מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה בחיי הנישואיןיעל13/10/2009
אני נשואה לבעלי בסה"כ שנה וחצי ללא ילדים ואנו יחד 4 שנים. אני מאוד אוהבת את בעלי וקשה לי לראות את חיי בלעדיו אך לצערי הרב אני בחורה מאוד מינית ואינני נמשכת לבעלי כבר כמו פעם ואני לא יכולה שלא להסתכל על גברים אחרים. הכרתי מישהו בעבודה לפני מס' חודשים ושכבנו פעם אחת. אני מאוד מתוסכלת מכך מכיוון שאינני רוצה לפרק את חיי הנישואים אך אינני יכולה גם להמשיך מערכת יחסים כזאת. אינני רוצה להמשיך לבגוד אך אני לא יודעת מה עוד אפשר לעשות. אשמח לעצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה בחיי הנישואין
תמי אורן13/10/2009יעל שלום,
אני ממליצה לך לפנות לטיפול ע"מ להבין מדוע אינך נמשכת לבעלך. הדרך שבחרת להתמודד עם הבעיה עשוייה לפרק את חיי הנישואין . מדברייך אני מבינה שאת אוהבת את בעלך ואינך יכולה לראות את חייך בלעדיו כנראה רק לשם כך נכון לעבור את התהליך. עלייך לבחון מדוע את בוחרת להשאירו מושא לאהבה ולא מושא מיני .מאחלת לך הצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכי מצחיק אותי,
איל14/10/2009שהבוגדות והבוגדים למיניהם ,כמעט כולם, טורחים להדגיש שהם שכבו רק פעם אחת.
איזה צירוף מקרים, בגדו כן, אבל רק פעם אחת.
פחחחחח.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נשמע בדיוק כמו המקרה שלי...
טל18/10/2009גם אשתי ואני נשואים שנה וחצי, אחרי 4 שנים בערך ביחד. גם אשתי התאהבה במישהו בעבודה לפני מספר חודשים וניהלה עמו רומן (אם כי היא אומרת שלא שכבה איתו).
עכשיו הסכמנו לגירושין למרות שממש לא רציתי (פחדתי).
אשתי היקרה, האם זו את?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה פתאום?
איל18/10/2009יעל שכבה עם המאהב רק פעם אחת, ואילו אשתך יותר צדיקה, היא בכלל נפגשה עם המאהב, אבל לא נגעה בו אפילו בקצה האצבע.
לא זאת לא היא, מה פתאום שהיא תשקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה, ושכחתי,
איל18/10/2009ובגלל שהם נפגשו סתם לצורך דיבורים ולא היה כלום, אז אל תסכים גם לתת לה גט, מה אתה פראייר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעכשיו אני יודע את כל האמת
טל20/10/2009עכשיו אני יודע את כל האמת. נחשפתי לכל הזוועה. זה גורם לי להיגעל מהמחשבה שחייתי איתה באותו הבית. בכל מקרה, אני מעדיף את הכעס הבלתי מתפשר הזה על פני חוסר האונים והמסכנות של קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהremember
רואי20/10/2009a woman is a pussy on lease it is not yours and in the end you have to pay again
b strong my freind* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לטל
יעל21/10/2009הסיפור אומנם דומה אך זאת לא אישתך..אם אתה אוהב את אישתך והיא באמת אוהבת אותך ומצטערת על מה שקרה היא תעשה הכל בשביל שהקשר בינכם יעבוד! אני מאוד מצטערת על כך שבגדתי, הסיפור ביני לבין הבחור שהכרתי בעבודתי נגמר מאוד מהר ואני מתכוונת לעשות הכל בכדי שהקשר ביני לבין בעלי יצליח וששנינו ניהיה מאושרים ללא בגידות ומעידות נוספות. אני יודעת שייקח זמן לבטוח בה שוב אך היא צריכה לעשות הכל בשביל שהקשר ביניכם לא יתפרק אם היא באמת רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אשתי
טל22/10/2009הי,
מאז שכתבתי את התגובה המקורית גיליתי עוד מיני דברים לגבי איזה קשר בדיוק היה לה, כמה זמן הוא נמשך ומה היא באמת חושבת עלי. גיליתי שהיא התחילה להרגיש(אנחנו נשואים בסה"כ שנה וחצי) ובמקום לפנות אלי ולדבר, היא נתנה לעצמה להיסחף לרומן שהתחיל כחברות קרובה עם מישהו בעבודה ונגמר בהתאהבות עוצמתית מלווה בתשוקה. מכיוון שכך, היא איבדה כל מוטיבציה לנסות אפילו לתקן את הקשר איתי וכך, חודש לפני שפנתה אלי בהצעה לטיפול זוגי היא כבר התחילה מחפשת לעצמה דירה.
ההמשך היה שהיא תכננה בדיוק איך זה יקרה: קודם היא תפנה לאמא שלה ותכין את הקרקע לכך שיש מצב להיפרד. אח"כ היא תלך לטיפול זוגי כדי להגיד שהיא ניסתה ולבסוף, אחרי החגים ואחרי יום ההולדת שלי (זה בשבוע הבא) היא הייתה מודיעה שניסתה הכל ועוזבת.
אני הייתי אמור להיות שבור אך מוכן לכך, מכיוון שמאז שהודיעה לי שהיא רוצה בטיפול זוגי, היא טרחה לפזר אמירות כמו: "ההצלחה של זה תלויה בעיקר באהבה שלך", "אני לא בטוחה מה אני מרגישה", "אם לא היינו נשואים כבר הייתי עוזבת". וכו'.
רצה הגורל וגיליתי את דבר הבגידה. כך בעצם, התאפשר לה להמשיך ברומן שלה ללא הפרעה ובמקביל, לסיים את הנישואים. אחד הדברים שהכי מטרידים אותי בכל הסיפור הזה, מלבד הבגידה כמובן, הוא העובדה שהיא כלל לא תכננה ליישר את ההדורים. זה מעיד בעיקר על האופי שלה. כיוון שהיא אינה מעוניינת לחזור, ולאור מה שאני יודע כיום לא הייתי מקבל אותה בכל מקרה, הרי שהתהליך היחיד שנעבור ביחד הינו גישור לקראת גירושין.
מצד אחד זה חבל, משום שאם היא הייתה מנסה ולא מוותרת, יכול להיות שהיום היינו ביחד. מצד שני, זה כנראה כן לטובה אחרי הכל מכיוון שבסופו של יום, היינו זוג לא מוצלח שהיה צריך להיפרד כבר לפני שנים.
במידה רבה אני מרגיש שזכיתי בהזדמנות שנייה לחיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרחן קטן
אייל השני22/10/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמי טרחן?
טל22/10/2009אתה מתכוון אלי? ואם כן, למה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא משתפר
מרב22/10/2009גם אני נשואה (כבר כמעט 6 שנים). והרצון להיות עם מישהו אחר, לא עובר אלא רק מחמיר.
אולי כדאי שתגיעי למסקנה שאת לא בנויה לנישואין. זה עדיין לא מאוחר מדי (עוד אין ילדים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
חסויה22/10/2009אני ובעלי זוג דתי נשואים 8 חודשים. לצערי בחודשים האחרונים היו בינינו הרבה ריבים ואי הסכמות.מודה שהרבה מהריבים נגרמו בגללי. אני הרמתי את הקול עליו ובכיתי והוא לא אוהב אתזה. היה ביניו ריב רציני השבוע ביום החתונה של אחיו . באותו יום הוא היה הנהג ואני כעסתי שלא היה לו זמן בשבילי במהלך היום. בחתונה הייתי עצבנית עליו והפגנתי זאת כלפי חוץ לצערי הרב וזה שבר אותו. אני כבר יומיים ישנה בלעדיו הוא טוען שהוא צריך זמן לבד עם עצמו.ץאני שבורה אני מתגעגעת אליו וזה שובר אותי מאוד. עזרו לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה את את דתיה את אמורה לדעת זאת
מ.28/10/2009מציעה לך ללמוד מלכות בעל ואישה ותביני אז הוא היה הנהג של אחיו " הלו את אמורה לשמוח לא לריב על שטויות חבל את צריכה ללמוד להבין ולכבד אותו ותאמיני לי זה יחזור אלייך . לייצור מריבות על שטויות זה יוביל לאסון חבל רק התחלתם את הנישואים תשקעי בו ותראי תוצאות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל!
נטלי גולן29/10/2009שלום!
אם באמת היית אוהבת את בעלך לא היית בוגדת בו לעוולםם!!
תחשבי מה היית עושה אילו הוא היה עושה לך את זה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?