מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגד לא בגד? מבולבלתחגית15/10/2009
לפני כחודש גיליתי בנייד של בעלי הודעת אס אם אס יוצאת 'את מטורפת לגמרי' כתגובה להודעה שנשלחה אליו. אותה הוא אגב מחק. כששאלתי על מה הגיב כך. התחמק ואמר שהוא נפגע מההודעה וחשש שגם אני אפגע ולכן מחק ואף ידע את הממונים עליו. מאוחר יותר התברר שמדובר בפקידה בעבודה גרושה ששלחה לו כנראה הודעה בעלת גוון מיני. מאז האמון התערער לגמרי, מה גם שגיליתי בספר הטלפונים שלו בנייד את הטלפונים שלה גם בבית ואשר לא קוטלגו לפי שמה. הוא מכחיש מכל וכל שהיה קשר מיני . מה עלי לעשות? מבולבלת לגמריי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להמשיך לתעד את כל העדויות,
איל15/10/2009לא להגיד כלום, אלא לפקוח עין, להיות עירנית ולתפוס אותו על חם.
את צריכה כמה שיותר חומר, כדי להלום בו בזמן הגירושים, ולהוציא ממנו תנאים יותר טובים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגית יקרה...
מיכאלה15/10/2009צר לי וליבי איתך, אבל אני חייבת לומר לך שהיום אחרי זעזוע גדול משלי במערכת הזוגית, ברור לי ממה שכתבת שתמימותו של בעלך מעושה ולא אמיתית. עצם זה שההודעה עליה הגיב איננה, ונוכחות מספרי הטלפון שלה באלפון הסלולרי שלו ועוד בשם בדוי.. מעיד על כך שיש דברים בגו. אני טיפוס מאוד אימפולסיבי ולא עמד לי כוחי ברגע אמת דומה לזה שהצגת ובחרתי להתעמת ולפוצץ את הסיטואציה. על תיבת הפנדורה שהתגלתה אין לי רצון לדבר רק אוסיף ואומר שהסימנים אצלנו היו הרבה פחות מרשיעים מאצלכם. קראתי את עצתו של המגיב לפניי, יתכן וזו הדרך הנכונה לפעול, כך תוכלי לגלות פרטים נוספים לפני שאת עושה צעדים משמעותיים. אני פיצצתי, הוא היה בשוק ומלא חרטה, ואפילו הרחקתי והתניתי את נכונותי להתאמץ ולשקם בבדיקת פוליגרף שתנקה ותרגיע אותי מכל חשש נוסף. כמובן שלפני הפוליגרף הוא "שפך" את כל מה שידעתי וגם את מה שלא. את הבדיקה עצמה עשינו בכל זאת גם כדי להיות נאמנה לתנאי שהצבתי וגם כדי לקבל אישור אמיתי על נקיון ליבו. אני שולחת לך כח ובטוחה שתבחרי נכון. רק אל תפחדי להיות לבד אם צריך, העתיד מלא הפתעות ולמדתי על בשרי שבתמונה הגדולה של החיים לפעמים הדבר הכי רע שקורה לנו הופך להיות הדבר הכי טוב, מעצים ומחזק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה למגיבים
חגית15/10/2009ל-1. סערת הרגשות שלי גרמה לי להיכנס איתו לפינות. הוא כמובן טוען שלא היו דברים מעולם ושהוא 'קורבן' להודעות הללו. לא יודעת מה עדיף שיהיה לי מה לתעד או שהוא ימחק או יטשטש עקבות. ול-2. תודה שהבנת אותי. לא פשוט. לחיות בתחושה של חוסר אמון . זה הדבר הכי מבזה ומשפיל . ממש. חגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגד לא בגד
דליה שוורץ17/10/2009שלום לך חגית,
השאלה שלי אלייך היא מה היית רוצה לעשות?
האם את רוצה את האמת בכל מחיר? מה יקרה אחרי שתדעי את האמת?
אולי את מעדיפה להשאיר את זה כך ולדעת שלא חשוב מה היה בסוף הוא בחר להשאר אתך.
אולי את חושבת שעצם העובדה שאולי הוא רק פלירטט עם מישהי מצדיקה בדיקה מה קורה בזוגיות שלכם?
התעסקות עם מה היה לא תקדם אותך לשום מקום נסי לעבוד על מה יהיה בינכם עכשיו ואיך אתם ממשיכים את הזוגיות שלכם בצורה הטובה ביותר למרות החשדות שלך.
עני לעצמך על השאלה מה את רוצה שיקרה עכשיו ומשם תוכלי להתקדם.
מומלץ להעזר בייעוץ זוגי כדי לנהוג בצורה הנכונה ביותר.
אשנח לסייע יותר,
דליה שוורץ - יועצת זוגית ואישית
054-4220259* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדליה
חגית18/10/2009תודה עלת תגובתך.
שאלת השאלות היא מהי האמת? בגד ? לא בגד ? אכן היה 'קורבן' של הודעת אס אם אס שאינה בשליטתו. אני לא תמימה אבל אני מתחילה לחשוב שאולי אני מכניסה את עצמי לסרט. כמובן שאני מעוניינת לשמור על על התא המשפחתי אבל לא בכל מחיר. בטח ובטח לא להמשיך בתחושה של חוסר ודאות. השאלה מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?