנים הוא שוב נוטש את הספינה ומשאיר אותי להתמודד עם כאוס ורצון להעלם הוא אומר שאין לו כוח להמשיך ביחד שאני מוציאה לו את החשק לחיות שאני לא הבראתי מהנפילה זה בטח נכון אבל אני לא רואה עכשיו את עצמי ממשיכה לחיות ויש לי ילדים, אני לא מצליחה להתמודד . בנסיון שלו לפני שנים להתאבד נפלתי איתו ומאז קשה לי להתמודד עם הידיעה שהוא רצה לנטוש, וכשבסוף חזרנו אחרי חודש אני זוכרת שבכיתי שכשהמשבר יחלוף הוא יעזוב שוב ובטח עם בחורה צעירה (על זה אין לי מושג) הוא טוען שלא. אבל את הנטישה חזיתי ועכשיו אני מדממת.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה אין תגובות או הצעות? אשמח לתשוב

טליה
    13/10/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריסה אחרי 25 שנים ביחד

תמי אורן
    13/10/2009

טליה שלום,
    נראה שעשיתם כל שביכולתכם להמשיך בחיים למען עצמכם למען הילדים וכו' אבל כנראה לא עברתם טיפול שורש למשבר ונותרו ספיחים שכרסמו בזוגיות ובכל אחד מכם באופן אישי. וכנראה מכאן בעלך בוחר לנטוש ואת חשה מתה. אני ממליצה שכרגע תראי את עצמך וצרכייך כדי לעשות בחירות ממקום חי , חיוני ובוודאי לא מת. מכאן שנכון שתפני לטיפול פרטני.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו